ekkli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Όπως έγραψα και χθες, έχει τεθεί για διευκρίνηση το θέμα του απαιτούμενου ποσοστού software και περιμένουμε απάντηση. Πολύ πιθανόν να βγει τροποποίηση της πρόσκλησης, επειδή είναι σημαντικό το θέμα. Σε κάθε περίπτωση, όταν έχω κάτι σίγουρο, θα ενημερώσω. Πραγματικά ελπίζω να μην ισχύει το 20% που ακούγεται γιατί είναι αχρείαστα υψηλό. Μέχρι τότε, κάνουμε αιτήσεις για voucher και περιμένουμε να εμπλουτιστεί το μητρώο προϊόντων που ακόμα είναι ή down ή άδειο. 3
alex_n80 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα παίδες Το έκανε κανεις; Πηρα το λογιστή και μου είπε οτι δεν το κανει αυτος αλλα θα μου συστήσει ένα σύμβουλο που τα αναλαμβάνει με extra αμοιβή. Είναι τοσο μπίζιλο η μου λεει ο,τι ναναι;
ekkli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 λεπτό πριν, alex_n80 είπε Καλησπέρα παίδες Το έκανε κανεις; Πηρα το λογιστή και μου είπε οτι δεν το κανει αυτος αλλα θα μου συστήσει ένα σύμβουλο που τα αναλαμβάνει με extra αμοιβή. Είναι τοσο μπίζιλο η μου λεει ο,τι ναναι; Είναι λίγο, εξαρτάται τι τριβή έχεις με αυτά. Αν πρόκειται για ατομική επιχείρηση, χωρίς εργαζόμενους, είναι πιο εύκολο, καθώς θα δηλώσεις μηδενικές ΕΜΕ. Στον κύκλο εργασιών θα κατεβάσεις τα Ε3 να δεις τι είχες. Ή ο λογιστής σου έχει πολλή δουλειά ή δεν ξέρω τι, για λογιστή πρέπει να είναι γελοία η αίτηση. Ειδικά αν έχεις ΕΜΕ, πάλι αυτόν θα πάρουν τηλέφωνο να τις μάθουν. 1 2
giostau Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 καλησπέρα, το κοιτάω κι εγώ το πρόγραμμα και κατέθεσα την αίτηση σήμερα (ΕΛΕΠ) Αρκετά απλό μου φάνηκε. Αυτό που δεν κατάλαβα στην διαδικασία είναι το πότε/πώς επιλέγουμε τί θα πάρουμε. Στην πορεία της αίτησης δε ρωτήθηκα κάπου. Υποθέτω ότι μόλις αξιολογηθεί, και αν προφανώς γίνει δεκτή, τότε θα κληθούμε να επιλέξουμε τι θα πάρουμε; ευχαριστώ!
1comment Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Αυτά τα software που αναφερει το πλαίσιο στη σελίδα του microsoft 365 ας πούμε. Πες ότι το επιλέξεις με συνδρομή 1 έτος. Μετά την αγορά και επιδότηση κλπ, μπορείς να το διακόψεις για τον επόμενο χρόνο ή θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρώνουμε τη συνδρομή και τα επόμενα χρόνια λόγω της επιδότησης; Αν φυσικά η λύση του software-office είναι μέσα σε αυτά που εννοεί η πρόσκληση και δεν είναι τίποτε άλλο...
ekkli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, giostau είπε καλησπέρα, το κοιτάω κι εγώ το πρόγραμμα και κατέθεσα την αίτηση σήμερα (ΕΛΕΠ) Αρκετά απλό μου φάνηκε. Αυτό που δεν κατάλαβα στην διαδικασία είναι το πότε/πώς επιλέγουμε τί θα πάρουμε. Στην πορεία της αίτησης δε ρωτήθηκα κάπου. Υποθέτω ότι μόλις αξιολογηθεί, και αν προφανώς γίνει δεκτή, τότε θα κληθούμε να επιλέξουμε τι θα πάρουμε; ευχαριστώ! Αφού εγκριθεί η επιταγή, θα επιλέξεις προμηθευτή από το μητρώο προμηθευτών και θα προχωρήσεις στις αγορές 22 λεπτά πριν, 1comment είπε Αυτά τα software που αναφερει το πλαίσιο στη σελίδα του microsoft 365 ας πούμε. Πες ότι το επιλέξεις με συνδρομή 1 έτος. Μετά την αγορά και επιδότηση κλπ, μπορείς να το διακόψεις για τον επόμενο χρόνο ή θα πρέπει υποχρεωτικά να πληρώνουμε τη συνδρομή και τα επόμενα χρόνια λόγω της επιδότησης; Αν φυσικά η λύση του software-office είναι μέσα σε αυτά που εννοεί η πρόσκληση και δεν είναι τίποτε άλλο... Προφανώς δεν χρειάζεται να τα κρατήσουμε παραπάνω από ότι επιδοτηθήκαμε. Μπορούμε να τα διακόψουμε ελεύθερα. 3
nikosaek2121 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος ελεύθερος επαγγελματίας με έναρξη 22 Ιανουαρίου 2024 όσο αναφορά την δήλωση ΕΜΕ Κύκλος εργασιών κτλ τα αφήνω όλα στο 0 ? Ε3 δεν υπάρχει σαν δήλωση καθόλου στα στοιχεία μου για τα έτη 21 22 23 Στην ενότητα δήλωση στοιχείων πραγματικού δικαιούχου και εκέι εφόσον είμαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν βάζω κάτι σωστά ? Θα εκτιμούσα μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει, ευχαριστώ πολύ. Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από nikosaek2121
Metal_Head Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 17 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε καλησπέρα παιδιά, είμαι νέος ελεύθερος επαγγελματίας με έναρξη 22 Ιανουαρίου 2024 όσο αναφορά την δήλωση ΕΜΕ Κύκλος εργασιών κτλ τα αφήνω όλα στο 0 ? Ε3 δεν υπάρχει σαν δήλωση καθόλου στα στοιχεία μου για τα έτη 21 22 23 Στην ενότητα δήλωση στοιχείων πραγματικού δικαιούχου και εκέι εφόσον είμαι ελεύθερος επαγγελματίας δεν βάζω κάτι σωστά ? Θα εκτιμούσα μια βοήθεια από όποιον γνωρίζει, ευχαριστώ πολύ. Και εγώ αρχές 2024 άνοιξα βιβλία, δεν έχει κάτι που να χρειάζεται να συμπληρώσουμε εμείς οπότε τα αφήνεις όπως είναι για τα προηγούμενα έτη 1 1
hadji21 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπερα και απο εμένα. Μισθωτος με μπλοκάκι (βέβαια για το 2023 έκανα δήλωση ως ελ. επαγγελματίας λόγω μαλακίας που μου στέρησε την δυνατότητα να φορολογηθώ ως μπλοκάκιας). Δικαιούμαι και εγω τέτοιο voucher?
johnieXoX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 με μηδενικό προσωπικό μπορείς να πάρεις voucher; η πρώτη κατηγορία θέλει 0,01 ΕΜΕ τουλάχιστον
ekkli Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 4 λεπτά πριν, johnieXoX είπε με μηδενικό προσωπικό μπορείς να πάρεις voucher; η πρώτη κατηγορία θέλει 0,01 ΕΜΕ τουλάχιστον αν είσαι στην πρώτη κατηγορία, δεν μπορείς. Αν είσαι σε κάποια άλλη, μπορείς. 6 λεπτά πριν, hadji21 είπε Καλησπερα και απο εμένα. Μισθωτος με μπλοκάκι (βέβαια για το 2023 έκανα δήλωση ως ελ. επαγγελματίας λόγω μαλακίας που μου στέρησε την δυνατότητα να φορολογηθώ ως μπλοκάκιας). Δικαιούμαι και εγω τέτοιο voucher? Αυτό δεν το κατάλαβα. 1
johnieXoX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) .- Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από johnieXoX λάθος - προηγούμενος οδηγός
nikosaek2121 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 15 λεπτά πριν, johnieXoX είπε είσαι σίγουρος; v. Κατά την περίοδο 01.01.2021-31.12.2021 παρείχαν απασχόληση με όρους εξαρτημένης εργασίας η οποία εκφραζόμενη σε όρους Ετήσιων Μονάδων Εργασίας (ΕΜΕ) αθροίζει από 0,01 έως 250,00 ΕΜΕ εξαρτημένης εργασίας. Αναλόγως του ύψους των ΕΜΕ, οι δυνητικοί δικαιούχοι κατατάσσονται σε διακριτές κατηγορίες και υποκατηγορίες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα στην παράγραφο 2.2 κατωτέρω. Σε περίπτωση επιχειρήσεων που έχουν συσταθεί μετά την 01.01.2021, για τον υπολογισμό των ΕΜΕ θα πραγματοποιηθεί αναγωγή σε 12μηνη διάρκεια από το Πρόγραμμα. https://digitalsme.gov.gr/wp-content/uploads/2022/06/ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ_ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ_I.pdf#page=18 σελίδα 17 Λογικά θα έπρεπε να μην σε αφήνει να ολοκληρώσεις την αίτηση τότε.
johnieXoX Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) . Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από johnieXoX λάθος - προηγούμενος οδηγός 1
nikosaek2121 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Παιδιά να κάνω μια ερώτηση, αν έχω καταλάβει σωστά στην Κατηγορία 4 που είναι και πλειονότητα του κόσμου για να πάρει κάποιος τα συνολικά 630 ευρώ πρέπει να κάνει δαπάνη 868 ευρώ Software + Hardware ? 868 / 1,24 = 700 Συνολικά θα πληρώσει για υποθετική δαπάνη ακριβώς 868, 238 από την τσέπη του σωστά? 168 φπα και 70 για τα αγαθά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα