Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, The_Judas said:

και εγώ old school PC gamer ήμουν αλλά με το xbox την έχω καταβρεί με το χειριστήριο καθώς και με την απλότητα της κονσόλας.

Εξαίρεση όμως παιχνίδια τύπου strategy που σε αυτα συνήθως δεν βολεύει.

Για 3rd person το gamepad είναι καλύτερο όπως και για racing. Για 1ου προσώπου συνήθως προτιμότερο το pc χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίζονται και με χειριστήριο.

Σίγουρα είναι θέμα συνήθειας, αν είναι τίποτα combat 1 vs 1 τότε θέλω old school joystick με κουμπιά... και αν γίνεται να έχει και θύρα για κέρμα και να πρέπει να βάζεις ακόμα και στο σπίτι, να σου λέει insert coin to join και όταν το βάζεις να ακούγεται ο ήχος "τλρλνρνλρλρνννν".

Έχουν γίνει κάτι cabinets από enthusiasts με τεράστιες οθονάρες. Να είσαι όρθιος, να παίζεις Tekken/Mortal Combat και να κουνιέσαι ολόκληρος για να αποφύγεις τον αντίπαλο, τεράστιο immersion :D

image.png.206c9f896f6482a8d17e31b9473bf29a.png

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 3
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για όνομα κάποια σχόλια εδω μεσα

Ο ένας λέει τέλος η MS, ο άλλος λευκη πετσέτα

Νομίζω σοβαρά δεν έχετε ιδέα τι γίνετε.
Η MS βρίσκετε στην πιο δεσπόζουσα θέση στο gaming και εσείς μιλάτε για ήττα?

Η Sony χαροπαλεύει και έχει τους πιστούς της να την σώζουν ακόμη λίγα χρονια.. Αλλα ως ποτε..

Το gaming γίνετε ας a service, είτε σας αρέσει είτε όχι. Δεν έχει γυρισμό

Η MS επικρατεί κατά κράτος και σε υποδομές και σε λεφτά.
Όταν σε λίγα χρονια για να παίξεις κάτι θα θέλεις gamepass, και το PS θα έχει 2-3 exclusives, να δω τι θα γράφετε

• Like 11
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σαν gamer, εμεις κοιταμε να περναμε καλα με τα παιχνιδια που μπορουμε να χαρουμε με τον εξοπλισμο που εχουμε η αγοραζουμε, στο μικροτερο δυνατο κοστος για το μεγαλυτερο δυνατο χρονικο διαστημα.

Aν και ειμαι/ημουν ΧΒΟΧ υποστηρικτης... δεν βλεπω κανενα λογο να ξαναπαρω μελλοτικα οτιδηποτε βγαλει η MS σε κονσολα... αφου οτι κονσολα τελικα παρω, η θα βγει καποιος δικος της τιτλος σε PC, ειτε σε PS5/6/7+, ειτε οτιδηποτε αλλου... ασε που σε Sony θα υπαρχουν και παιχνιδια που δεν θα μπορεις να παιξεις αλλου (τουλαχιστον για 2-3 χρονια αρχικα)... Αυτα βεβαια αν παιζεις με νομιμες αγορες και αποκτηση τιτλων διοτι...

φυσικα σε PC μπορεις (με καποια μετρα ασφαλειας) να παιζεις και single player παιχνιδια απο τον Θειο εξ'απανεκαθεν... τσαμπε! αφου τα online συνηθως ειναι ηδη free to play! Απλα τραβας ενα καλωδιο απο το PC στην τηλεοραση, 2 ασυρματα χειριστηρια και τελος, τα εχεις ολα! Βεβαια, αυτο μπορουσες να το κανεις και πιο παλια, απλα τωρα σου επιβεβαιωνει το ενα απο τα τρια στρατοπεδα console gaming οτι δεν προτιθεται να διαφοροποιηθει απο τα αλλα 2, οποτε ποιο το νοημα να το επιλεξεις καν απο την αρχη...

Πραγματικα ομως! αυτη η εταιρεια κανει οτι μπορει για να διωξει ολους αυτους που την εμπιστευτηκαν τοσα χρονια, πειραματιστικαν μαζι της, σκεφτηκαν εναλλακτικα και την πληρωσαν αδρα...  οσο πιο μακρυα μπορει...  και κυνηγαει μονο τους casual gamers που θελουν να τα σκανε για να εχουν μια εμπειρια αλα Netflix ευκολα και προχειρα/γρηγορα σαν ενας software distributor (πχ ΕΑ) ... To Brand Loyalty το υποβαθμισε στα ταρταρα πραγμα που θα αποτυπωθει και σε επιπεδο πωλησεων στην επομενη major release γενιας!

Επισης αυτο το παραμυθακι με το Software as as Service δεν θα προχωρησει πολλα χρονια, θα κανει σιγουρα backfire (οπως εγινε ηδη και με μερικους ΑΑΑ τιτλους παιχνιδιων), διοτι οι εταιρειες γινονται εξαιρετικα απληστες με το τι μπορουν να κανουν εις βαρος του καταναλωτη (οπως η Sony), και καποια στιγμη θα αρχισουν πεφτουν βαρια προστιμα , αν οχι "χαστουκια" απο τους καταναλωτες που πληρωνουν και στο τελος της ημερας... δεν εχουν τιποτα παρα μονο ευκαιριακη προσβαση!  Θα πληρωνεις και θα ειναι σαν να μην εχεις τιποτα,  που θα ελεγε και ο ψηφιακος πατερ-Πα'ι'σιος!

Επεξ/σία από amfil
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι αλλά επειδή όλα κινούνται προς cloud gaming και τις συνδρομές, η Microsoft επενδύει στο να κάνει τους τίτλους της mainstream. Μην ξεχνάτε ότι η Microsoft πουλάει cloud υπηρεσίες κυρίως.

Με το cloud καταφέρνεις να κάνεις platform-free όλα τα παιχνίδια, φαντάσου αντί να σκας εκατοντάδες ευρώ για μία κονσόλα με περιορισμούς στους τίτλους και το να πρέπει να πάρεις την νέα κονσόλα μετά από μερικά χρόνια, να μπορείς με ένα pass να έχει τους τελευταίους τίτλους στις τελευταίες πλατφόρμες μέσω cloud και όλο αυτό με ένα τηλεχειριστήριο και μία τηλεόραση ή/και έναν υπολογιστή.

Αρκετοί από την δική μας γενιά θέλουν και να τους ανήκει κάτι, αλλά οι νεότερες γενιές έχουν γεννηθεί και μεγαλώσει με συνδρομητικές υπηρεσίες και το μέλλον ανήκει σε αυτές.

Άλλο να πουλάς κονσόλες και άλλο να πουλάς αέρα.

Επεξ/σία από Diavolos666
  • Like 4
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, ii_die_4 είπε

Η Sony χαροπαλεύει και έχει τους πιστούς της να την σώζουν ακόμη λίγα χρονια.. Αλλα ως ποτε..

Όταν σε λίγα χρονια για να παίξεις κάτι θα θέλεις gamepass, και το PS θα έχει 2-3 exclusives, να δω τι θα γράφετε

Κάνεις όμως το ίδιο για το οποίο κράζεις τους άλλους από την ανάποδη..σου λένε δλδ πως πάει για φούντο η MS και τους απαντάς, όχι, πάει για φούντο η Sony.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ii_die_4 said:

Τι όταν; 1-2 δικά της έχει κάθε χρόνο, τα άλλα είναι money hatted παιχνίδια. Και το νέο Intergalactic όπως έλεγε ο Luke Stephens άνετα το λες Concord 2. 😝

Επεξ/σία από kgkaudi
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

"Η Microsoft εγκαταλείπει τους αποκλειστικούς τίτλους του Xbox". Δεν ανεφερε ποτε κατι τετοιο. Καποιους τιτλους ναι εχει ανακοινωσει οτι θα ειναι και στο PS5, απο που ομως βγαινει το συμπερασμα οτι δεν θα εχει αποκλειστικους τιτλους?

Απο εκει και περα τωρα, για μενα προσωπικα ειναι αδιαφορο. Με ενδιαφερει να παιζω παιχνιδια, οχι αν τα παιζουν και αλλοι σε αλλες πλατφορμες. Προσωπικα ειμαι πολυ υπερ του xbox λογω game pass το οποιο ειναι απιστευτο απο θεμα value, οπως και επισης βρισκεις παιχνιδια σε παααρα πολυ καλες τιμες μεσα απο gamivo και eneba μεσω vpn, κατι που δεν ισχυει για το psn

Επεξ/σία από eskimoos
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Τι 3 ώρες ? Μια χαρά διάρκεια έχουν τα περισσότερα παιχνίδια 

Τι απαντάς και καθόλου.Λές και η διάρκεια κάνει το παιχνίδι.

Αλλά ναι στην εποχή μας αν δεν είναι open world rpg με 150 ώρες fetch padded quest δεν αξίζει 60-70.....

6 ώρες πριν, Psycho_Warhead είπε

Κατάντια, τελείωσαν οι ένδοξες μέρες του X360.

Sony μόνο από 'δω και πέρα.

Ε καλά οι συγκυρίες ήταν και αυτό. 1 χρόνο νωρίτερα release , καλή τιμή αυτό , ανέκδοτο τιμή ο ανταγωνισμός....Δεν το κουβάλησαν θέλω να πω τα τρομερά exclusives(όπως δεν κουβαλάνε κανέναν πλην της Nintendo)

• Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, σε τεχνολογικό φόρουμ και μιλάτε για θάνατο της MS, του brand etc etc. 

Εχει τόσα στούντιο κάτω από την ομπρέλα της. Πιο πολύ την συμφέρει να πουλάνε τα παιχνίδια της σε όσο το δυνατόν περισσότερα συστήματα, παρά να προσπαθεί να σπρώξει hardware.  Αν μπορούσε να έκανε το gamepass να παίζει σε μπρελόκ tamagotchi, θα το είχε κάνει. 

Αυτό το έλεγαν από την αρχή που έφτιαξαν την υπηρεσία gamepass. Η κονσόλα λειτουργεί απλώς ως ένα επιπρόσθετο μέσο πρόσβασης στην υπηρεσία της. 

Έχω τεράστιο respect για την Sony. Το έχω πει πολλές φορές όπως και τους λόγους. Όμως έχει μείνει πάρα πολύ πίσω. Ακόμα δεν καταλάβατε ότι τρέχει να προλάβει το μοντέλο της MS? 

Επεξ/σία από panther_512
  • Like 3
Δημοσ.

Ότι να'ναι μερικοί, απλά εκτός τόπου και χρόνου. Έχει σπάσει τα ταμεία της η MS, τα δις σε έσοδα όλο και αυξάνονται και μερικοί λένε ότι τελείωσε η MS και ότι δεν φτάνει την Sony ποτέ. 

Πολύ λογική η κίνηση της, έχει μαζέψει όλα τεράστια ονόματα από Studio και θέλει να τα σπρώξει παντού. 

Στα δικά μας τώρα, απλά καλή μας τύχη που θα μείνει μόνο η Sony στο Console gaming (Nintendo δεν βάζω μέσα, ειναι μια κατηγορία μόνη της). Για ετοιμαστείτε για Ps6 starting price κανά 750αρι και λίγο αργότερα τα Sony Exclusives κανά 90αρι.

• Like 2
Δημοσ.

Μα το έχει πει καιρό τώρα.

Απλώς γίνεται μια παρερμηνία. Δεν αναφέρει πουθενά το Playstation. Αναφέρει Άλλες συσκευές.

Αλλες συσκευές = Τηλεοράσεις, κινητά , Tablet κλπ

Το video που συνοδεύει την καμπάνια είναι αυτό...

Η όλη λογική της Mirosoft (σωστή λάθος θα δείξει) είναι πως αν αύριο η Χ Ψ Capcom θέλει να βγάλει ένα τίτλο
Να σκεφτεί.

"Να το βγάλω αποκλειστικό στο Playstation των 80-100 εκατομμυρίων;"
"ή να το βγάλω στην Πλατφόρμα XBOX που υπάρχει στις κονσόλες XBOX στις τηλεοράσεις Samsung, σε όλα τα PC, Σε όλα τα κινητά με Android, σε όλα τα κινητά με iOS και σε ΟΠΟΙΑ Συσκευή έχει Chromium browser?"

• Like 4
Δημοσ.
9 ώρες πριν, nikos5800 είπε

Τι 3 ώρες ? Μια χαρά διάρκεια έχουν τα περισσότερα παιχνίδια 

σσσσσ μην του χαλας το ονειρο. εδωσε 600 ευρω να παρει 3060τι μεσα στην καραντινα και τωρα παιρνει τσ*ντοπαιχνιδα απο ενεμπα με 2ευρω και ειναι μαγκας 

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό που φανατίζονται έτσι υπερ του ένα ή του άλλου είναι Ελληνικό φαινόμενο? Είναι τέρμα χαζό το να φανατίζεσαι πχ υπερ της Sony. Με το να βγει το XBOX από το παιχνίδι, αμέσως θα φτάσουν τα παιχνίδια στα 80 ευρώ (εν μια νυκτί) και σε βάθος 2ετιας θα τα βρίσκετε στα 99ε μόνο σε προσφορά (χριστούγεννα πάσχα).

Τι να πω δεν ξέρω. Και το αστείο είναι ότι οι περισσότεροι στην τελική fortnite και cod θα παίξουν, παιχνίδια που είναι και για τις 2 κονσολες, με το XBOX να είναι και πιο VFM και να προσφέρει καλύτερες επιδόσεις. Αλλά είναι στο αίμα μας το flexing ρε παιδι μου.

Όσο για το θέμα, πιστεύω ότι όντως βλέπει πτώση στις πωλήσεις του XBOX αλλά υπάρχει και μια σημαντική λεπτομέρεια. Με το να ανοίξει τα παιχνίδια μπορεί στο μέλλον να αναγκάσει (δικαστικά) την Sony να μην έχει exclusives. Πως το λένε? υγιείς ανταγωνισμός νομίζω? μονοπώλιο?

Επεξ/σία από atypicalcoder
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, The_Judas είπε

και εγώ old school PC gamer ήμουν αλλά με το xbox την έχω καταβρεί με το χειριστήριο καθώς και με την απλότητα της κονσόλας.

Εξαίρεση όμως παιχνίδια τύπου strategy που σε αυτα συνήθως δεν βολεύει.

Για 3rd person το gamepad είναι καλύτερο όπως και για racing. Για 1ου προσώπου συνήθως προτιμότερο το pc χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίζονται και με χειριστήριο.

Μα και με το pc την ίδια απλότητα έχεις με gamepad (που μάλιστα μπορείς να βρεις σε μεγαλύτερη γκάμα και πιο φτηνά Pro gamepads τύπου flydigi apex, gamesir tarantula κτλ) σε xbox app for pc ή steam σε big picture mode χειρίζεσαι τα μενού από το gamepads όπως σε κονσόλα + ότι έχεις όπως είπες την δυνατότητα να παίξεις strategy, fps κτλ με keyboard/mouse 

Επεξ/σία από Miatakias
Δημοσ.

Δεν μπορώ να καταλάβω αυτούς που συνεχίζουν και γουστάρουν τα αποκλειστικά στις κονσόλες. 
Δεν καταλαβαίνω, γιατί ένα mobile game να ειναι σε ολα τα mobile stores ενω ενα video game να μην ειναι σε ολα τα stores. 
Γιατί θέλετε να υπάρχουν αποκλειστικά ; Πολύ χαζή σκεπτική.

Εγώ προσωπικά διαλέγω μια κονσόλα για αυτά που υποτίθεται μπορεί να κάνει και να μου προσφέρει, όχι τι αποκλειστικούς τίτλους έχει. Έχουν τελειώσει οι εποχές του 60 ευρώ παιχνίδι εδώ και εκεί. Εγώ προσωπικά πάω όπου είναι πιο φθηνά και όπου είναι η παρέα.

Xbox Series S γαμαει 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...