kSiS Δημοσ. πριν από 23 ώρες Δημοσ. πριν από 23 ώρες Θα μπορούν να συνδιαστούν 2-3 προϊόντα στην επιταγή; Για παράδειγμα εγώ θέλω να στήσω pos με ξεχωριστή οθόνη αφής, ξεχωριστή μονάδα small form factor και ένα τάμπλετ για άλλη χρήση.
perlepes Δημοσ. πριν από 22 ώρες Δημοσ. πριν από 22 ώρες 1 ώρα πριν, kSiS είπε Θα μπορούν να συνδιαστούν 2-3 προϊόντα στην επιταγή; Για παράδειγμα εγώ θέλω να στήσω pos με ξεχωριστή οθόνη αφής, ξεχωριστή μονάδα small form factor και ένα τάμπλετ για άλλη χρήση. Καλησπέρα, ναι θα μπορείς. 1
tonyz21 Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μπήκα τώρα στον Κωτσόβολο και γραφει έναρξη αγορών 10/2. Ξέρουν κάτι που δεν ξέρουμε; 1
HardwareZone Δημοσ. πριν από 19 ώρες Δημοσ. πριν από 19 ώρες Μάλλον ότι λογικά καθυστερούν το πρόγραμμα, αφού ακόμα είμαστε στο στάδιο αξιολόγησης και έχουμε σκ μπροστά ενώ υποτίθεται Δευτέρα ξεκινάνε οι αγορές
tonyz21 Δημοσ. πριν από 18 ώρες Δημοσ. πριν από 18 ώρες 51 λεπτά πριν, barca10 είπε Έγινε τροποποίηση. Μάγκες.
ekrepali Δημοσ. πριν από 17 ώρες Δημοσ. πριν από 17 ώρες Cooling off χρειάζονται γενικώς, έχουν κάψει φλάντζες. 1 1
djnoizeteck Δημοσ. πριν από 15 ώρες Δημοσ. πριν από 15 ώρες Το περίεργο θα ήταν να πήγαιναν όλα ρολόι οπότε δεν βλέπω κάτι λάθος παιδιά όλα καλά φαίνονται να κυλάνε 1 1
blasphemus Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες για να καταλαβω κι εγω,αν κατι στοιχιζει στα 1000 ευρω και το voucher καλυπτει 630 απο 700 μεγιστη δαπανη τότε μπορώ εκτός απο τη χρηση voucher να κανω πριν τη χρηση του και αποφορολογηση 24% που καθε επαγγελματιας δικαιουται ή όχι...
Conan2046 Δημοσ. πριν από 5 ώρες Δημοσ. πριν από 5 ώρες 25 λεπτά πριν, blasphemus είπε για να καταλαβω κι εγω,αν κατι στοιχιζει στα 1000 ευρω και το voucher καλυπτει 630 απο 700 μεγιστη δαπανη τότε μπορώ εκτός απο τη χρηση voucher να κανω πριν τη χρηση του και αποφορολογηση 24% που καθε επαγγελματιας δικαιουται ή όχι... H λογική λέει ότι δεν είναι θέμα επιλογής, ο νόμος ορίζει ότι πρέπει tablet, κινητά, laptop να πωλούνται χωρίς Φ.Π.Α άρα έτσι πρέπει να γίνει. Αλλά και με ΦΠΑ να αγοράσεις δεν σημαίνει ότι θα σου καλύψουν τον ΦΠΑ, δηλαδή αν κάνει κάτι 500 ευρώ+120 ευρώ ΦΠΑ δεν θα σου δώσουν 620, 500 θα δώσουν προφανώς για όσους υπάγονται στον ΦΠΑ τουλάχιστον. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα