Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 hours ago, black3539 said:

Είναι μέσα, και 2ετή συνδρομή μάλιστα. Το θέμα είναι πως θα το εμπορευτούμε μαζί με προιον, αφου δεν το πουλάει κανείς στα καταστήματα για να μπει σε ενα παραστατικό

Συμπλήρωσε τη φόρμα επικοινωνίας να σε καλέσουν... όλο και με κάποιο κατάστημα δε θα συνεργαστούν; 

https://espa.epsilonnet.gr/psifiaka-ergaleia-mme-b/#form

Δημοσ.
6 ώρες πριν, 4saken είπε

Χαρα στο κουραγιο σας να ασχολειστε με επιδοτησεις απο το κρατος.Μια φορα πηρα λεφτα επι πανδημιας και τα φορολογησανε κιολας οι λεχριτες.Ας διναν λιγοτερα αφορολογητα.

Εάν κάποιος χρειάζεται ένα laptop και μπορεί να το πάρει 630 ευρώ φθηνότερα να το αφήσει δηλαδή;

Δημοσ.

Είχα κάνει αίτηση πριν μήνες στο προηγούμενο πρόγραμμα για την αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών και μου είχε εγκριθεί χωρίς όμως τελικά να χρησιμοποιηθεί η επιταγή. Μπορώ να κάνω αίτηση σε αυτή τώρα;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, maverick290402 είπε

Είχα κάνει αίτηση πριν μήνες στο προηγούμενο πρόγραμμα για την αναβάθμιση των ταμειακών μηχανών και μου είχε εγκριθεί χωρίς όμως τελικά να χρησιμοποιηθεί η επιταγή. Μπορώ να κάνω αίτηση σε αυτή τώρα;

Και μενα ειχε εγκριθει στην προηγουμενη φαση χωρις να τη χρησιμοποιησω.

Εκανα την αιτηση κανονικα.

Δημοσ.
Στις 21/12/2024 στις 6:40 ΠΜ, maverick290402 είπε

Όπως εννοεί ο από κάτω σου, ναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα παιδιά,

καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Υπέβαλα αίτηση σαν ατ. επ. και εγώ και μου βγάζει Δεν επιβεβαιώνεται στο πεδίο "Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται σε ορεινή, μειονεκτική ή νησιωτική περιοχή (έλεγχος με βάση τον ΤΚ)".

Τι παίζει ξέρει κανείς;

Επεξ/σία από hountalass
  • Moderators
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, hountalass είπε

Καλημέρα παιδιά,

καλά Χριστούγεννα σε όλους.

Υπέβαλα αίτηση σαν ατ. επ. και εγώ και μου βγάζει Δεν επιβεβαιώνεται στο πεδίο "Η έδρα της επιχείρησης βρίσκεται σε ορεινή, μειονεκτική ή νησιωτική περιοχή (έλεγχος με βάση τον ΤΚ)".

Τι παίζει ξέρει κανείς;

H έδρα σου είναι σε τέτοια περιοχή? Αν όχι, σημαινει ακριβώς αυτό, ότι αυτόματα ο ΤΚ της επιχείρησης φαίνεται πως δεν ανήκεις σε τέτοια περιοχή .

Καλα Χριστούγεννα  :)

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, stormrain είπε

H έδρα σου είναι σε τέτοια περιοχή? Αν όχι, σημαινει ακριβώς αυτό, ότι αυτόματα ο ΤΚ της επιχείρησης φαίνεται πως δεν ανήκεις σε τέτοια περιοχή .

Καλα Χριστούγεννα  :)

Αααα κάτσε νομίζω κατάλαβα τι παίχτηκε. Είμαι μισθωτός στο δημόσιο σε νησί αλλά παράλληλα έχω και την ατ. επ. με έδρα το σπίτι μου (Θεσσαλονίκη). Λέτε να "διάβασε" τον ΤΚ του νησιού και να κάνει νερά;

Τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ;

• Moderators
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, hountalass είπε

Αααα κάτσε νομίζω κατάλαβα τι παίχτηκε. Είμαι μισθωτός στο δημόσιο σε νησί αλλά παράλληλα έχω και την ατ. επ. με έδρα το σπίτι μου (Θεσσαλονίκη). Λέτε να "διάβασε" τον ΤΚ του νησιού και να κάνει νερά;

Τι μπορώ να κάνω τώρα εγώ;

Κατσε μισό. Έχεις ΑΕ στην Θεσσαλονίκη. Η αίτηση που έκανες ειναι για την ΑΕ. Οποτε σου λεει "βλέπω τον ΤΚ σου και δεν ανήκει σε ορεινή, νησί κλπ". Όλα καλά λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, τι σε προβληματίζει?

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stormrain είπε

Κατσε μισό. Έχεις ΑΕ στην Θεσσαλονίκη. Η αίτηση που έκανες ειναι για την ΑΕ. Οποτε σου λεει "βλέπω τον ΤΚ σου και δεν ανήκει σε ορεινή, νησί κλπ". Όλα καλά λοιπόν, δεν χρειάζεται να κάνεις κάτι, τι σε προβληματίζει?

Το οτι δεν επιβεβαιώνεται δίπλα στην πρόταση για τον ΤΚ, ίσως ακυρώσει την αίτηση; Το έχει με κόκκινα γράμματα.

• Moderators
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, hountalass είπε

Το οτι δεν επιβεβαιώνεται δίπλα στην πρόταση για τον ΤΚ, ίσως ακυρώσει την αίτηση; Το έχει με κόκκινα γράμματα.

Οχι οχι καμια σχέση. Έτσι το εχει και σε μένα και αν θυμάμαι καλά το είχε και σε παλιότερα αντίστοιχα vouchers. Οπτικό ειναι το θεμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, hountalass είπε

Είναι μόνο για το αν θα πάρεις ενίσχυση της κατηγορίας 3 αυτό, δεν σημαίνει ότι δεν επιβεβαιώνετε όλη η αίτηση, και πιο πάνω σου έχει πολλά άλλα που γράφει επιβεβαιώνετε & διασταύρωση. Σημασία έχει να σου έβγαλε ότι ολοκληρώσες την αίτηση. 

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stormrain είπε

Οχι οχι καμια σχέση. Έτσι το εχει και σε μένα και αν θυμάμαι καλά το είχε και σε παλιότερα αντίστοιχα vouchers. Οπτικό ειναι το θεμα.

Ωραία,

ευχαριστώ! 🎇

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλους! Σε όσους κάνατε την διαδικασία έχει βγει κάποιο μήνυμα ότι προχώρησε ή κάτι τέτοιο ή ακόμα περιμένουμε; Ο Γερμανός πχ είναι στα συνεργαζομενα; Έχει επιστροφή μέχρι 7/1 στην payzy 

Δημοσ.
Στις 17/12/2024 στις 12:24 ΜΜ, ekkli είπε

Είναι λίγο, εξαρτάται τι τριβή έχεις με αυτά.

Αν πρόκειται για ατομική επιχείρηση, χωρίς εργαζόμενους, είναι πιο εύκολο, καθώς θα δηλώσεις μηδενικές ΕΜΕ.

Στον κύκλο εργασιών θα κατεβάσεις τα Ε3 να δεις τι είχες.

Ή ο λογιστής σου έχει πολλή δουλειά ή δεν ξέρω τι, για λογιστή πρέπει να είναι γελοία η αίτηση. Ειδικά αν έχεις ΕΜΕ, πάλι αυτόν θα πάρουν τηλέφωνο να τις μάθουν.

Πραγματικά διάβασα το μήνυμα σου και πήρα την απόφαση να κάνω μόνος την αίτηση για ατομική επιχείρηση με μηδενικές ΕΜΕ. Η αίτηση είναι πανεύκολη και δεν μου πήρε πάνω από δύο λεπτά .

σε ευχαριστώ 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...