Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πόσο έφτασε το ζάχαρο με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες? 😛 

Αρχή Μηνιά και αρχή Χρονιά ζαχαροκάλαμο στη γειτονιά και αρχή καλού μας χρόνου εκκλησιά μετά αγίου χρόνου.

Πες τε τα χαρτί  και καλαμάρι δες τε το δέστετο το παληκάρι.

Σημείωση:

Όχι με χειροπέδιες (αλλά με χειρο-αθλο-παιδιές)

• Απαντ. 77
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, billdanos είπε

Πόσο έφτασε το ζάχαρο με τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες? 😛 

τα μονα γλυκα που τρωω με το κιλο ευκολα....

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, kirileman είπε

Τίποτα δεν έκανες. Βλέπει τον ΑΦΜ μου (ατομική) και στο τέλος μου βγάζει την κατηγορία.

Συμπλήρωσες στην τελευταία σελίδα κύκλο εργασιών και ιστορίες ή τα άφησες κενά; Κι εγώ ατομική έχω και ζορίστηκα :P 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 minutes ago, tonyz21 said:

Συμπλήρωσες στην τελευταία σελίδα κύκλο εργασιών και ιστορίες ή τα άφησες κενά; Κι εγώ ατομική έχω και ζορίστηκα :P 

Κύκλο εργασιών σίγουρα δεν συμπλήρωσα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι να υπήρχε τέτοιο πεδίο.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
Μόλις τώρα, kirileman είπε

Κύκλο εργασιών σίγουρα δεν συμπλήρωσα. Αλλά αυτή τη στιγμή δεν θυμάμαι να υπήρχε τέτοιο πεδίο.

υπαρχει αν τα αφησουμε κενα υπαρχει θεμα? επισης σε αυτο που λεει Εκκρεμεί διασταύρωση ειναι οκ να πατησω υποβολη?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 minutes ago, Ducatista said:

υπαρχει αν τα αφησουμε κενα υπαρχει θεμα? επισης σε αυτο που λεει Εκκρεμεί διασταύρωση ειναι οκ να πατησω υποβολη?

Ρώτα τον λογιστή σου καλύτερα (αν δεν χρεώνει και τα τηλεφωνήματα 😁). Τη μία από τις δύο θα την ανοίξω για να ξαναδώ λίγο τι ζητάει.

Το εκκρεμεί διασταύρωση υπάρχει σε αρκετά σημεία, δεν σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι λάθος, την υποβάλεις.

Επεξ/σία από kirileman
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kirileman είπε

Ρώτα τον λογιστή σου καλύτερα (αν δεν χρεώνει και τα τηλεφωνήματα 😁). Τη μία από τις δύο θα την ανοίξω για να ξαναδώ λίγο τι ζητάει.

Το εκκρεμεί διασταύρωση υπάρχει σε αρκετά σημεία, δεν σημαίνει ότι έχεις κάνει κάτι λάθος, την υποβάλεις.

Έστειλα ένα μέιλ και θα μάθουμε. Θενκς οπως και να χει

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kirileman είπε

ασε με τον λογιστη και θελει κλωτσιες

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 minutes ago, Ducatista said:

@tonyz21 Για τον κύκλο εργασιών: E3, κωδικός 500 (ο τζίρος σου είναι). Αριθμό προσωπικού 0, σύνολο ενεργητικού 0. Για ατομική μιλάω.

Επεξ/σία από kirileman
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, kirileman είπε

@tonyz21 Για τον κύκλο εργασιών: E3, κωδικός 500 (ο τζίρος σου είναι). Αριθμό προσωπικού 0, σύνολο ενεργητικού 0. Για ατομική μιλάω.

Το έκανα και εγώ 4η κατηγορία..  για να δούμε... ελπίζω τα λαπτοπ να μην παμρ από 700 στα 1200 ξαφνικά

Επεξ/σία από Ducatista
  • Like 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, kokosxa είπε

στις ατομικες ειμαστε υποχρεωμενοι για εγγραφη στο Κεντρικό Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων?

ΟΧΙ και αυτή ειναι η βλακεία που γίνεται και στο gigabit voucher που δεν έχει κάνει πρόβλεψη ακόμα.

1 ώρα πριν, Ducatista είπε

στο Ε2 φαίνονται οι κύκλοι εργασιών αν δεν κάνω λάθος και των 3 προηγούμενων ετών

• Like 1
Δημοσ.

Αν θελω να παρω laptop που κανει πχ 1700 τοτε πρωτα αφαιρειτε το ΦΠΑ και μετα τα 630 πχ του προγγραματος?  Γιατι λεει max δαπάνη 700( κατηγορια 4)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...