Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χριστουγεννιάτικες προσφορές της cosmote και φέτος

Απεριόριστα δεδομένα για 15 ημέρες 

1 μήνας δωρεάν Cosmote tv Entertainment pack 

4€ κουπόνι στο Box. Κωδικός XMAS4

Οι όροι των κάθε δώρων στις φωτογραφίες. Ενεργοποίηση και μέσω του What's up app. 

IMG_20241216_115638.jpg

IMG_20241216_115620.jpg

IMG_20241216_115605.jpg

IMG_20241216_115545.jpg

Επεξ/σία από tonis1989
  • Like 7
  • Thanks 9
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, Πανος999 είπε

Μόνο για συνδρομητές cosmote είναι?

μαλλον και ισως οχι για ολους... Δοκιμασα απο συνδεση μεσω της εφαρμογής και δε βγαζει το TV αλλα μονο τα υπολοιπα. Σε καρτοκινητο whatsup δε μου βγαζει τιποτα απο αυτα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, paylidis είπε

μαλλον και ισως οχι για ολους... Δοκιμασα απο συνδεση μεσω της εφαρμογής και δε βγαζει το TV αλλα μονο τα υπολοιπα. Σε καρτοκινητο whatsup δε μου βγαζει τιποτα απο αυτα

Το κουπονι στο Box ισχύει για όλους (τουλάχιστον χθες που το δοκίμασα). 
Βάζεις κατευθείαν το κουπόνι στο box απλά. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Screenshot_2024-12-16-13-49-14-850_gr.cosmote_frog.jpg.62d3da738e37ce9a8f85f9ffe337b53b.jpg

Όχι cosmote tv στο frog μου. Μάλλον πρέπει να κάνω ανανέωση χρόνου για να εμφανιστεί, η τελευταία ήταν 8/11. Δύο φορές εξαργύρωση το κουπόνι για box.

• Like 1
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε Συνδρομητές Cosmote: 1 μήνα Cosmote Tv Entertainment pack, απεριόριστα Data 15 μέρες & 4€ Box
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχω και σύνδεση συμβολαιου cosmote και frog - εμφανίζονται κανονικά οι προσφορές κ για τα 2 τα νούμερα μέσα στο cosmote app.

Επεξ/σία από mpasoukos
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, blackpixie είπε

Screenshot_2024-12-16-13-49-14-850_gr.cosmote_frog.jpg.62d3da738e37ce9a8f85f9ffe337b53b.jpg

Όχι cosmote tv στο frog μου. Μάλλον πρέπει να κάνω ανανέωση χρόνου για να εμφανιστεί, η τελευταία ήταν 8/11. Δύο φορές εξαργύρωση το κουπόνι για box.

Σε εμένα έβγαλε το cosmote tv χωρίς να κάνω ανανέωση, αν δεν βλέπεις τις προσφορές στο app της frog κατέβασε το app της cosmote, κάνε εκεί εγγραφή με το τηλέφωνο που έχεις στην frog και λογικά θα δεις όλες τις προσφορές.

Δημοσ.
2 hours ago, blackpixie said:

Δηλαδή, το entertainment pack μπορεί  να ενεργοποιηθεί στις 15/1 και να έχει ισχύ μέχρι 15/2; Ας λήξει η ΕΟΝ και βλέπουμε.

Αυτό ψάχνω και γω. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 minutes ago, Kostas Savvidis said:

Σε εμένα έβγαλε το cosmote tv χωρίς να κάνω ανανέωση, αν δεν βλέπεις τις προσφορές στο app της frog κατέβασε το app της cosmote, κάνε εκεί εγγραφή με το τηλέφωνο που έχεις στην frog και λογικά θα δεις όλες τις προσφορές.

Το έχω το app της cosmote, δεν μου το έβγαλε, το screenshot απλώς το έβαλα για να δείξω ότι εκεί την έκπτωση για box την έχει για δύο παραγγελίες 

Επεξ/σία από blackpixie
Δημοσ.

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το cosmote entertainment pack μέσα από την εφαρμογή της cosmote, συμπληρώνω αριθμό και email αλλά δεν προχωράει

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, Masamune είπε

Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το cosmote entertainment pack μέσα από την εφαρμογή της cosmote, συμπληρώνω αριθμό και email αλλά δεν προχωράει

Κανείς αυτό και δεν τα καταφέρνεις; 

"Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE TV και να συνδεθείς με τα COSMOTE id στοιχεία που έχεις συνδεθεί στο COSMOTE Αpp._

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...