dtrzG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 12 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε Τα υψηλότερα ποσά να προορίζονται για συμβολαιογραφους και δικαστικούς επιμελητές. Ε βέβαια γιατί αυτοί έχουν μεγαλύτερη ανάγκη ένα ακριβό μηχάνημα από τους υπόλοιπους 😂😂😂 λαμογια. Πραγματικά το 1ο πράγμα που σκέφτηκα όταν το διάβασα τυχαία σε άλλη σελίδα με νέα της πόλης μου. Αηδίασα πρωί πρωί με το Ελλαδιστάν. .
notissfak Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 καλη σας μερα. αν γνωριζετε, οταν λεμε μεγιστη δαπανη εννοουμε οτι μεχρι εκει αγοραζουμε ή αγοραζουμε κατι πιο ακριβο και βαζουμε εμεις την διαφορα?
raf_sym Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Γνωρίζεις κανένας εάν το πρόγραμμα αφορά και hardware υπολογιστή ή μόνο αγορά ολοκλήρου σταθερού υπολογιστή;
kax54638 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 8 hours ago, anergos13 said: δλδ σε ολα τα βηματα δεν συμπληρωνεις ή δεν χρειαζεται ν ανεβασεις τπτ? οικονομικα στοιχεια? ολα θα τ διασταυρωσουν αυτοι? Δες το τελεταίο σου Ε3 έχει εκεί τα νούμερα που σου ζητάει για τις χρονιές αυτές μαζεμένα σε έναν πίνακα και συμπλήρωσε τα. Το ότι σε κάποια στοιχεία σου λέει ότι εκκρεμεί είναι φυσιολογικό. Θα κάνουν αυτοί μετά διασταύρωση. 2
MLT Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις μπήκα και σε όλα τα προγράμματα γράφει ότι έχει λήξει η ημερομηνία κατάθεσης αίτησης.
dimis_kom Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 11 λεπτά πριν, MLT είπε Μόλις μπήκα και σε όλα τα προγράμματα γράφει ότι έχει λήξει η ημερομηνία κατάθεσης αίτησης. Το εν λόγω πρόγραμμα εμφανίζεται πάνω πάνω. Απλά σου βγάζει και αυτά που έχουν ήδη λήξει. 1
vaggospro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 10 hours ago, anergos13 said: στο 3ο βημα δεν σ αφηνει να προχωρησεις...κατι χρειαζεται ! Καποιος με ατομικη που εκανε την διαδικαδια?????
omartarif Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Χαζή ερώτηση αλλά την καταθέτω. Όλοι εσείς που την κάνατε ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία (ΜΜΕ, δικαστικοί, συμβολαιογράφοι ) ή μπορούν όλοι οι ελ. Επαγγελματίες; Ευχαριστώ
thanos75x Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, omartarif είπε Χαζή ερώτηση αλλά την καταθέτω. Όλοι εσείς που την κάνατε ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία (ΜΜΕ, δικαστικοί, συμβολαιογράφοι ) ή μπορούν όλοι οι ελ. Επαγγελματίες; Ευχαριστώ Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες 1
xristosmk Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στις 17/12/2024 στις 8:07 ΠΜ, raf_sym είπε Γνωρίζεις κανένας εάν το πρόγραμμα αφορά και hardware υπολογιστή ή μόνο αγορά ολοκλήρου σταθερού υπολογιστή; Έλα ντε! Από όσο έχω ψάξει δεν βλέπω κάπου κάτι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση. Και το θεωρώ άδικο διότι οι ανάγκες της επιχείρησής μου είναι συγκεκριμένες και όχι απλά ένα οποιοδήποτε laptop, tablet ή ένα στημένο έτοιμο PC από Κωτσόβολο/Plaisio/Public το οποίο συνήθως έρχεται με αρκετά φουσκωμένη τιμή για το τι αγοράζεις...
domigr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Γνωριζει κανεις αν τα μονα καταστηματα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το Voucher ειναι μονο οι μεγαλες αλυσιδες? (Κωτσοβολος/Public/Plaisio)
kirileman Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 30 minutes ago, domigr said: Γνωριζει κανεις αν τα μονα καταστηματα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το Voucher ειναι μονο οι μεγαλες αλυσιδες? (Κωτσοβολος/Public/Plaisio) Όχι, είναι αρκετά καταστήματα. Μητρώο Προμηθευτών (I) B' - digitalsme.gov.gr 1
nickgm313 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Εμένα μου βγάζει ότι δεν επιβεβαιώνεται ενώ δεν είμαι σε τέτοια περιοχή ούτε δήλωσα κάτι τέτοιο. Είναι σωστό η πρέπει να διορθώσω κάτι;
domigr Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, nickgm313 είπε Εμένα μου βγάζει ότι δεν επιβεβαιώνεται ενώ δεν είμαι σε τέτοια περιοχή ούτε δήλωσα κάτι τέτοιο. Είναι σωστό η πρέπει να διορθώσω κάτι; και εμενα ετσι γραφει.. φανταζομαι εννοει οτι δεν ανηκουμε σε αυτες τις περιοχες.. που ειναι σωστο δηλαδη εκτος αν εσυ ανηκεις σε αυτες
gkatranitsas Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα, γίνετε να αγοραστεί λαπτοπ με την επιδότηση και απαλλαγή ΦΠΑ μαζί;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα