Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Μια ερώτηση έχω αν γνωρίζει κάποιος.

Έχω μια ατομική επιχείρηση και εκτός από εμένα κάποιους μήνες που έχει δουλειά απασχολώ και έναν εργαζόμενο

Στο ΕΜΕ για το κάθε έτος (έχω τα νούμερα από το λογιστή για τον εργαζόμενο) θα βάλω για παράδειγμα 

0,5 για τον εργαζόμενο  ή 1,5 υπολογίζοντας και τον εαυτό μου;

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 minutes ago, greg119419 said:

Καλησπέρα!

Μια ερώτηση έχω αν γνωρίζει κάποιος.

Έχω μια ατομική επιχείρηση και εκτός από εμένα κάποιους μήνες που έχει δουλειά απασχολώ και έναν εργαζόμενο

Στο ΕΜΕ για το κάθε έτος (έχω τα νούμερα από το λογιστή για τον εργαζόμενο) θα βάλω για παράδειγμα 

0,5 για τον εργαζόμενο  ή 1,5 υπολογίζοντας και τον εαυτό μου;

Κανονικά ο λογιστής βγάζει τα ΕΜΕ γενικά της επιχείρησης, οπότε θεωρώ πως αν σου έδωσε μόνο του εργαζομένου, εσύ δεν υπολογίζεσαι. Ας σου κάνει μια διευκρίνιση.

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Σε όσους κάνατε την διαδικασία έχει βγει κάποιο μήνυμα ότι προχώρησε ή κάτι τέτοιο ή ακόμα περιμένουμε; Ο Γερμανός πχ είναι στα συνεργαζομενα; Έχει επιστροφή μέχρι 7/1 στην payzy 

Περιμένεις να βαθμολογηθούν οι αιτήσεις για να δούμε ποιοι θα πάρουν επιταγή τελικά.

Αυτό μετά τις 3 Ιανουαρίου, που λήγει η προθεσμία.

Υπόψιν, στο πρόγραμμα είχαν προβλέψει 54.000 αιτήσεις και αυτή την ώρα έχουν γίνει 213.626.

Όσον αφορά τους εγκεκριμένους προμηθευτές, μπορείς να δεις το μητρώο προμηθευτών, που ακόμα εμπλουτίζεται όμως.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ekkli said:

Περιμένεις να βαθμολογηθούν οι αιτήσεις για να δούμε ποιοι θα πάρουν επιταγή τελικά.

Υπόψιν, στο πρόγραμμα είχαν προβλέψει 54.000 αιτήσεις και αυτή την ώρα έχουν γίνει 213.626.

Όσον αφορά τους εγκεκριμένους προμηθευτές, μπορείς να δεις το μητρώο προμηθευτών, που ακόμα εμπλουτίζεται όμως.

Είναι κανονικά και ο Γερμανός, ήδη έχει πάρα πολλούς προμηθευτές. Ελπίζω να προλάβουμε τις προωθητικές ενέργειες των Χριστουγέννων αν και χλωμό το κόβω 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, ekkli είπε

Επομένως κάποιοι θα πληρώσουν λογιστές 50 ευρώ για ( όπως αυτοί λένε ) μερικά Click και στην τελική θα οφεληθούν -50 ευρώ. Καλύτερα βρε παιδιά ένα παρολί μεθαύριο στην Boxing Day.

Καλά Χριστούγεννα.

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.

ερωτηση για τους παλιους εδω μεσα, παιζει λετε να δουμε κανενα tablet οπως galaxy tab στο μητρωο προιοντων? 

επισης αν ναι, by default θα πανε στα s10 λογω του οτι ειναι τελευταια εκδοση η θα προστεθουν και παλαιοτερα μοντελα τυπου s9 ή s8?

Δημοσ.
Στις 24/12/2024 στις 2:18 ΜΜ, ekkli είπε

που βλεπουμε ποσες αιτησεις εχουν υποβληθει και με τι κριτηριο θα επιλεγουν οι δικαιουχοι? Μετραει χρονικη προτεραιοτητα υποβολης?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Feigen είπε

που βλεπουμε ποσες αιτησεις εχουν υποβληθει και με τι κριτηριο θα επιλεγουν οι δικαιουχοι? Μετραει χρονικη προτεραιοτητα υποβολης?

Εγω δεν γνωριζω που μπορεις να μαθεις για το ποσες αιτησεις εχουν υποβληθει, δεν ξέρω αν υπαρχουν ανοιχτες πηγες ή πρεπει να παρεις τηλεφωνο κάποιον να το μαθεις.

Πιστευω δεν θα μετραει το ποτε εκανες την αιτηση. Ειχα βρει κατι πληροφοριες ότι τα κύρια κρητηρια ειναι τι κυκλο εργασιων εκανες 21/22/23 και το ποτε ιδρυθηκε η επιχειρηση. Επιχειρησεις με μικροτερους κυκλους (ποσα) και πιο νεες θα εχουν παραπανω μορια/μοναδες. 

Μπορει οτι θα εχει καποιο ρολο και ο χρονος υποβολης αν θα φτασει στο σημειο οπου αρκετες επιχειρησεις θα εχουν ιδιο ποσο μοναδων αλλα δεν νομιζω να γινει αυτο.

Επεξ/σία από s1mplement
  • Thanks 1
Δημοσ.

Φτάνουμε σιγά σιγά αύριο στην καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων. Γνωρίζει κάποιος αν στο διάστημα 3-20 Ιανουαρίου θα ξέρουμε αν έχει Εγκριθεί ή απορριφθεί η αίτηση ? Έτσι ώστε μετά απλά να περιμένουμε απλά την έκδοση από 20 μέχρι 14 Φεβρουαρίου? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Feigen είπε

εδώ τα στατιστικά του προγράμματος, δηλαδή απλά, πόσες αιτήσεις έχουν γίνει.
339.057 μέχρι αυτή την στιγμή οι αιτήσεις και να υπενθυμίσω ότι το πρόγραμμα προέβλεπε 54.000 αιτήσεις, που επειδή δεν θα έφταναν το στόχο τώρα, θα υπήρχαν άλλοι 2 κύκλοι.  :D

Κάθε αίτηση θα βαθμολογηθεί, με κριτήρια αξιολόγησης τον κύκλο εργασιών και την παλαιότητα της κάθε επιχείρησης. Πριμοδοτούνται οι "φτωχές" και οι νέες επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει προτεραιότητα βάση ημερομηνίας υποβολής.

3 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Φτάνουμε σιγά σιγά αύριο στην καταληκτική ημερομηνία των αιτήσεων. Γνωρίζει κάποιος αν στο διάστημα 3-20 Ιανουαρίου θα ξέρουμε αν έχει Εγκριθεί ή απορριφθεί η αίτηση ? Έτσι ώστε μετά απλά να περιμένουμε απλά την έκδοση από 20 μέχρι 14 Φεβρουαρίου? 

Εξαιρετική ερώτηση, καθώς ο οδηγός αλλά και το σάιτ, δεν αναφέρουν το χρονικό ορόσημο του πότε θα μάθουν οι δικαιούχοι ότι είναι δικαιούχοι. Όπως λες κι εσύ, πρέπει να έχουμε τo voucher για να κάνουμε τις αγορές, οπότε θα περιμένουμε. Δεν είναι τόσο γραφειοκράτες πάντως, να φτάσουμε στην 20η και να μην έχουν ενημερωθεί οι δικαιούχοι. Αν δεν έχουν ολοκληρώσει την βαθμολόγηση των αιτήσεων, θα αλλάξουν τις ημερομηνίες. Πηγαίνει εξαιρετικά αργά και ο εμπλουτισμός του μητρώου προϊόντων/υπηρεσιών και αυτό είναι κάτι ακόμα που μπορεί να αναβάλει την περίοδο αγορών.

• Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Βλέπω οτι αναφέρθηκε οτι μπορούμε να συμπληρώσουμε χρήματα για να αγοράσουμε κάτι πιο ακριβό, παιδιά είμαστε σίγουροι γι αυτό? 

630 ευρώ για μέγιστη δαπάνη 700 ευρώ γράφει, απο που προκύπτει οτι μπορούμε να συμπληρώσουμε και άλλα χρήματα? (πέρα απο τα +70 ευρώ που θα φτάσει στα 700)

Επεξ/σία από djnoizeteck
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 minutes ago, djnoizeteck said:

630 ευρώ για μέγιστη δαπάνη 700 ευρώ γράφει, απο που προκύπτει οτι μπορούμε να συμπληρώσουμε και άλλα χρήματα? (πέρα απο τα +70 ευρώ που θα φτάσει στα 700)

Τα ποσά αυτά είναι του voucher. 700 ευρώ καθαρό ποσό χωρίς ΦΠΑ, βάζει 90% το κράτος και 10% εσύ.

Η αγορά μπορεί να είναι και 2 χιλιάρικα... όσο θες.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...