Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, batikiotis είπε

υπάρχουν νομίζω στη λίστα 

Στην κατηγορία Α.06 που κοιτάω μόνο σε συνδυασμό με NAS ... εκτός αν τα ψάχνω σε λάθος μέρος

Δημοσ.
1 ώρα πριν, WizeMan είπε

Στην κατηγορία Α.06 που κοιτάω μόνο σε συνδυασμό με NAS ... εκτός αν τα ψάχνω σε λάθος μέρος

ωπ, sorry, εγώ μπερδεύτηκα, νόμισα μόνο NAS

Δημοσ.

Δεν έχουν το θεό τους! Όταν είναι να πληρώσουμε φόρους και τα σχετικά δεν χάνουν δευτερόλεπτο από καταλυτικές ημερομηνίες. Σε άλλες περιπτώσεις μας βράζουν το ψάρι στα χείλη! Και είμαι ένας άνθρωπος που πραγματικά θέλω να εκμεταλλευτώ το συγκεκριμένο voucher για αγορά νέου εξοπλισμού που θα αντικαταστήσει παλαιότερο για τη δουλειά μου! Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα είχε βγει σε γνωστό κανάλι ο υπουργός ψηφιακής μπούρου μπούρου και διαβεβαίωνε ότι τις επόμενες μέρες θα ενεργοποιηθούν τα voucher. Μάλλον ο καημενούλης έκανε λάθος... βδομάδες ήθελε να πεί. Άλλος ένας πολιτικάντης που έκανε λάθος αλλά δεν φταίει! 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

ειχα καιρο να περάσω από συμβολαιογραφο, σημερα πηγα και ειδα να έχει 6 υπαλλήλους, ντραπηκα να την ρωτήσω εαν εχει κανει αιτηση για το βαουτσερ :) :) :) 

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://www.ktpae.gr/anakoinoseis/anakoinosi-2is-tropopoiisis-prosklisis-ypovolis-aitiseon-chrimatodotisis-gia-tin-entaxi-sto-programma-i-psifiaka-ergaleia-mme-v/

Βασικά πήγε 1 μήνα μετά.. 10 Μαρτίου!

EDIT: Στο από πάνω link έχει στα δεξιά της σελίδας μια επιλογή 'Σχετικά έγγραφα' την οποία αφού κάνουμε expand κατεβάζει ένα pdf. Μέσα στο pdf λέει τα εξής:

"Στην Ενότητα «4 Χρονική διάρκεια και ορόσημα Προγράμματος» και συγκεκριμένα στο
«Ψηφιακά Εργαλεία ΜΜΕ Β΄- Κύκλος #1» το σημείο:
«Οι εγκεκριμένοι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιούν αγορές σύμφωνα με τις ακόλουθες
προθεσμίες:
o Έκδοση και δέσμευση επιταγών από προμηθευτές, από τη Δευτέρα 10 Φεβρουαρίου 2025 έως
την Παρασκευή 07 Μαρτίου 2025.
o Εξαργύρωση επιταγών (υπό την προϋπόθεση ότι η αντίστοιχη δέσμευση έχει πραγματοποιηθεί
εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος) έως την Παρασκευή 21 Μαρτίου 2025.
o Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται
ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται η Παρασκευή 04
Απριλίου 2025.»
Τροποποιείται ως εξής:
«Οι εγκεκριμένοι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιούν αγορές σύμφωνα με τις ακόλουθες
προθεσμίες:
o Έκδοση και δέσμευση επιταγών από προμηθευτές, από τη Δευτέρα 10 Μαρτίου 2025 έως την
Παρασκευή 4 Απριλίου 2025
.
o Εξαργύρωση επιταγών (υπό την προϋπόθεση ότι η αντίστοιχη δέσμευση έχει πραγματοποιηθεί
εντός του ανωτέρω χρονικού διαστήματος) έως την Παρασκευή 18 Απριλίου 2025.
o Ως ημερομηνία λήξης της μεταβατικής περιόδου (cooling off period) για την οποία επιτρέπονται
ορισμένες μόνο (κατ’ εξαίρεση) περιπτώσεις εξαργύρωσης vouchers, ορίζεται η Παρασκευή 2
Μαΐου 2025.»"

Επεξ/σία από morthsGR
  • Like 1
  • Confused 1
  • Haha 2
Δημοσ.

Τι να πω … ντροπή!!! Απλά ντροπή και μηδέν τσιπα! Αλλά τι να μιλάμε για τα τεχνολογικά μας και την τρέλα μας… εδώ έχει χαθεί η μπάλα σε πολύ πιο σημαντικά και τραγικά γύρω μας! 

Δημοσ.

έχουν σχέδιο οι άνθρωποι ρε παιδιά..τα υπόλοιπα στη χώρα δουλεύουν ρολόι...τρένα,δικαιοσύνη κτλ...μην κολλάτε στα ψηφιακά εργαλεία

• Like 1
  • Thanks 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...