nikosaek2121 Δημοσ. Δευτέρα στις 06:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:01 μμ (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, Lithovatis είπε Team τυχαία μπήκα στο νήμα. Είδα ότι εγκρίθηκα και άρχισα το ψάξιμο στα φόρουμ. Επειδή έχω λαπτοπ και λογισμικό μου είναι άχρηστο (κόβω αποδείξεις τιμ από ΑΑΔΕ) λέω να πάρω έναν εκτυπωτή λέιζερ? Πολύχρωμο? Έψαξα να δω ποια κατάστηματα μπορούν να εξυπηρετήσουν αλλά δεν βρήκα άκρη. Επίσης τι ποσοστό του ποσού είναι η συμμετοχή? Ευχαριστώ. Αν είσαι κατηγορία 4 θέλεις 869 ευρώ αγορα, δηλαδή 700 + φπα = 869 για να πάρεις τα 630. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να αγοράσεις εκτυπωτή χωρίς λογισμικό, το λογισμικό είναι υποχρεωτικό. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κατώτατο όριο στην τιμή του λογισμικού ; Ή απλά ένα antivirus τον 20 ευρω μπορεί να συνδυαστεί με ένα λαπτοπ το 900 ευρώ και είμαστε ok ; Επεξ/σία Δευτέρα στις 06:02 μμ από nikosaek2121
Slqmer Δημοσ. Δευτέρα στις 06:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:14 μμ 1 ώρα πριν, kSiS είπε Κατηγορία 4, έναρξη 9/2024 Ο ΜΠΡΟ ΑΠΛΆ ΤΟ ΦΛΕΞΑΡΕ. 12 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Αν είσαι κατηγορία 4 θέλεις 869 ευρώ αγορα, δηλαδή 700 + φπα = 869 για να πάρεις τα 630. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να αγοράσεις εκτυπωτή χωρίς λογισμικό, το λογισμικό είναι υποχρεωτικό. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κατώτατο όριο στην τιμή του λογισμικού ; Ή απλά ένα antivirus τον 20 ευρω μπορεί να συνδυαστεί με ένα λαπτοπ το 900 ευρώ και είμαστε ok ; Ναι είσαι κομπλε αν πάρεις λογισμικό των 20 ευρώ. 3
Lithovatis Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 06:35 μμ 31 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε Αν είσαι κατηγορία 4 θέλεις 869 ευρώ αγορα, δηλαδή 700 + φπα = 869 για να πάρεις τα 630. Αλλά δεν ξέρω αν γίνεται να αγοράσεις εκτυπωτή χωρίς λογισμικό, το λογισμικό είναι υποχρεωτικό. Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει κατώτατο όριο στην τιμή του λογισμικού ; Ή απλά ένα antivirus τον 20 ευρω μπορεί να συνδυαστεί με ένα λαπτοπ το 900 ευρώ και είμαστε ok ; Είχα την εντύπωση ότι στο λογισμικό είναι υποχρεωτικό αν αγοράσεις σταθερό ταμπλέτ η λαπτοπ. Οπότε παίζει να αγοράσω ταμπλέτ εκτυπωτή και κάποιο anti-virus για το λαπτοπ???? Απορία. 630 είναι η επιδότηση όπως είπες.
yanc Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:07 μμ Σειρα 180 (αν θελετε να μεταθεσω κανα γιο σας στο στρατο πειτε το, προφανως ειμαι βυσματαρα) 1 3
kSiS Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 07:28 μμ 20 λεπτά πριν, yanc είπε Σειρα 180 (αν θελετε να μεταθεσω κανα γιο σας στο στρατο πειτε το, προφανως ειμαι βυσματαρα) Hi score μέχρι στιγμής
zen3gr Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:14 μμ Καλησπέρα σας, τα προϊόντα του μητρώο εδώ είναι επικαιροποιημένα; Θα προστεθούν κι'άλλα; https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προϊόντων-i-b-upd/
GeorgeVasil Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:55 μμ στην κατηγορια 3 αυξηθηκαν οι θεσεις παντως..... απο 6999 ο αριθμος αλλαξε σε 7481 αυτη την στιγμη..ξαναδείτε οσοι ειστε κοντα. 1
diimitris12 Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 08:58 μμ 2 λεπτά πριν, GeorgeVasil είπε στην κατηγορια 3 αυξηθηκαν οι θεσεις παντως..... απο 6999 ο αριθμος αλλαξε σε 7481 αυτη την στιγμη..ξαναδείτε οσοι ειστε κοντα. και στην 4η πηγε 53846 απο 45539🤔
kpap251 Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:14 μμ (επεξεργασμένο) Στην 4η κατηγορία με 54000 περίπου voucher ήταν απλά τα πράγματα , οι πρώτες 30000 περίπου επιχειρήσεις που το πήραν είχαν 10000 μόρια ακριβώς και οι επόμενες 24000 περίπου είχαν 8000 μόρια και πάνω...δλδ οι πρώτες 30000 ήταν παραμεθόριο με ίδρυση το 2024 και δεν είχαν κλείσει ακόμη τον πρώτο κύκλο εργασιών τους μέχρι την ημερομηνία της αίτησης και οι επόμενες 24000 το ίδιο απλά δεν ήταν παραμεθόριο, και μερικές με συνδυασμό παραμεθόριου και των άλλων δύο κριτηρίων που τους έφτασε πάνω από τα 8000...οι υπόλοιπες κοντά 400000 τζάμπα την έκαναν..θα μπορούσαν απλά να αναφέρουν οτι τα voucher είναι για όσες ιδρύθηκαν το 2024 και να τελειώνουμε αλλά με τα ψέματα χτίζεις πολιτικό portfolio όπως πάντα... Επεξ/σία Δευτέρα στις 09:37 μμ από kpap251 1 1
Apollon98 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:27 μμ Κάτι ενδιαφέρον που μπορείτε να βρείτε για την επιχείριση σας. Στους πίνακες κατάταξης φαίνεται η Βαθμολογία, δηλαδή πόσα μόρια μαζέψατε από 0 - 10000. Η βαθμολογία βγαίνει (Κ1 + Κ2) , αν είστε ορεινή, νησιωτική κτλπ περιοχή είναι (Κ1+Κ2)x1.25 Κ2 = (500 - μ) * 8 όπου μ : πόσοι μήνες μέχρι την 1/1/2024 από την ίδρυση της ΜΜΕ Κ1 = [ Σ(μ)/μ ] * 4000, όπου το Σ(μ)/μ είναι η αναλογία για το πόσες παραπάνω επιχειρήσεις είχαν μεγαλύτερο κύκλος εργασιών από την δική σας. Π.χ. αν μαζέψατε βαθμολογία Β, εύκολα βρίσκεται Κ1 = Β - Κ2 και μετά, Κ1 / 4000 = Σ(μ) / μ Για εμένα ας πούμε το 68% των ΜΜΕ της κατηγορίας 4 είχαν μεγαλύτερο κύκλο εργασιών από εμένα. 1
arxontas2323 Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:34 μμ 2 ώρες πριν, zen3gr είπε Καλησπέρα σας, τα προϊόντα του μητρώο εδώ είναι επικαιροποιημένα; Θα προστεθούν κι'άλλα; https://digitalsme.gov.gr/μητρώο-προϊόντων-i-b-upd/ Θέλω να πιστεύω ότι τώρα που βγήκαν τα voucher ότι θα προστεθούν κι αλλα!!!
IliasTerzis Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 10:36 μμ (επεξεργασμένο) Ρε παιδιά εμενα έγινε έγκριση αλλά είμαι στην θέση 41400 υπάρχει περίπτωση με την τελική κατάταξη να αλλάξει και να μην το πάρω? Επεξ/σία Δευτέρα στις 10:39 μμ από IliasTerzis
popopo Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:13 μμ Εμένα μόλις ήρθε ειδοποίηση και αναφέρει το παρακάτω. Υπάρχουν άραγε πιθανότητες; Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας. Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 543xx Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846 1
Dias Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:18 μμ Λοιπόν . Σήμερα η σελίδα του υπουργείου μου άλλαξε, ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση. Τα αποτελέσματα της αξιολόγησης : Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας. Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 178500 Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846 Τα σχόλια δικά σας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα