Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τίτλος: Η Microsoft εγκαταλείπει τους αποκλειστικούς τίτλους του Xbox (Ο ΜΑΪ ΓΚΟΝΤ ΙΤΣ ΟΦΊΣΙΑΛ!)

Κείμενο: …ο Jez Corden της ιστοσελίδας Windows Central είπε στο Twitter…

Edit: ήταν editorial το κείμενο του TGA, οπότε το δικαιούται I guess 🤷🏽‍♂️

Επεξ/σία από Leo360
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ετσι οπως παμε μας βλεπω μονο με ps6 στην επομενη γενια και αυτο μονο κακο ειναι για τους gamers, το switch 2 δεν το λαμβανω καν υποψη ως κατι διαφορετικο. Ειχα παντα μια κονσολα απο εποχες mega drive 2 εναλλαξ, ποτε sega (αγαπημενη εως dreamcast) ποτε nintendo με το 64, μετα sony microsoft παλι sony, σταματησα καπου στο 2020 οταν πουλησα το ps4 pro, δεν πηρα ps5 η xbox series και εχω επαναπαυτει με τον υπολογιστη αλλα παει απο το κακο στο χειροτερο το θεμα. Συνδρομες, always on line, κομμενα τα 2 player game τοπικα οπου μαζευονταν 2 η και παραπανω φιλοι και παιζανε μαζι με 2 χειριστηρια και πολλα ακομα...

Επεξ/σία από murcielago580
  • Like 3
Δημοσ.

Το θέμα είναι να βγάζει και παιχνίδια που να θέλει να παίζει ο κόσμος. Την μια μετριότητα μετά την άλλη βγάζει. Αν μετρήσει κάποιος τα ονόματα και τους αριθμούς εργαζομένων που έχει στην μισθοδοσία των παιχνιδιών, τα αποτελέσματα είναι χλιαρά στην καλύτερη.

Απο την άλλη αυτό δεν μπορεί να είναι κακό για Sony και Nintendo, ίσα ίσα, θα έχουν την δική τους αγορά + αυτά της Microsoft.

Οι κονσόλες θα είναι μαζί μας για αρκετό καιρό ακόμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ζήτημα είναι να έχουμε επιλογές και ανταγωνισμό. Διαφορετικά η sony θα μας χρεώνει 1000 ευρώ την κονσόλα... αν και ήδη αυτό κάνει με το pro.

Κρίμα γιατί το xbox είναι δυνατό μηχάνημα.

Η Ms προφανώς δεν χάνει... θα βγάζει πολλαπλάσια από το λογισμικό και τις υπηρεσίες. και από την sony.

Επεξ/σία από The_Judas
  • Like 3
Δημοσ.

Προσωπικά μου κάνουν εντύπωση τα σχόλια σας για το forum που βρισκόμαστε. Το ποια είναι η ποιο πετυχημένη κονσόλα, νομίζω το έχει αποδείξει η αγορά.

Για τους gamer στα PC όμως, μία ultimate συνδρομή στο Game Pass που σου προσφέρει πολύ μεγάλη γκάμα παιχνιδιών και στο PC και στο Xbox για να παίζεις ότι θέλεις, όπου θέλεις, νομίζω δεν υπάρχει σύγκριση κόστους - οφέλους σε σχέση με Play Station.

Έχω ακόμα μία GTX 1060 όπου εκεί παίζω τα περισσότερα παιχνίδια και για νεότερα χρησιμοποιώ το Xbox που μου στοίχισε λιγότερο από μία αντίστοιχη κάρτα γραφικών. Φυσικά στο PC με μία δυνατή κάρτα γραφικών, το αποτέλεσμα μπορεί να είναι πολύ καλύτερο, αλλά υπάρχει πάντα και το θέμα του κόστους.

Επίσης για χρόνια λέγετε ότι τα κέρδη των εταιριών είναι από τα παιχνίδια και όχι από τις κονσόλες που πωλούνται στο κόστος ή και κάτω από αυτό (εξ όσων είχα διαβάσει στο παρελθόν). Επίσης το μέλλον φαίνεται να είναι η υπηρεσίες και το Cloud (άσχετα του πότε θα ισχύει για την Ελλάδα)

Επομένως η Microsoft δίνει βάρος στο κομμάτι που έχει κέρδος και αν σταματήσει η ανάπτυξη της κονσόλας του Xbox, χαμένοι θα είμαστε οι χρήστες (από οικονομικής πλευράς) στο οικοσύστημα των PC τουλάχιστον.

• Like 3
Δημοσ.

Tα εγραφα τοτε θυμαμαι οταν εξαγόρασε την Bethesda οτι δεν ειναι καλο  να χανουν την ανεξαρτισια τους οι μεγαλοι publisers και καποιοι χαιρονταν οτι θα παίζανε λεει "τζαμπα" μεσω gamepass . Υποψιάζομαι οτι η στρατηγική της ms ειναι.... οτι δεν μπορω να το ανταγωνιστώ το εξαγοράζω και το υποβαθμίζω.

• Like 3
Δημοσ.

Το ότι κάποιοι αναλύουν τις κινήσεις της MS και τις επιβραβεύουν , λες και είναι μεγαλομέτοχοι της εταιρείας, με ξεπερνά....

Δυστυχώς, με το business as usual, δείχνει και αυτή τη φορά ότι δεν είναι άξια εμπιστοσύνης. Ότι δεν της φέρνει τεράστια κέρδη το σκοτώνει και κρεμάει πάντοτε τους πελάτες της.

Επομένως δεν είναι τυχαίο ότι το xbox brand πάτωσε έναντι των ανταγωνισμού των Sony και Nintendo. Με τους άλλους δυο (και ιδιαίτερα με την Nintendo) ξέρεις πως ότι και να γίνει δεν θα σε πουλήσουν τόσο εύκολα.

Κρίμα γιατί το series X είναι κόσμημα σε ότι αφορά το hardware, όπως και τα περισσότερα hardware προιόντα της εταιρείας.

Οπότε μια χαρά, με την MS να ασχολείται με το gamepass, οι άλλοι 2 θα ισχυροποιήσουν το μονοπώλιο τους, αυξάνοντας τις τιμές. Είμαι όμως περίεργος να δω όταν η MS κλείσει τις κερκοπορτες του gamepass πόσοι θα είναι διατεθειμένοι να πληρώνουν full price συνδρομή.

• Like 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Vagus. είπε

Το Xbox Series S είναι μια αηδιαστικά συμφέρουσα επιλογή σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

"Αηδιαστικά συμφέρουσα"; Τι θέλει να πει ο ποιητής;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και χωρίς αποκλειστικότητες αν φτιάξουν μία κονσόλα χωρίς παραχωρήσεις και δούλεμα 8κ, να τρέχει πραγματικά στα 60-120 fps 4k, ειδικά να πιασουν το gta vi το 2026, να σε αφήνει να βαλεις windows σε άλλο partition (δικά τους είναι και αυτά μπορούν να τα πουλάνε) σε ότι drive θες, μια χαρά θα είναι, αντι να τα σκας σε αναβαθμίσεις για desktop. Το gamepass και τα παρόμοια δεν ξέρω γιατί αρέσει, έχεις το άγχος και την πίεση να παίξεις τελειώσεις παιχνίδια στο απροδιόριστο διάστημα που στα διαθέτουν.

Επεξ/σία από Dorian
Δημοσ.
3 hours ago, gregory22 said:

Το πιο αστείο που γράφουν εδώ μέσα....θα μπατηρίσει και η MS 😀

Εδώ και 4 γενιές το Xbox πεθαίνει και εδώ είναι ακόμα. Μάλλον τα παιδιά είναι νεκροφιλοι 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Εμείς πάλι έχουμε playstation 4 στο σπίτι εδώ και σχεδόν μία 7-ετία και δεν έχω παίξει ποτέ μου, το πήραμε για τον ανιψιό όταν έρχεται.

Δεν μπορώ να παίξω τίποτα με controller, αν δεν έχει ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν γίνεται.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε

Εμείς πάλι έχουμε playstation 4 στο σπίτι εδώ και σχεδόν μία 7-ετία και δεν έχω παίξει ποτέ μου, το πήραμε για τον ανιψιό όταν έρχεται.

Δεν μπορώ να παίξω τίποτα με controller, αν δεν έχει ποντίκι και πληκτρολόγιο δεν γίνεται.

και εγώ old school PC gamer ήμουν αλλά με το xbox την έχω καταβρεί με το χειριστήριο καθώς και με την απλότητα της κονσόλας.

Εξαίρεση όμως παιχνίδια τύπου strategy που σε αυτα συνήθως δεν βολεύει.

Για 3rd person το gamepad είναι καλύτερο όπως και για racing. Για 1ου προσώπου συνήθως προτιμότερο το pc χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν παίζονται και με χειριστήριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...