Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Darthrevan7 είπε

Τα υψηλότερα ποσά να προορίζονται για συμβολαιογραφους και δικαστικούς επιμελητές. Ε βέβαια γιατί αυτοί έχουν μεγαλύτερη ανάγκη ένα ακριβό μηχάνημα από τους υπόλοιπους 😂😂😂 λαμογια. 

Πραγματικά το 1ο πράγμα που σκέφτηκα όταν το διάβασα τυχαία σε άλλη σελίδα με νέα της πόλης μου. Αηδίασα πρωί πρωί με το Ελλαδιστάν. .

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

καλη σας μερα.

αν γνωριζετε, οταν λεμε μεγιστη δαπανη εννοουμε οτι μεχρι εκει αγοραζουμε ή αγοραζουμε κατι πιο ακριβο και βαζουμε εμεις την διαφορα?

Δημοσ.

Γνωρίζεις κανένας εάν το πρόγραμμα αφορά και hardware υπολογιστή ή μόνο αγορά ολοκλήρου σταθερού υπολογιστή;

Δημοσ.
8 hours ago, anergos13 said:

δλδ σε ολα τα βηματα δεν συμπληρωνεις ή δεν χρειαζεται ν ανεβασεις τπτ?

οικονομικα στοιχεια?

ολα θα τ διασταυρωσουν αυτοι?

Δες το τελεταίο σου Ε3 έχει εκεί τα νούμερα που σου ζητάει για τις χρονιές αυτές μαζεμένα σε έναν πίνακα και συμπλήρωσε τα. Το ότι σε κάποια στοιχεία σου λέει ότι εκκρεμεί είναι φυσιολογικό. Θα κάνουν αυτοί μετά διασταύρωση.

• Like 2
Δημοσ.

Μόλις μπήκα και σε όλα τα προγράμματα γράφει ότι έχει λήξει η ημερομηνία κατάθεσης αίτησης.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, MLT είπε

Μόλις μπήκα και σε όλα τα προγράμματα γράφει ότι έχει λήξει η ημερομηνία κατάθεσης αίτησης.

Το εν λόγω πρόγραμμα εμφανίζεται πάνω πάνω. Απλά σου βγάζει και αυτά που έχουν ήδη λήξει.

• Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, anergos13 said:

στο 3ο βημα δεν σ αφηνει να προχωρησεις...κατι χρειαζεται !

Καποιος με ατομικη που εκανε την διαδικαδια?????

image.png.04bb738391f0fd6570e23a5c5704ade8.png

Δημοσ.

Χαζή ερώτηση αλλά την καταθέτω. Όλοι εσείς που την κάνατε ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία (ΜΜΕ, δικαστικοί, συμβολαιογράφοι ) ή μπορούν όλοι οι ελ. Επαγγελματίες; Ευχαριστώ

Δημοσ.
3 ώρες πριν, omartarif είπε

Χαζή ερώτηση αλλά την καταθέτω. Όλοι εσείς που την κάνατε ανήκετε σε κάποια ειδική κατηγορία (ΜΜΕ, δικαστικοί, συμβολαιογράφοι ) ή μπορούν όλοι οι ελ. Επαγγελματίες; Ευχαριστώ

Όλοι οι ελεύθεροι επαγγελματίες ;)

• Like 1
Δημοσ.
Στις 17/12/2024 στις 8:07 ΠΜ, raf_sym είπε

Γνωρίζεις κανένας εάν το πρόγραμμα αφορά και hardware υπολογιστή ή μόνο αγορά ολοκλήρου σταθερού υπολογιστή;

Έλα ντε! Από όσο έχω ψάξει δεν βλέπω κάπου κάτι θετικό προς αυτή την κατεύθυνση.

Και το θεωρώ άδικο διότι οι ανάγκες της επιχείρησής μου είναι συγκεκριμένες και όχι απλά ένα οποιοδήποτε laptop, tablet ή ένα στημένο έτοιμο PC από Κωτσόβολο/Plaisio/Public το οποίο συνήθως έρχεται με αρκετά φουσκωμένη τιμή για το τι αγοράζεις...

Δημοσ.

Γνωριζει κανεις αν τα μονα καταστηματα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το Voucher ειναι μονο οι μεγαλες αλυσιδες? (Κωτσοβολος/Public/Plaisio)

Δημοσ.
30 minutes ago, domigr said:

Γνωριζει κανεις αν τα μονα καταστηματα που μπορουμε να χρησιμοποιησουμε το Voucher ειναι μονο οι μεγαλες αλυσιδες? (Κωτσοβολος/Public/Plaisio)

Όχι, είναι αρκετά καταστήματα.
Μητρώο Προμηθευτών (I) B' - digitalsme.gov.gr

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα μου βγάζει ότι δεν επιβεβαιώνεται ενώ δεν είμαι σε τέτοια περιοχή ούτε δήλωσα κάτι τέτοιο. Είναι σωστό η πρέπει να διορθώσω κάτι;

image.png

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nickgm313 είπε

Εμένα μου βγάζει ότι δεν επιβεβαιώνεται ενώ δεν είμαι σε τέτοια περιοχή ούτε δήλωσα κάτι τέτοιο. Είναι σωστό η πρέπει να διορθώσω κάτι;

image.png

και εμενα ετσι γραφει.. φανταζομαι εννοει οτι δεν ανηκουμε σε αυτες τις περιοχες.. που ειναι σωστο δηλαδη εκτος αν εσυ ανηκεις σε αυτες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...