Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 164
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε

Το voucher αντιστοιχεί σε ένα προϊόν-κωδικό (πχ ένα λάπτοπ) ή μπορεί κάποιος να πάρει πάνω από ένα προϊόν;

Μπορείς να πάρεις και laptop+λογισμικό (έχω ρωτήσει Πλαίσιο και έχω το email της απάντησης...)  1500 ευρώ σύνολο π.χ.  Απλά εξαργυρώνεις το voucher των 630 ευρώ και πληρώνεις την διαφορά από την τσέπη σου.

Αυτό που θεωρώ άδικο για εμένα προσωπικά, είναι οτι δεν δίνουν την δυνατότητα να στήσουμε PC π.χ. με αγορά συγκεκριμένων parts ή τέλος πάντων να κάνω αναβάθμιση με τα χρήματα του voucher + όσο το τραβήξω!
Οι ανάγκες της επιχείρησής μου είναι συγκεκριμένες (είμαι μοντέρ) και όχι απλά ένα οποιοδήποτε laptop, tablet ή ένα στημένο έτοιμο PC από Κωτσόβολο/Plaisio/Public το οποίο συνήθως έρχεται με αρκετά φουσκωμένη τιμή για το τι αγοράζεις... 

• Like 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Sherlock_7 είπε

Οπότε μπορώ να πάρω πχ τρία ταμπλετ των 200€ έκαστος. 

Πολύ πιθανό. Αρκεί να πάρεις και ένα λογισμικό μαζί ...

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, xristosmk είπε

Μπορείς να πάρεις και laptop+λογισμικό (έχω ρωτήσει Πλαίσιο και έχω το email της απάντησης...)  1500 ευρώ σύνολο π.χ.  Απλά εξαργυρώνεις το voucher των 630 ευρώ και πληρώνεις την διαφορά από την τσέπη σου.

Αυτό που θεωρώ άδικο για εμένα προσωπικά, είναι οτι δεν δίνουν την δυνατότητα να στήσουμε PC π.χ. με αγορά συγκεκριμένων parts ή τέλος πάντων να κάνω αναβάθμιση με τα χρήματα του voucher + όσο το τραβήξω!
Οι ανάγκες της επιχείρησής μου είναι συγκεκριμένες (είμαι μοντέρ) και όχι απλά ένα οποιοδήποτε laptop, tablet ή ένα στημένο έτοιμο PC από Κωτσόβολο/Plaisio/Public το οποίο συνήθως έρχεται με αρκετά φουσκωμένη τιμή για το τι αγοράζεις... 

Αυτό θα βόλευε πάρα πολύ κόσμο, σίγουρα!

Δεν μπορεί να γίνει όμως, καθώς κάθε προϊόν πρέπει να ελεγχθεί ότι πληροί κάποια κριτήρια και μετά να μπει στο μητρώο προϊόντων και μετά μπορούμε να επικοινωνήσουμε με τον προμηθευτή να το αγοράσουμε.

Δες λύσεις σε cosmodata, που είναι πολύ πιο οικονομικά από Πλαίσιο και λοιπούς μεγάλους, μήπως έχουν κάποιο που να μπορείς να το δουλέψεις χωρίς πολλές αλλαγές. Η cosmodata είναι στους εγκεκριμένους προμηθευτές και περιμένουμε να δούμε τι προϊόντα τους θα είναι στην λίστα. Από εκεί με βλέπω να αγοράζω εγώ desktop. Ειδικά αν σκεφτούν να φορέσουν κανένα linux, για να μην χρεωθούμε και λειτουργικό, θα είναι τέλεια!

Υπενθυμίζω πως βάση πρόσκλησης, κάθε desktop πρέπει να έχει λειτουργικό, win, maxOS ή linux.

Η δε λίστα εγκεκριμένων προϊόντων, by the way, ακόμα έχει μόνο 5 προϊόντα, ταμειακές μηχανές...

Εν πάση περιπτώσει, κάνουμε τις αιτήσεις εμείς τώρα και περιμένουμε μετά να δούμε τι θα μας κάνει να πάρουμε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, mitsos2321 είπε

Τελικά έχουμε απάντηση εδώ?

Ατομική επιχείρηση που δεν έχει εργαζόμενους δηλώνει 0 ΕΜΕ.

8 ώρες πριν, Unllimited είπε

καλησπέρα, οι Ο.Ε που δεν έχουν υπάλληλους αλλα είναι αυτοαπασχολούμενοί ιδιοκτήτες δηλώνονται σαν  ΕΜΕ? 

Για αυτό δεν είμαι σίγουρος. Γενικά ο κανόνας είναι ότι οι ΕΜΕ βγαίνουν από το μισθολόγιο. Αν οι ιδιοκτήτες παίρνουν μισθό, λογίζονται σαν ΕΜΕ. Αν βρω ευκαιρία, θα το επιβεβαιώσω αργότερα.

2 παρατηρήσεις:
Α. Να ρωτάτε τους λογιστές σας. Ασχέτως πόσα τους δίνετε, για τις ΕΜΕ λόγου χάρη, είναι υποχρεωμένοι να σας πουν, είναι πολύ απλό για αυτούς. Μιλάμε για 3 κλικ στον υπολογιστή τους.
Β. Οι ΕΜΕ γενικά δεν είναι κριτήριο βαθμολόγησης. Τι 0 τι 1, τι 5 τι 6. Τις ζητάνε μόνο για να επιβεβαιώσουν ότι είστε μικρομεσαία επιχείρηση. To ίδιο και τον κύκλο εργασιών. Και το όριο για το αν μια επιχείρηση είναι μικρομεσαία είναι οι 250 ΕΜΕ. Κάτι μου λέει ότι αν έχετε τόσες, δεν θα ρωτάτε εδώ μέσα τι είναι ΕΜΕ, πως υπολογίζονται και λοιπά... :D

Επεξ/σία από ekkli
  • Like 4
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Oscar_Mike είπε

Οι συνδρομές της Epsilon είναι μέσα; Δουλεύω το το Epsilon Smart Advanced και θα ήταν καλή φάση αν το voucher καλύπτει καμιά ετησία συνδρομή

Είναι μέσα, και 2ετή συνδρομή μάλιστα. Το θέμα είναι πως θα το εμπορευτούμε μαζί με προιον, αφου δεν το πουλάει κανείς στα καταστήματα για να μπει σε ενα παραστατικό

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, black3539 είπε

Είναι μέσα, και 2ετή συνδρομή μάλιστα. Το θέμα είναι πως θα το εμπορευτούμε μαζί με προιον, αφου δεν το πουλάει κανείς στα καταστήματα για να μπει σε ενα παραστατικό

α, πρέπει να είναι πακέτο από έναν προμηθευτή το hardware και το software; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...