iCyd Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Μόλις τώρα, ntin είπε Στέλνει σε όλους με link για να ελένξεις αν έχεις επιλεχθεί ή όχι. Εδώ πάντως δεν ήρθε κάποιο mail, απο συζητήσεις είδαμε οτι βγήκαν τα αποτέλεσματα και μπήκα διαπίστωσα ότι κληρωθήκαμε.
ntin Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 7 λεπτά πριν, iCyd είπε Εδώ πάντως δεν ήρθε κάποιο mail, απο συζητήσεις είδαμε οτι βγήκαν τα αποτέλεσματα και μπήκα διαπίστωσα ότι κληρωθήκαμε. Προσωπικά μου ήρθε email την επομένη των αποτελεσμάτων (δεν επιλέχθηκα). Της συζύγου το ίδιο (επιλέχθηκε).
geotrvs Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Έχετε βγάλει άκρη για το τι μπορείς να πάρεις με τα voucher?
Mr_Terror Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Χθες εμένα ήρθε μέιλ ότι βγήκαν τα αποτελέσματα.
tonyz21 Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες 24 λεπτά πριν, ntin είπε Δεν ξέρω για συμβολαιογράφους, αλλά για δικαστικούς επιμελητές (η σύζυγος) είναι μεγάλο βοήθημα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εκτός αν έχεις την πεπείθηση ότι μας τρέχουν από τα μπατζάκια! Μην τα τσουβαλιάζεις όλα τα παρακλάδια του κλάδου με τις γνωστές στρεβλώσεις τους! Επίσης να σε ενημερώσω ότι χρειάζονται περισσότερο ψηφιακό - ηλεκτρονικό εξοπλισμό από όσο νομίζεις! 1500 ευρώ το άτομο για να κάνουν Word Processing είναι υπερβολικά πολλά χρήματα. Δεν είπα ότι τρέχουν απ'όλους προς θεού, αλλά κάποιος που κάνει σχέδιο, επεξεργασία, προγραμματισμό κλπ είτε ανεξάρτητα είτε σε κάποιο γραφείο ας πούμε (που δεν πάει ανα κεφάλι σε εκείνη την περίπτωση) έχει ανάγκη πολύ περισσότερο ένα capable σύστημα απο έναν συμβολαιογράφο που μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και απο Atari.
Kostasspil Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες Καλημέρα παιδιά, σε όσους είναι μέσα, το voucher έρχεται στο μαιλ; Απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια ή άπαξ και μπήκες, σου έρχεται χωρίς να κάνεις κάτι; Η δεύτερη ερώτηση είναι, τα 700€ επιλέξιμη δαπάνη αφορούν και το φπα σωστά; Αν δηλαδή εγώ θέλω να πάρω ένα λαπτοπ των 860€ πχ με απαλλαγή (άρα το κόστος βγαίνει στα 693€) μπορώ να το πάρω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων
ntin Δημοσ. πριν από 9 ώρες Δημοσ. πριν από 9 ώρες (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, tonyz21 είπε 1500 ευρώ το άτομο για να κάνουν Word Processing είναι υπερβολικά πολλά χρήματα. Δεν είπα ότι τρέχουν απ'όλους προς θεού, αλλά κάποιος που κάνει σχέδιο, επεξεργασία, προγραμματισμό κλπ είτε ανεξάρτητα είτε σε κάποιο γραφείο ας πούμε (που δεν πάει ανα κεφάλι σε εκείνη την περίπτωση) έχει ανάγκη πολύ περισσότερο ένα capable σύστημα απο έναν συμβολαιογράφο που μπορεί να κάνει την ίδια δουλειά και απο Atari. Αν γνώριζες τί τους ζητάνε τότε θα μιλούσες. Απλά να σε ενημερώσω ότι ένα γραφείο χρειάζεται Υπολογιστή, laser εκτυπωτή για πολλέεεεεεεες εκτυπώσεις, φωτοτυπικό για πολλέεεεες φωτοτυπίες, scanner με feeder χαρτιού, network εξοπλισμό γιατί όλα ανεβαίνουν online, software, αποθηκευτικά μέσα (κ.α.). Είμαι γραφίστας (που δεν εγκρίθηκε το voucher) και το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι για το συνολικό ποσό που τους δίνουν. Αλλά θα σταματήσω να σου απαντάω περετέρω μόνο και μόνο από την τελευταία σου έκφραση περί Atari που πιθανό λόγο ηλικάς (είμαι 50) να μην το έχεις αγγίξει ποτέ! 6 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Καλημέρα παιδιά, σε όσους είναι μέσα, το voucher έρχεται στο μαιλ; Απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια ή άπαξ και μπήκες, σου έρχεται χωρίς να κάνεις κάτι; Η δεύτερη ερώτηση είναι, τα 700€ επιλέξιμη δαπάνη αφορούν και το φπα σωστά; Αν δηλαδή εγώ θέλω να πάρω ένα λαπτοπ των 860€ πχ με απαλλαγή (άρα το κόστος βγαίνει στα 693€) μπορώ να το πάρω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Αυτά ακριβώς ψάχνω να βρω και εγώ! Επεξ/σία πριν από 9 ώρες από ntin
nos1 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 27 λεπτά πριν, Mr_Terror είπε Χθες εμένα ήρθε μέιλ ότι βγήκαν τα αποτελέσματα. 36 λεπτά πριν, ntin είπε Προσωπικά μου ήρθε email την επομένη των αποτελεσμάτων (δεν επιλέχθηκα). Της συζύγου το ίδιο (επιλέχθηκε). Λογικά πρέπει να έχει έρθει το ίδιο email σε όσους συμμετείχαν. Επειδή όμως τρέχει και η διαδικασία των ενστάσεων μέχρι τις 15/3, λογικά θα πρέπει να έρθει και άλλο σχετικά με την έκδοση του voucher σε όσους έχουν επιλεχθεί. Τώρα,αν λέω εγώ, υποβληθούν καμιά πενηντάρα χιλιάδες ενστάσεις,ποτέ θα προλάβουν να τις ελέγξουν και να δώσουν και τα τελικά αποτελέσματα,είναι αλουνου παπά ευαγγέλιο... 2
ntin Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες 1 λεπτό πριν, nos1 είπε Λογικά πρέπει να έχει έρθει το ίδιο email σε όσους συμμετείχαν. Επειδή όμως τρέχει και η διαδικασία των ενστάσεων μέχρι τις 15/3, λογικά θα πρέπει να έρθει και άλλο σχετικά με την έκδοση του voucher σε όσους έχουν επιλεχθεί. Τώρα,αν λέω εγώ, υποβληθούν καμιά πενηντάρα χιλιάδες ενστάσεις,ποτέ θα προλάβουν να τις ελέγξουν και να δώσουν και τα τελικά αποτελέσματα,είναι αλουνου παπά ευαγγέλιο... Κάπου διάβασα νομίζω ότι δεν υποχρεούνται να δουν όλες τις ενστάσεις αλλά επιλεκτικά! 1
nikosaek2121 Δημοσ. πριν από 8 ώρες Δημοσ. πριν από 8 ώρες (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, ntin είπε Κάπου διάβασα νομίζω ότι δεν υποχρεούνται να δουν όλες τις ενστάσεις αλλά επιλεκτικά! Εγώ το έχω δει από την Δευτέρα το αποτέλεσμα & ότι το δικαιούμαι & Mail μου ήρθε σήμερα τα μεσάνυχτα 4:30. Επίσης γράφει Ενστάσεις μπορούν να κάνουν μόνο όσοι απορρίφθηκαν, αλλά βλέπω έχει ανοίξει για όλους. Δοκίμασε κάποιος να κάνει ένσταση ενώ του έχει εγκριθεί αλλά το χάνει λόγο σειράς να μας πει αν τον αφήνει? Επεξ/σία πριν από 8 ώρες από nikosaek2121 1
stamatisj1 Δημοσ. πριν από 7 ώρες Δημοσ. πριν από 7 ώρες 1 ώρα πριν, Kostasspil είπε Καλημέρα παιδιά, σε όσους είναι μέσα, το voucher έρχεται στο μαιλ; Απαιτείται κάποια άλλη ενέργεια ή άπαξ και μπήκες, σου έρχεται χωρίς να κάνεις κάτι; Η δεύτερη ερώτηση είναι, τα 700€ επιλέξιμη δαπάνη αφορούν και το φπα σωστά; Αν δηλαδή εγώ θέλω να πάρω ένα λαπτοπ των 860€ πχ με απαλλαγή (άρα το κόστος βγαίνει στα 693€) μπορώ να το πάρω; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων Καλημέρα. Ρώτησα χθες στο Πλαίσιο και ούτε αυτοί ξέρουν. Θα ενημερωθούν σχετικά μόλις ξεκινήσει η εξαργύρωση. Επίσης μου είπαν πως λογικά θα ισχύει η απαλλαγή (για τα laptop-tablet). Άρα στην δεύτερη ερώτηση λογικά είναι ΝΑΙ. Τέλος μου ανέφεραν πως θα βγάλουν "πακέτα" laptop με κάποιο φθηνό πρόγραμμα (antivirus) για να μπορεί να γίνει η εξαργύρωση. Ίδωμεν. 1
tonyz21 Δημοσ. πριν από 3 ώρες Δημοσ. πριν από 3 ώρες 5 ώρες πριν, ntin είπε Αν γνώριζες τί τους ζητάνε τότε θα μιλούσες. Απλά να σε ενημερώσω ότι ένα γραφείο χρειάζεται Υπολογιστή, laser εκτυπωτή για πολλέεεεεεεες εκτυπώσεις, φωτοτυπικό για πολλέεεεες φωτοτυπίες, scanner με feeder χαρτιού, network εξοπλισμό γιατί όλα ανεβαίνουν online, software, αποθηκευτικά μέσα (κ.α.). Είμαι γραφίστας (που δεν εγκρίθηκε το voucher) και το μόνο που θα συμφωνήσω μαζί σου είναι για το συνολικό ποσό που τους δίνουν. Αλλά θα σταματήσω να σου απαντάω περετέρω μόνο και μόνο από την τελευταία σου έκφραση περί Atari που πιθανό λόγο ηλικάς (είμαι 50) να μην το έχεις αγγίξει ποτέ! Μια χαρά γνωρίζω μην αγχώνεστε δεν φύτρωσα. Και εξ' αρχής το μόνο που σχολίασα είναι το ποσό. Δεν γίνεται να λές ψηφιακή αναβάθμιση και στη μία κατηγορία να τους ξανανοίγεις γραφείο από την αρχή και στην άλλη να δίνεις ότι ψίχουλα απέμειναν. Το γραφείο που δουλεύει ήδη έχει ήδη υπολογιστή, φωτοτυπικό και scanner και με το ύψος της επιδότησης για τα γραφεία τα αντικαθιστούν όλα. Και ξαναλέω τα specs που χρειάζονται τα γραφεία αυτά είναι αντικειμενικά χαμηλά. Δεν είπα κάτι παράλογο. Εσείς που είστε και γραφίστας γνωρίζετε πολύ καλά ότι τα 630€ για την δική μας κατηγορία είναι ανέκδοτο και όχι αναβάθμιση για μια υπάρχουσα επιχείρηση, εκτός αν πρόκειται για μινι μάρκετ που θέλει καινούριο τάμπλετ να συνδέσει με το efood. 1
dkstopo Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Η ολη φαση δεν στήθηκε για να βοηθήσει τις μικροεπιχειρήσεις (καμια δεν σωζεται με 600 και 1000 ευρω) αλλά για να πουληθεί υλικο ξένων εταιρειών. Εγω πχ χρειάζομαι ενα mini ipad για την δουλειά (το παλιό σταμάτησε να παίρνει ενημερώσεις και αυτό ειναι πρόβλημα) και εαν μου το δίνανε θα έπαιρνα ευχαρίστως. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα