Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπράβο σε όλους για τα ποστ εδώ κατάφερα να βγάλω άκρη γιατί κανείς δεν ήξερε να μου πει.

Με λίγα λόγια ξεφτίλα για άλλη μια φορά σε αυτό το κράτος.

• Like 3
  • Απαντ. 365
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εντωμεταξύ έχει καταλάβει κανείς πώς από το 

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539

του πρωινού καταλήξαμε στο

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846

του απογεύματος; Μου προξενεί εντύπωση τέτοια προχειρότητα στον σχεδιασμό, υλοποίηση, εκτέλεση και ολοκλήρωση της δράσης.  Πρωτοφανές!

• Moderators
Δημοσ.

Έχουν αναφέρει πόσοι είχαν βαθμολογία 10.000 ακριβώς; Ή ποια ήταν η βαθμολογία του τελευταίου; Θέλω να πω ότι άμα ήταν να επιδοτούνταν μόνο όσοι μάζευαν τέλεια βαθμολογία, τι μας έβαλαν στην διαδικασία να περιμένουμε τρεις μήνες, θα είχα αγοράσει λάπτοπ από τα Χριστούγεννα.

• Like 2
Δημοσ.

Καλημέρα, ξέρουμε τι σημαίνει αυτό το "άνω απο το όριο"? 

Και εμένα εγκρίθηκε με 8000 μόρια περίπου αλλά περιμένω τα οριστικά.. Έψαξα στην πρόσκληση και δεν γράφει για άνω των ορίων (τουλάχιστον εγώ δεν βρήκα κάτι)..! Υποθετώ πως εννοεί ότι επιδοτεί το 90%? 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Malthador είπε

Έχουν αναφέρει πόσοι είχαν βαθμολογία 10.000 ακριβώς; Ή ποια ήταν η βαθμολογία του τελευταίου; Θέλω να πω ότι άμα ήταν να επιδοτούνταν μόνο όσοι μάζευαν τέλεια βαθμολογία, τι μας έβαλαν στην διαδικασία να περιμένουμε τρεις μήνες, θα είχα αγοράσει λάπτοπ από τα Χριστούγεννα.

κι εγω 10.000 έναρξη μέσα στο 2024 και παραμεθόριο

Δημοσ.

Γνωρίζουμε αν τα voucher έχουν εκδοθεί ή αναμένουμε (της συζύγου έχει εγκριθεί); Κάτι τελευταίο αν γνωρίζεται... με voucher 1200€ και επιλέξιμα προϊόντα ύψους 1450€ (με το ΦΠΑ) τί δίνουμε σε μετρητά; 

Δημοσ.
  • Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 5495x
  • Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846
  • Sad 2
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Dias είπε

Λοιπόν . Σήμερα η σελίδα του υπουργείου μου άλλαξε, ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης :

Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού.
  • Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας.
  • Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 178500
  • Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846

Τα σχόλια δικά σας.

Και η δικιά μου παρόμοιους αριθμούς έγραφε. Με έναρξη το 2022. 143143 σειρά. Κάτι σαν λαχείο ήταν τελικά. Ένας στους 1 εκατομμύριο κερδίζει😂

• Like 1
Δημοσ.

Τελικά, όπως μοιάζει και με την τελική κατάταξη και όπως είχε αναφερθεί, τα 4 εκατομμύρια έξτρα που βάλανε ήταν για λύσουν τις ισοβαθμίες των 8000.

Μπορείτε να βρείτε τα έγγραφα της προσωρινής κατάταξης στη Διαύγεια με ΑΔΑ: 9ΚΘΞ469Η4Σ-ΓΑΖ.

Δημοσ.

Κουβά μέχρι και στο gov.

Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 257539

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846

• Haha 1
Δημοσ.
50 minutes ago, polaki said:

Κουβά μέχρι και στο gov.

Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 257539

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846

Με άλλα 200 μύρια προϋπολογισμό είσαι μέσα. 😁

• Haha 2
Δημοσ.

Εν τω μεταξύ πόσο γτπ αυτός ο κύκλος εργασιών. Δλδ, για άλλη μια φορά επιδοτηθηκαν αυτοί που είχαν τζίρο, και όχι αν και πόσο κέρδος είχαν από αυτό....

Δημοσ.

Ότι νανε το πρόγραμμα, εμείς από το 2011 σε λειτουργία, με μικρό κύκλο εργασιών, προφανώς έχουμε ανάγκη από αναβάθμιση των συστημάτων μας και πήραμε τα @@ μας, καλά πήγε αυτό

• Sad 1
Δημοσ.

Δυστυχώς όλα αυτά τα προγράμματα έχουν "τρύπες". 

Φίλος μου που άνοιξε χαρτιά τους 5 τελευταίους μήνες του 2024 το πήρε, επειδή προφανώς δείχνει ελάχιστο τζίρο. 

Οκ ναι μεν, αλλά απτην άλλη ο ίδιος έχει 6 ακίνητα που τα νοικιάζει, και την έναρξη την έκανε μόνο και μόνο επειδή έφυγε απ'την εταιρεία που ήταν και το γύρισε σε μπλοκάκι για να έχει και εξωτερικούς πελάτες...

Στις ΑΤΟΜΙΚΕΣ επιχειρήσεις, θεωρώ θα έπρεπε να λαμβάνανε υπόψη και τη συνολική δήλωση στην εφορία, όχι μόνο τα έσοδα από επιχειρηματικές δραστηριότητες. 

Καλοφάγοτο το laptop όπως και να έχει, θα το βγάλει εδώ στο σφυρί όταν το παραλάβει όπως μου είπε ο ίδιος.....

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...