Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, laxanoulis είπε

Και εάν πάρεις κάτι που δεν εμπίπτει σε 39α όπως πχ ένα desktop?

Πληρώνεις το ΦΠΑ και κόβεις τιμολόγιο & το περνάς σαν έξοδο, για να πάρεις τα 630 πρέπει να πάρεις κάτι με 869 τελική τιμή με το ΦΠΑ.

Αν είμαι κάπου λάθος να με διορθώσει κάποιος εγώ όπως διάβασα έτσι το έχω καταλάβει, και έτσι μου είπαν και σε τηλέφωνο στα Public. Μάλιστα ο υπάλληλος εκεί μου είπε οτι η ενέργεια αυτή δεν συνδυάζεται με το αθρο 39α, αλλά μάλλον δεν ισχύει αυτό γιατί όπως είπαμε και εδώ στο νήμα εφόσον κόβεται τιμολόγιο είναι παράνομο να μην ισχύσει το 39α.

Επεξ/σία από nikosaek2121
  • Απαντ. 209
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
13 hours ago, laxanoulis said:

Excuse me. Να ρωτήσω εγώ κάτι που δεν μπορώ να καταλάβω και το παρατήρησα τώρα?

Εάν είμαι στην κατηγορία 4 και εγκριθώ, το μέγιστο ποσό που μπορώ να "ψωνίσω" είναι 700€? Δηλαδή εγώ εάν θέλω να πάρω κάτι με 1000€ πχ δεν μπορώ απλά να χρησιμοποιήσω το voucher μέχρι τα 700€ και τα υπόλοιπα να τα πληρώσω εγώ?

ΥΓ. Έχουν προστεθεί όλα τα Apple προϊόντα που κάποια άτομα περίμεναν.

δεν θα ηταν επιλέξιμα προϊόντα με 2-3-4-5-6-7-8 χιλιαδες ευρω αλλιώς. 

12 hours ago, nikosaek2121 said:

Υ.Γ ÷1.24 είναι το ΦΠΑ που υποτίθεται επίδει είμαστε επαγγελματίες μπαίνει το άρθρο 39α

αν εμπιμπτει. 

• Like 1
Δημοσ.

Ρε μήπως περιμένουν αυτοί στην κυβέρνηση να βάλει δασμούς στην Ευρώπη ο Trump και να μας πουλήσουν όλα με καπέλο και για αυτό όλες οι αναβολές;

• Haha 1
Δημοσ.
1 minute ago, s1mplement said:

Ρε μήπως περιμένουν αυτοί στην κυβέρνηση να βάλει δασμούς στην Ευρώπη ο Trump και να μας πουλήσουν όλα με καπέλο και για αυτό όλες οι αναβολές;

Πιο πιθανό να περιμένουν να τελειώσουν οι χειμερινές εκπτώσεις και να ανεβάσουν τα πάντα όλα.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για κάποιο λόγο έφυγαν οι ημερομηνίες, λέτε πάμε & για 2η παράταση ;

Ένταξη 1 παράταση δικαιολογείται, δεδομένου ότι ξέφυγαν κατά πολύ οι αιτήσεις. Αλλά εφόσον ξέρεις των αριθμό των αιτήσεων και λες μετά παράταση μέχρι 10 Φεβρουαρίου ;;; Δεν μπορείς πες εξαρχής παράταση μέχρι 10 Απριλίου....

Screenshot_20250203_192712_Chrome.jpg

Screenshot_20250203_192723_Chrome.jpg

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.
54 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Για κάποιο λόγο έφυγαν οι ημερομηνίες, λέτε πάμε & για 2η παράταση ;

Ένταξη 1 παράταση δικαιολογείται, δεδομένου ότι ξέφυγαν κατά πολύ οι αιτήσεις. Αλλά εφόσον ξέρεις των αριθμό των αιτήσεων και λες μετά παράταση μέχρι 10 Φεβρουαρίου ;;; Δεν μπορείς πες εξαρχής παράταση μέχρι 10 Απριλίου....

Από ότι φαίνεται θα ξανασκεφτούν όλη τη διαδικασία

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, DreamAxe είπε

Δεν λέει τίποτα καινούριο το "ρεπορτάζ".

Αυτά τα λέει η πρόσκληση από 28/11 και τα έχω γράψει στο νήμα από 2 Γενάρη:

Στις 2/1/2025 στις 4:10 ΜΜ, ekkli είπε

εδώ τα στατιστικά του προγράμματος, δηλαδή απλά, πόσες αιτήσεις έχουν γίνει.
339.057 μέχρι αυτή την στιγμή οι αιτήσεις και να υπενθυμίσω ότι το πρόγραμμα προέβλεπε 54.000 αιτήσεις, που επειδή δεν θα έφταναν το στόχο τώρα, θα υπήρχαν άλλοι 2 κύκλοι.  :D

Κάθε αίτηση θα βαθμολογηθεί, με κριτήρια αξιολόγησης τον κύκλο εργασιών και την παλαιότητα της κάθε επιχείρησης. Πριμοδοτούνται οι "φτωχές" και οι νέες επιχειρήσεις. Δεν υπάρχει προτεραιότητα βάση ημερομηνίας υποβολής.

Μάλλον πάνε να μπαλώσουν αυτά που δεν μπαλώνονται, όπως τις λάθος εκτιμήσεις ότι δεν θα ασχοληθεί ο κόσμος, θα περισσέψουν λεφτά και θα έχουμε άλλους 2 κύκλους.

• Like 3
  • Moderators
Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω την λογική πάντως, μπήκαμε στην διαδικασία να κάνουμε αιτήσεις για ένα πρόγραμμα που είχε προκηρυχθεί και έρχονται εκ των υστέρων και αλλάζουν τους όρους του προγράμματος; Μεγάλη προχειρότητα.

Δεν θυμάμαι να έχει ξαναγίνει αυτό, το μόνο που θυμάμαι είναι να αυξάνονται οι προϋπολογισμοί (του ΕΣΠΑ π.χ.) για να περιλαμβάνουν περισσότερους δικαιούχους.

Έγραφε στην προκύρηξη κάτι σχετικά με την παλαιότητα της επιχείρησης ή για τον τζίρο της και μου διέφυγε κάπου;

Τα γράφει στην αξιολόγηση των κριτηρίων, κοίταζα πάλι σε παλαιότερο πρόγραμμα.

Δημοσ.

Ρε παιδιά μια απορία γιατί είχα κάνει την αίτηση και μετά δεν ασχολήθηκα και το ψιλοξέχασα λόγο εορτών κλπ.

Η αίτηση έγινε από 16/12/2024 και ακόμα είμαι στην φάση της αξιολόγησης όπως μου βγάζει το πρόγραμμα, ξέρει κανείς τί γίνεται;;

• Moderators
Δημοσ.
16 minutes ago, dpolal said:

Ρε παιδιά μια απορία γιατί είχα κάνει την αίτηση και μετά δεν ασχολήθηκα και το ψιλοξέχασα λόγο εορτών κλπ.

Η αίτηση έγινε από 16/12/2024 και ακόμα είμαι στην φάση της αξιολόγησης όπως μου βγάζει το πρόγραμμα, ξέρει κανείς τί γίνεται;;

Περιμένεις κι εσύ όπως όλοι μας, για να φάμε ομαδική χυλόπιτα.

• Like 3
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα! Τελικά μάθαμε (αν κάτσει η τυχερή βέβαια) το λογισμικο που θα συνοδεύεται το λάπτοπ αν θα πρέπει να πληρεί κάποια κριτήρια;(Ελάχιστη τιμή, συσχέτιση με το επάγγελμα και για πόσο καιρό θα πρέπει να το πληρώσουμε; )

Ευχαριστώ εκ των προτέρων 

Επεξ/σία από Vxggos

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...