stial Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου Για όποιον ενδιαφέρεται για mac και συγκεκριμένα απο την πηγή : κατόπιν συνομιλίας που είχα με την isystem τα macbook air m4 ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές λόγω του ότι είναι η πιό πρόσφατη σειρά προϊόντων. Επίσης για λοιπές επιλογές μου είπαν ότι ισχύουν μόνο τα άμεσα διαθέσιμα και όχι τα BTO. Τέλος επιφύλαξη και συγκρατημένη αισιοδοξία για mac mini m4, χωρίς και αυτοί να γνωρίζουν. Για πλαίσιο , you κλπ δεν έχω ιδέα τι θα ισχύσει πέρα απο τις επιλογές που ήδη έχουν διαθέσιμες στην αντίστοιχη κατηγορία. 1
gockinbussy Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, stial είπε Για όποιον ενδιαφέρεται για mac και συγκεκριμένα απο την πηγή : κατόπιν συνομιλίας που είχα με την isystem τα macbook air m4 ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές λόγω του ότι είναι η πιό πρόσφατη σειρά προϊόντων. Επίσης για λοιπές επιλογές μου είπαν ότι ισχύουν μόνο τα άμεσα διαθέσιμα και όχι τα BTO. Τέλος επιφύλαξη και συγκρατημένη αισιοδοξία για mac mini m4, χωρίς και αυτοί να γνωρίζουν. Για πλαίσιο , you κλπ δεν έχω ιδέα τι θα ισχύσει πέρα απο τις επιλογές που ήδη έχουν διαθέσιμες στην αντίστοιχη κατηγορία. Οι ημερομηνίες κατάθεσης προτάσεων για προϊόντα θα τρέχουν ακόμα και όταν ξεκινήσουν οι εξαργυρώσεις. Επομένως αν βρεθεί ένας επίσημος αντιπρόσωπος ( δλδ ας μη γελιόμαστε, το καρτέλ των μεγάλων ) και τα δηλώσει, και προφανώς τα εγκρίνουν, όλοι θα πρέπει να τα έχουν διαθέσιμα για τα vouchers. 1
zen3gr Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 3 ώρες πριν, stial είπε Για όποιον ενδιαφέρεται για mac και συγκεκριμένα απο την πηγή : κατόπιν συνομιλίας που είχα με την isystem τα macbook air m4 ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές λόγω του ότι είναι η πιό πρόσφατη σειρά προϊόντων. Επίσης για λοιπές επιλογές μου είπαν ότι ισχύουν μόνο τα άμεσα διαθέσιμα και όχι τα BTO. Τέλος επιφύλαξη και συγκρατημένη αισιοδοξία για mac mini m4, χωρίς και αυτοί να γνωρίζουν. Για πλαίσιο , you κλπ δεν έχω ιδέα τι θα ισχύσει πέρα απο τις επιλογές που ήδη έχουν διαθέσιμες στην αντίστοιχη κατηγορία. Το μητρώο προϊόντων δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν είναι οριστικό; Πότε θα γίνει;
gockinbussy Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 1 ώρα πριν, zen3gr είπε Το μητρώο προϊόντων δηλαδή αυτή τη στιγμή δεν είναι οριστικό; Πότε θα γίνει; Σελίδα 36 από την τέταρτη τροποποίηση: ( και η απάντηση στο ερώτημά σου είναι ότι συνέχεια μπορούν να βάζουν νέα προϊόντα ). 2
arxontas2323 Δημοσ. 25 Μαρτίου Δημοσ. 25 Μαρτίου 6 ώρες πριν, stial είπε Για όποιον ενδιαφέρεται για mac και συγκεκριμένα απο την πηγή : κατόπιν συνομιλίας που είχα με την isystem τα macbook air m4 ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται στις επιλογές λόγω του ότι είναι η πιό πρόσφατη σειρά προϊόντων. Επίσης για λοιπές επιλογές μου είπαν ότι ισχύουν μόνο τα άμεσα διαθέσιμα και όχι τα BTO. Τέλος επιφύλαξη και συγκρατημένη αισιοδοξία για mac mini m4, χωρίς και αυτοί να γνωρίζουν. Για πλαίσιο , you κλπ δεν έχω ιδέα τι θα ισχύσει πέρα απο τις επιλογές που ήδη έχουν διαθέσιμες στην αντίστοιχη κατηγορία. Δεν συμπεριλαμβάνονται γιατί βγήκαν πρόσφατα…λογικά θα μπουν και αυτα
Kostasspil Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου 18 hours ago, temeteron said: Φίλος μου έχει το εξής μήνυμα : { Με βάση τα αποτελέσματα της αξιολόγησης, η Αίτηση Χρηματοδότησης έχει εγκριθεί, και δύναται να χρηματοδοτηθεί λόγω κατάταξης πάνω από το όριο του διαθέσιμου προϋπολογισμού. Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας. Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 49712 Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846 } Δικαιούτε να πάρει την επιδότηση ; Η κατάσταση της αίτησης του λέει : Προσωρινή κατάταξη Ναι την δικαιούται On 21/03/2025 at 10:33, Haldol said: ψάξτε τη λίστα των προμηθευτών Υπάρχει αναρτημένη; Ευχαριστώ! 1
stekosto2 Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους, Ίσως έχει απαντηθεί, αλλά όταν κάποιος έχει εγκριθεί δηλαδή βλέπει το παρακάτω στην αίτησή του ,τι πρέπει να περιμένει μετά; Δεν έχω καταλάβει ακριβώς ποιά είναι τα επόμενα βήματα, θα έρθει κάποιο voucher στο email? Μετά επικοινωνώ με κάποιο προμηθευτή και το εξαργυρώνω κατά την αγορά;
SapphireFlame Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Και εγω εχω το ιδιο ερωτημα με τον stekosto2 απο πανω. Καπου ειχα δει για deadline 4/4? Προφανως ολοι οσοι εχουμε εγκριθει δεν θελουμε να το χασουμε. Δεν εχω καταλαβει..
Atakas Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου "Οι εγκεκριμένοι δικαιούχοι μπορούν να πραγματοποιούν αγορές σύμφωνα με τις ακόλουθες προθεσμίες: Έκδοση και δέσμευση επιταγών από προμηθευτές, από την Τρίτη 8 Απριλίου 2025 έως το Σάββατο 3 Μαΐου 2025." https://digitalsme.gov.gr/programma-i-psifiaka-ergaleia-mme-b/ Γενικές Πληροφορίες - Χρονική διάρκεια και ορόσημα Προγράμματος 2
nikosaek2121 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 26 λεπτά πριν, SapphireFlame είπε Και εγω εχω το ιδιο ερωτημα με τον stekosto2 απο πανω. Καπου ειχα δει για deadline 4/4? Προφανως ολοι οσοι εχουμε εγκριθει δεν θελουμε να το χασουμε. Δεν εχω καταλαβει.. Είχε Deadline μέχρι 4 Απριλίου πριν την τροποποίηση που ξεκίναγαν οι αγορές 10 Μαρτίου. Τώρα όλα αναφέρονται στο πρόγραμμα εκεί που λέει χρονική διάρκεια & ορόσημα όπως αναφέρει και ο φίλος Atakas. 1
IliasTerzis Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Η τελική κατάταξη θα ανακοινωθεί και αυτή στις 8/4 ή θα βγει πιο πριν? Επίσης από ότι κατάλαβα και από τα παραπάνω μυνήματα έχει deadline ώστε να μην πάρει κι άλλη παράταση?
georgep800 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Καλησπέρα, Δηλαδή θα βάλουν στο σύστημα κάποιο κωδικό/voucher που θα τον δίνεις στον προμηθευτή και θα προχωράς την αγορά;
nikosaek2121 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, georgep800 είπε Καλησπέρα, Δηλαδή θα βάλουν στο σύστημα κάποιο κωδικό/voucher που θα τον δίνεις στον προμηθευτή και θα προχωράς την αγορά; Λογικά έτσι κάπως θα γίνεται κάνεις όμως δεν ξέρει ακόμα 100%. 8 ώρες πριν, IliasTerzis είπε Η τελική κατάταξη θα ανακοινωθεί και αυτή στις 8/4 ή θα βγει πιο πριν? Επίσης από ότι κατάλαβα και από τα παραπάνω μυνήματα έχει deadline ώστε να μην πάρει κι άλλη παράταση? Θέλω να πιστεύω ότι τα τελικά αποτελέσματα θα βγουν την επόμενη εβδομάδα, το αργότερο έως την Δευτέρα 7/4 το μεσημέρι διαφορετικά σίγουρα θα οδεύουμε και σε περαιτέρω παράταση.... Παντός το πρόγραμμα τουρισμός για όλους όλα καλά και ομαλά ούτε παράταση ούτε τίποτα. Επεξ/σία 29 Μαρτίου από nikosaek2121
gxyp Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων οπότε οδεύουμε προς τα οριστικά.. Μόνο 19 ενστάσεις έγιναν δεκτές από τις 2600++++... 3
IliasTerzis Δημοσ. 4 Απριλίου Δημοσ. 4 Απριλίου 4 ώρες πριν, gxyp είπε Μόλις ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα των ενστάσεων οπότε οδεύουμε προς τα οριστικά.. Μόνο 19 ενστάσεις έγιναν δεκτές από τις 2600++++... Υπάρχει κάπου συγκεκριμένα ανακοίνωση? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα