tonis1989 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Χριστουγεννιάτικες προσφορές της cosmote και φέτος Απεριόριστα δεδομένα για 15 ημέρες 1 μήνας δωρεάν Cosmote tv Entertainment pack 4€ κουπόνι στο Box. Κωδικός XMAS4 Οι όροι των κάθε δώρων στις φωτογραφίες. Ενεργοποίηση και μέσω του What's up app. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από tonis1989 7 9
Sablj Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Και περίμενα την προσφορά για το Entertainment Pack για να δω επιτέλους τον 2ο κύκλο από το Halo & το Tulsa King 😁
blackpixie Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δηλαδή, το entertainment pack μπορεί να ενεργοποιηθεί στις 15/1 και να έχει ισχύ μέχρι 15/2; Ας λήξει η ΕΟΝ και βλέπουμε. 1
paylidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, Πανος999 είπε Μόνο για συνδρομητές cosmote είναι? μαλλον και ισως οχι για ολους... Δοκιμασα απο συνδεση μεσω της εφαρμογής και δε βγαζει το TV αλλα μονο τα υπολοιπα. Σε καρτοκινητο whatsup δε μου βγαζει τιποτα απο αυτα
Billator Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 6 λεπτά πριν, paylidis είπε μαλλον και ισως οχι για ολους... Δοκιμασα απο συνδεση μεσω της εφαρμογής και δε βγαζει το TV αλλα μονο τα υπολοιπα. Σε καρτοκινητο whatsup δε μου βγαζει τιποτα απο αυτα Το κουπονι στο Box ισχύει για όλους (τουλάχιστον χθες που το δοκίμασα). Βάζεις κατευθείαν το κουπόνι στο box απλά. 1
Kostas Savvidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Σε εμένα που είμαι μόνο συνδρομητής frog μου τα εμφάνισε όλα τα δώρα στο app της cosmote.
blackpixie Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Όχι cosmote tv στο frog μου. Μάλλον πρέπει να κάνω ανανέωση χρόνου για να εμφανιστεί, η τελευταία ήταν 8/11. Δύο φορές εξαργύρωση το κουπόνι για box. 1
mpasoukos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Έχω και σύνδεση συμβολαιου cosmote και frog - εμφανίζονται κανονικά οι προσφορές κ για τα 2 τα νούμερα μέσα στο cosmote app. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από mpasoukos
Kostas Savvidis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 51 λεπτά πριν, blackpixie είπε Όχι cosmote tv στο frog μου. Μάλλον πρέπει να κάνω ανανέωση χρόνου για να εμφανιστεί, η τελευταία ήταν 8/11. Δύο φορές εξαργύρωση το κουπόνι για box. Σε εμένα έβγαλε το cosmote tv χωρίς να κάνω ανανέωση, αν δεν βλέπεις τις προσφορές στο app της frog κατέβασε το app της cosmote, κάνε εκεί εγγραφή με το τηλέφωνο που έχεις στην frog και λογικά θα δεις όλες τις προσφορές.
d_gkal Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, blackpixie said: Δηλαδή, το entertainment pack μπορεί να ενεργοποιηθεί στις 15/1 και να έχει ισχύ μέχρι 15/2; Ας λήξει η ΕΟΝ και βλέπουμε. Αυτό ψάχνω και γω.
blackpixie Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, Kostas Savvidis said: Σε εμένα έβγαλε το cosmote tv χωρίς να κάνω ανανέωση, αν δεν βλέπεις τις προσφορές στο app της frog κατέβασε το app της cosmote, κάνε εκεί εγγραφή με το τηλέφωνο που έχεις στην frog και λογικά θα δεις όλες τις προσφορές. Το έχω το app της cosmote, δεν μου το έβγαλε, το screenshot απλώς το έβαλα για να δείξω ότι εκεί την έκπτωση για box την έχει για δύο παραγγελίες Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από blackpixie
gpapadakis Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ψάξτε και στην εφαρμογή του whatsup, κάπου στα πακέτα το έχει το απεριόριστο για 15 μέρες.
Masamune Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το cosmote entertainment pack μέσα από την εφαρμογή της cosmote, συμπληρώνω αριθμό και email αλλά δεν προχωράει
theoilia Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 14 λεπτά πριν, Masamune είπε Προσπαθώ να ενεργοποιήσω το cosmote entertainment pack μέσα από την εφαρμογή της cosmote, συμπληρώνω αριθμό και email αλλά δεν προχωράει Κανείς αυτό και δεν τα καταφέρνεις; "Μετά την ενεργοποίηση της υπηρεσίας μπορείς να κατεβάσεις την εφαρμογή της COSMOTE TV και να συνδεθείς με τα COSMOTE id στοιχεία που έχεις συνδεθεί στο COSMOTE Αpp._
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα