Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία έναρξης για την έκδοση και δέσμευση επιταγών εγκεκριμένων δικαιούχων του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ Β’» από προμηθευτές μετατίθεται την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025.

https://digitalsme.gov.gr/σημαντική-ανακοίνωση-για-τους-προμηθ/

• Sad 1
Δημοσ.

Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας.

Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 54975

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539

Εδω βλεπετε και τα δικά σας, καλη τυχη, θα την χρειαστειτε 😄

Δημοσ.
3 minutes ago, g8777 said:

Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού.

Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας.

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539

Κοντά είσαι εσύ! :)

• Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 273271 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
  •  

• Haha 4
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, g8777 είπε

Εγώ που είμαι 30000 νούμερο , θεωρητικά τα παίρνω;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

και εμενα Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 126178..

και εχω εναρξη επιχειρησης το 2023.. περιεργα πραγματα

οποτε φανταζομαι δεν παιρνουμε τιποτα εμεις??

το κουμπι υποβολη ενστασης ειναι γκρι αρα το πηραμε?? 😆

Επεξ/σία από domigr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Βγήκαν τα αποτελέσματα, και εμένα εγκρίνεται βάση κατάταξη, κοντά στις 35000, είμαι περίεργος υπάρχει κάποιος με έτος έναρξης 2024 που να μην του έχει εγκριθεί λόγο κατάταξης?

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.

Με έναρξη τον 11/23 είμαι 186291. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

16 λεπτά πριν, domigr είπε

το κουμπι υποβολη ενστασης ειναι γκρι αρα το πηραμε?? 😆

Αφού εγκρίνεσαι τι ένσταση να κάνεις; Απλά είμαστε πολύ πίσω στην ουρά οπότε χάσαμε:P 

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, tonyz21 είπε

Με έναρξη τον 11/23 είμαι 186291. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι.

Αφού εγκρίνεσαι τι ένσταση να κάνεις; Απλά είμαστε πολύ πίσω στην ουρά οπότε χάσαμε:P 

Και ποια ειναι η ουρα δηλαδη??😅

Δημοσ.
  • Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 15071
  • Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 6999

Πληγείσες περιοχές, έναρξη 2021

Willy Wonka golden ticket vibes  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί οι επιχειρήσεις του 2024 να είναι υψηλότερα από μια παλιότερη επιχείρηση.

Υπάρχει πιθανότητα μια νέα επιχείρηση να μην έχει ένα νέο λάπτοπ ή τάμπλετ ή το οτιδήποτε?

Κανονικά, κατά τη γνώμη μου, αυτό με το έτος έναρξης δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο...

Επεξ/σία από laxanoulis
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...