kax54638 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 hours ago, tonyz21 said: Ούτε τον κύκλο εργασιών συμπληρώσατε στο τελος; Γιατί να μην το συμπληρώσεις; Στο Ε3 σου το βρίσκεις έτοιμα.
giannis808 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Αν κάποιος δεν θέλει να πάρει κάτι ας μου στείλει πμ, πιστεύω θα μπορέσουμε να βρούμε μια λύση να βολεύει και τους δύο μας μη πάει χαμένο το voucher 😁
yiankap Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Αν κάποιος δεν είναι δικαιούχος (και δεν το γνωρίζει) και κάνει αίτηση, τον πετάει εκτός το σύστημα ; Για παράδειγμα έχω την πεθερά που είναι αγρότισσα. Δικαιούται ; Ο αδερφός μου που έχει κατάλυμα airbnb, δικαιούται ; Μπορούν να δοκιμάσουν ;
digitalarchive Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 59 λεπτά πριν, yiankap είπε Αν κάποιος δεν είναι δικαιούχος (και δεν το γνωρίζει) και κάνει αίτηση, τον πετάει εκτός το σύστημα ; Για παράδειγμα έχω την πεθερά που είναι αγρότισσα. Δικαιούται ; Ο αδερφός μου που έχει κατάλυμα airbnb, δικαιούται ; Μπορούν να δοκιμάσουν ; ο αδερφός μου ειναι αγρότης και βγάζει αυτο εδώ (άρα απο οτι καταλαβαινω δεν το δηκαιουτε σωστά;) (πάλι καλα θα ενισχυαν πληρημησμενες περιοχές...) Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από digitalarchive
ekrepali Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, 1comment said: Η λύση δεν μπορεί να περιλαμβάνει στοιχεία της κατηγορίας Α.06.ΧΧ εφόσον δεν έχει υπάρξει προηγουμένως (ή στην ίδια λύση) στοιχείο της Κατηγορίας Α.01.ΧΧ έως Α.05.ΧΧ. Το σύνολο της εξαργύρωσης είναι = 0 Ξαναδιαβάζω αυτό που ανέφερες στο PDF... Spoiler Spoiler Δε μπορείς να πάρεις laptop αν δε πάρεις κάτι από τα παραπάνω. Αυτό που πρέπει να επιβεβαιώσουμε είναι αν όντως το Office for Business ή Anti-Virus for Business, καλύπτει ως εμπορικό λογισμικό Α.01.01. Αλλιώς θα πέσει άκυρο. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali 2
sazistas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Παιδια γνωρίζει κανεις εαν μπορώ για παράδειγμα μαζι με το λογισμικο να παρω και ενα λαπτοπ αξιας μεγαλύτερης απο 700 ευρω και να βαλω τη διαφορά από τη τσεπη μου? η πρέπει αναγκαστικα συνδιαστικα λογισμικο + laptop να μην υπερβαίνουν τα 700 ευρω? Γιατι αν ειναι ετσι ειναι αρκετα περιοριστικο το voucher Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από sazistas
giannis808 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 36 minutes ago, ekrepali said: Ξαναδιαβάζω αυτό που ανέφερες στο PDF... Hide contents Hide contents Δε μπορείς να πάρεις laptop αν δε πάρεις κάτι από τα παραπάνω. Αυτό που πρέπει να επιβεβαιώσουμε είναι αν όντως το Office for Business ή Anti-Virus for Business, καλύπτει ως εμπορικό λογισμικό Α.01.01. Αλλιώς θα πέσει άκυρο. Σύμφωνα με το πλαίσιο που έχει ξεχωριστή σελίδα για το πρόγραμμα, υπάρχουν και πολύ φτηνές επιλογές στα λογισμικά που λέει ότι εντάσσονται πάντως 11 minutes ago, sazistas said: Παιδια γνωρίζει κανεις εαν μπορώ για παράδειγμα μαζι με το λογισμικο να παρω και ενα λαπτοπ αξιας μεγαλύτερης απο 700 ευρω και να βαλω τη διαφορά από τη τσεπη μου? η πρέπει αναγκαστικα συνδιαστικα λογισμικο + laptop να μην υπερβαίνουν τα 700 ευρω? Γιατι αν ειναι ετσι ειναι αρκετα περιοριστικο το voucher Σύμφωνα με τα παραδείγματα δεν είναι περιοριστικο το 700€. Όσο θες αγοράζεις απλά θα γλυτώσεις 630€ για αγορές άνω των 700€+ΦΠΑ
JDROGAS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προφανως και περνανε καποια φθηνα software (antivirus - office ) αλλιως δεν υπαρχει crm και εμπορικες εφαρμογες σε αυτα τα χρηματα μαζι με hardware ,τουλαχιστον για το voucher των μικρομεσαιων επιχειρησεων. Μαζι με το πλαισιο αρχικα βλεπω σε δευτερη φαση και το public να προτεινει κατι τετοιο συνδυαστικα (microsoft 365 - bitfender security) https://www.public.gr/page/digital-transformation Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από JDROGAS
ekrepali Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Mε βάλατε στο τρυπάκι κι άρχισα να διαβάζω λεπτομέρειες στο PDF... σελίδα 33 Spoiler To πιο προφανές είναι αυτό που είχα αναφέρει το πρωί... ότι υποτίθεται πως το software που αγοράζουμε, αναβαθμίζει ψηφιακά την επιχείρηση μας. Στο PDF το αναφέρει επιπρόσθετη επιχειρησιακής αξία. Ένας δικηγόρος/συμβολαιογράφος οκ να το δεχτώ ότι είναι καλυμμένος με microsoft οffice... αλλά ένα περίπτερο ή ένας μανάβης, καλύπτεται από μια τέτοια αγορά; Ακόμα κι αν το voucher εγκριθεί (δε ξέρει το κράτος τι σκοπεύουμε να αγοράσουμε) και το κατάστημα εγκρίνει την αγορά (δεν είναι κορόιδα να μη βγάλουνε κέρδος), το μπαλάκι περνάει σε εμάς. Διότι σε περίπτωση δειγματοληπτικού ή στοχευμένου ελέγχου (εφόσον θα έχουν πλήρη τι αγοράσαμε), θα μπορούν να μας πούνε ότι η αγορά που κάναμε δεν είναι εντός των προδιαγραφών του Προγράμματος (ψηφιακός μετασχηματισμός) και να ζητήσουν τα λεφτά πίσω (αχρεωστήστως κατεβληθένα = μπιλιετάκι στην εφορία) Το παραπάνω είναι απ'τη σελίδα 25 (υπεύθυνη δήλωση). Δε ξέρω... ίσως το σκέφτομαι πολύ χωρίς λόγο; edit: Δείτε εδώ για παράδειγμα μια είδηση σχετικά με τις προηγούμενες αιτήσεις: https://www.fortunegreece.com/article/psifiakos-metasximatismos-pano-apo-46-000-mikromesaies-epixeiriseis-anavathmistikan/ Quote Για τις μικρές επιχειρήσεις: ⦁ Το 4,8% επέλεξε την Εξειδικευμένη ενότητα η οποία αυτοματοποιεί τη διαχείριση των ηλεκτρονικών βιβλίων στην online πλατφόρμα myDATA της ΑΑΔΕ. ⦁ Δεύτερη επιλογή ήταν τα προϊόντα για Προσθήκη Χρηστών σε επιλεγμένες εφαρμογές. Για τις μεσαίες επιχειρήσεις: ⦁ Το 6,6% επέλεξε την Εφαρμογή Advanced Ηλεκτρονικά Βιβλία (MyData). ⦁ Το 5,1% επέλεξε το Εργαλείο/monitor ελέγχου συγκέντρωσης των πληροφοριών που αφορούν στη νέα ψηφιακή πλατφόρμα για την κάρτα εργασίας. ⦁ Δεύτερη επιλογή ήταν τα προϊόντα για Προσθήκη Χρηστών σε επιλεγμένες εφαρμογές. Θα υπάρχει πλήρη εικόνα στο υπουργείο τι software αγόρασαν οι επιχειρήσεις... φανταστείτε λοιπόν το 99% να πάρουν laptop με σκέτο antivirus ή office. Γι'αυτό δε μου κολλάει η όλη φάση... εκτός κι αν πέφτω εντελώς έξω και πιαστώ εγώ κορόιδο αν δεν αγοράσω τίποτα... Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από ekrepali
JDROGAS Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Απο Κωτσο...... Τυποποιημενα προιοντα λογισμικου (φεξε μου και γλιστρησε) 🤪 2
giannis808 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, ekrepali said: Mε βάλατε στο τρυπάκι κι άρχισα να διαβάζω λεπτομέρειες στο PDF... σελίδα 33 Reveal hidden contents To πιο προφανές είναι αυτό που είχα αναφέρει το πρωί... ότι υποτίθεται πως το software που αγοράζουμε, αναβαθμίζει ψηφιακά την επιχείρηση μας. Στο PDF το αναφέρει επιπρόσθετη επιχειρησιακής αξία. Ένας δικηγόρος/συμβολαιογράφος οκ να το δεχτώ ότι είναι καλυμμένος με microsoft οffice... αλλά ένα περίπτερο ή ένας μανάβης, καλύπτεται από μια τέτοια αγορά; Ακόμα κι αν το voucher εγκριθεί (δε ξέρει το κράτος τι σκοπεύουμε να αγοράσουμε) και το κατάστημα εγκρίνει την αγορά (δεν είναι κορόιδα να μη βγάλουνε κέρδος), το μπαλάκι περνάει σε εμάς. Διότι σε περίπτωση δειγματοληπτικού ή στοχευμένου ελέγχου (εφόσον θα έχουν πλήρη τι αγοράσαμε), θα μπορούν να μας πούνε ότι η αγορά που κάναμε δεν είναι εντός των προδιαγραφών του Προγράμματος (ψηφιακός μετασχηματισμός) και να ζητήσουν τα λεφτά πίσω (αχρεωστήστως κατεβληθένα = μπιλιετάκι στην εφορία) Το παραπάνω είναι απ'τη σελίδα 25 (υπεύθυνη δήλωση). Δε ξέρω... ίσως το σκέφτομαι πολύ χωρίς λόγο; Δεν μπορεί ο μανάβης και ο περιπτεράς να κρατάνε ένα excel με λίστα προμηθευτών και προϊόντων που έχουν στις επιχειρήσεις τους με το λαπτοπ που επιδοτηθηκαν; Δεν νομίζω ότι υπάρχει επιχείρηση (ακόμα και ατομική) που να μην μπορεί να επωφεληθεί από ένα λαπτοπ και τα office εν ετει 2025. 1
stefanos_13 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Αστείο να μιλάμε για voucher , επιδοτήσεις για εκσυγχρονισμό μιας επιχείρησης , ψηφιακά εργαλεία και ιστορίες και να διαβάζεις οτι σαν λογισμικό θα δηλωθεί το office για να τσιμπήσουμε το λαπτοπ και να το ανεβάσουμε εδώ στις αγγελίες. Βιτσα θέλουμε... ΒΙΤΣΑ! 4
JDROGAS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Aφου υποχρεωθηκαμε ολοι οσοι εχουμε επιχειρησεις να εχουμε ηλεκτρονικη τιμολογηση ψηφιακα τα παντα πληρωμενα απο την τσεπη μας χωρις καμια επιδοτηση,νομιζω οτι ειναι λιγακι αστειο........αυτο που λες........ Εχω μια μμε επιχειρηση με 1 σταθερο υπολογιστη,3 εκτυπωτες,2 λαπτοπ και ενα ταμπλετ,ολα ψηφιακα,ηλεκτρονικη τιμολογηση,παροχο,εμπορικη εφαρμογη,εικονικο pos,τηλεφωνα,4g στο δρομο για τιμολογηση και τωρα θα ψαξουμε να παρουμε επιδοτηση 600 ψωροευρω που δεν φθανουν ουτε για λαπτοπ της προκοπης.........κι εσυ το σχολιαζεις κιολας. Τον εκσυγχρονισμο τον εχω κανει μονος μου (πολυ νωριτερα) και τον εχω πληρωσει μονος μου δεν περιμενα τους εξυπνακηδες που μας κυβερνουν να με ελεησουν ταχα για να κονομησουν και παλι τα γνωστα καταστηματα. Αυτοι που πραγματικα εχουν αναγκη να παρουν κατι δεν θα παρουν........παλι θα τα καρπωθουν οι γνωστοι αγνωστοι. 12 2
vaggospro Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Ρωτήστε σε ένα κατάστημα με ενα τηλέφωνο η απο κοντά να ξέρουμε τι ακριβώς παίρνουμε. Εγώ θα κάνω μια ερώτηση σήμερα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα