Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πένα πήγε και φέτος αυτό το πρόγραμμα όπως όλα τα υπόλοιπα. Όπως πάντα παράταση x3 φορές μετά λένε δεν θα πάρουν οι ελεύθεροι επαγγελματίες που έχουν μεγάλη προυπηρεσία λες και οι υπόλοιποι στο πηγάδι κατούρησαν. 

Δημοσ.
10 ώρες πριν, harislinuxos είπε

Ίσως έχει ξανά ειπωθεί, απλά μου το ρωτάνε και εμένα και ήθελα αν κάποιος έχει εμπειρία από προηγούμενο πρόγραμμα ή το έχει αποσαφηνίσει να πει.

Το ποσό της μέγιστης δαπάνης (700€ για τη κατηγορία 4 π.χ.) αφορά στη τιμή με τον ΦΠΑ ή την αρχική τιμή χωρίς ΦΠΑ; Π.χ. εάν είναι να αγοραστεί ένα Laptop των 800€ με ΦΠΑ (~645€ χωρίς ΦΠΑ),  αυτό καλύπτεται από το πρόγραμμα (μαζί με λύση λογισμικού που δεν υπερβαίνει το σύνολο), δεδομένου ότι για το Laptop μπορεί να κοπεί τιμολόγιο και λόγω 39α να πληρωθεί 645€ + κόστος λογισμικού με ΦΠΑ , από το οποίο τα 630 θα πληρωθούν από το voucher;

Σε αυτήν την περίπτωση θα σε κάλυπτε στο 90% του 635, για να πάρεις & τα 630 θέλεις δαπάνη 869 700 καθαρά όπου θα σε καλύψει το 90% των 700 ευρώ δηλαδή 630.

Δημοσ.

Έχω κάνει την αίτηση για το voucher από τις 24/12/2024 (πάνω από δύο μήνες δηλαδή), σαν ατομική επιχείρηση και είναι ακόμα σε φάση αξιολόγησης. Πόσο καιρό κάνει περίπου να εγκριθεί;

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dias είπε

Έχω κάνει την αίτηση για το voucher από τις 24/12/2024 (πάνω από δύο μήνες δηλαδή), σαν ατομική επιχείρηση και είναι ακόμα σε φάση αξιολόγησης. Πόσο καιρό κάνει περίπου να εγκριθεί;

Υποτίθεται σε 1 βδομάδα ανοίγει η φάση των αγορών, οπότε πιστεύω πως αυτή θα είναι η τελευταία βδομάδα αξιολόγησης. Κι εγώ αίτηση 20/12 ακόμα σε αξιολόγηση είμαι

• Like 1
Δημοσ.

Εμένα η απορία μου ειναι…προϊόντα τα οποία βγήκαν αυτόν τον καιρό, θα μπουνε στο πρόγραμμα; Πχ ειναι να βγει το MacBook Air m4 αυτή την εβδομάδα..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...