Poison6 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:14 πμ Ενημερώνουμε ότι η ημερομηνία έναρξης για την έκδοση και δέσμευση επιταγών εγκεκριμένων δικαιούχων του Προγράμματος «Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ Β’» από προμηθευτές μετατίθεται την Πέμπτη 20 Μαρτίου 2025. https://digitalsme.gov.gr/σημαντική-ανακοίνωση-για-τους-προμηθ/ 1
g8777 Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Δημοσ. Δευτέρα στις 11:56 πμ Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας. Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 54975 Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539 Εδω βλεπετε και τα δικά σας, καλη τυχη, θα την χρειαστειτε 😄
giostau Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:01 μμ 3 minutes ago, g8777 said: Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας. Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 54975 Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539 Εδω βλεπετε και τα δικά σας, καλη τυχη, θα την χρειαστειτε 😄 Κοντά είσαι εσύ! Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 273271 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣 4
arxontas2323 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:02 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:02 μμ 5 λεπτά πριν, g8777 είπε Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, αλλά δε δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης κάτω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας. Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 54975 Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539 Εδω βλεπετε και τα δικά σας, καλη τυχη, θα την χρειαστειτε 😄 Εγώ που είμαι 30000 νούμερο , θεωρητικά τα παίρνω; 1
domigr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:05 μμ (επεξεργασμένο) και εμενα Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 126178.. και εχω εναρξη επιχειρησης το 2023.. περιεργα πραγματα οποτε φανταζομαι δεν παιρνουμε τιποτα εμεις?? το κουμπι υποβολη ενστασης ειναι γκρι αρα το πηραμε?? 😆 Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:08 μμ από domigr
nikosaek2121 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:13 μμ (επεξεργασμένο) Βγήκαν τα αποτελέσματα, και εμένα εγκρίνεται βάση κατάταξη, κοντά στις 35000, είμαι περίεργος υπάρχει κάποιος με έτος έναρξης 2024 που να μην του έχει εγκριθεί λόγο κατάταξης? Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:13 μμ από nikosaek2121
tonyz21 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:20 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:20 μμ Με έναρξη τον 11/23 είμαι 186291. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. 16 λεπτά πριν, domigr είπε το κουμπι υποβολη ενστασης ειναι γκρι αρα το πηραμε?? 😆 Αφού εγκρίνεσαι τι ένσταση να κάνεις; Απλά είμαστε πολύ πίσω στην ουρά οπότε χάσαμε 1
maxilarry Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:23 μμ Σε εμένα γράφει Προσωρινή κατάταξη. Που τα βλέπετε όλα αυτά;
domigr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ 3 λεπτά πριν, tonyz21 είπε Με έναρξη τον 11/23 είμαι 186291. Ζήσε Μάη μου να φας τριφύλλι. Αφού εγκρίνεσαι τι ένσταση να κάνεις; Απλά είμαστε πολύ πίσω στην ουρά οπότε χάσαμε Και ποια ειναι η ουρα δηλαδη??😅
psurr Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 15071 Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 6999 Πληγείσες περιοχές, έναρξη 2021 Willy Wonka golden ticket vibes
dis83 Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:25 μμ (επεξεργασμένο) 2950 😲 Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:25 μμ από dis83
laxanoulis Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 12:27 μμ (επεξεργασμένο) Εγώ δεν θα καταλάβω ποτέ γιατί οι επιχειρήσεις του 2024 να είναι υψηλότερα από μια παλιότερη επιχείρηση. Υπάρχει πιθανότητα μια νέα επιχείρηση να μην έχει ένα νέο λάπτοπ ή τάμπλετ ή το οτιδήποτε? Κανονικά, κατά τη γνώμη μου, αυτό με το έτος έναρξης δεν θα έπρεπε να είναι κριτήριο... Επεξ/σία Δευτέρα στις 12:40 μμ από laxanoulis 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα