Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπαρχουν πολλες στρεβλωσεις σε τετοια χρηματοδοτικα εργαλεια.

Γνωμη μου - πρεπει να κοπουν μαχαιρι.

Δεν προσφερουν τιποτα και δεν λυνουν τα δομικα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι επιχειρησεις.

Χιλιες φορες καλυτερα επιδοτηση για ρευμα, ή φθηνοτερο ΦΠΑ ή τελοσπαντων καπως να μειωθουν εστω και λιγο τα λειτουργικα εξοδα παρα αυτο.

Τους τα χαριζω τα ταμπλετς και τα κινητα αρκει να κανουν κατι ουσιαστικο, να μειωθουν τα λειτουργικα εξοδα και να επιβιωνουν οι υγιεις επιχειρησεις.

Επεξ/σία από Hetfield
  • Like 7
  • Thanks 1
  • Απαντ. 391
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, polaki είπε

Κουβά μέχρι και στο gov.

Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 257539

Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 53846

image.png.ffbe29e9d63c10fb77d933b286f8e529.png

κερδάω!!! 🤣

• Like 2
  • Haha 3
Δημοσ.

Επειδη βλεπω οτι τα μορια του τελευταιου Αλλαζουν , επρεπε ν αναφερουν οτι τα αποτελεσματα ειναι ΔΥΝΑΜΙΚΩΣ μεταβαλλομενα😝

Δημοσ.

Για εμάς που κληρωθηκαμε,οι επιταγές θα έχουν βγει μέχρι τις 20 του μήνα,η θα τραβήξει κι άλλο λέτε;

Δημοσ.
16 ώρες πριν, Hetfield είπε

Δεν προσφερουν τιποτα και δεν λυνουν τα δομικα προβληματα που αντιμετωπιζουν οι επιχειρησεις.

Χιλιες φορες καλυτερα επιδοτηση για ρευμα, ή φθηνοτερο ΦΠΑ ή τελοσπαντων καπως να μειωθουν εστω και λιγο τα λειτουργικα εξοδα παρα αυτο.

Τους τα χαριζω τα ταμπλετς και τα κινητα αρκει να κανουν κατι ουσιαστικο, να μειωθουν τα λειτουργικα εξοδα και να επιβιωνουν οι υγιεις επιχειρησεις.

Εγώ θεωρώ έξτρα απαράδεκτο το ότι μπαίνουν που μπαίνουν στον κόπο να τρέξουν ένα τέτοιο πρόγραμμα και δίνουν τα ακραία λεφτά σε συμβολαιογράφους και δικαστικούς που τρώνε μια ζωή πιο πολύ απ'όλους και αντικειμενικά δεν έχουν και ανάγκη 1.5Κ υπολογιστή για κάθε κεφάλι. 

• Moderators
Δημοσ.
17 hours ago, Hetfield said:

Κοντόφθαλμη λογική.

Το τάμπλετ ή ο υπολογιστής ή το πρόγραμμα που σου επιδοτούν είναι εργαλεία που θα τα χρησιμοποιήσεις για να αυξήσεις τα έσοδά σου μέσω της δουλειάς σου. Το να σου επιδοτήσουν 5 μήνες το ρεύμα δεν θα σε βοηθήσει να γίνεις πιο παραγωγικός, πιο πολύ με επετεία μοιάζει.

Καλύτερα να σε μάθει κάποιος να ψαρεύεις, παρά να σου χαρίσει ψάρια, που έλεγαν και οι αρχαίοι Κινέζοι.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, nos1 είπε

Για εμάς που κληρωθηκαμε,οι επιταγές θα έχουν βγει μέχρι τις 20 του μήνα,η θα τραβήξει κι άλλο λέτε;

Αυτό περίπου ψάχνω και εγώ... Επίσης η δεύτερη μου απορία είναι (αν γνωρίζει κάποιος), με voucher 1200€ και εξοπλισμό κόστους 1500€ (με το ΦΠΑ) το ποσό σε μετρητά που πρέπει να δοθεί είναι 300€ ;

Δημοσ.

Περίεργα πράγματα πάντως. Φίλος με κατάστημα 15+ χρόνια στην κατηγορία 4 έλαβε το voucher!!!

Δεν τον πίστευα, κάνεις λάθος του λέω μέχρι που μου έδειξε το email που έλαβε και το επιβεβαίωσε και με τον λογιστή του

• Confused 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, tonyz21 είπε

Εγώ θεωρώ έξτρα απαράδεκτο το ότι μπαίνουν που μπαίνουν στον κόπο να τρέξουν ένα τέτοιο πρόγραμμα και δίνουν τα ακραία λεφτά σε συμβολαιογράφους και δικαστικούς που τρώνε μια ζωή πιο πολύ απ'όλους και αντικειμενικά δεν έχουν και ανάγκη 1.5Κ υπολογιστή για κάθε κεφάλι. 

Δεν ξέρω για συμβολαιογράφους, αλλά για δικαστικούς επιμελητές (η σύζυγος) είναι μεγάλο βοήθημα το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Εκτός αν έχεις την πεπείθηση ότι μας τρέχουν από τα μπατζάκια! Μην τα τσουβαλιάζεις όλα τα παρακλάδια του κλάδου με τις γνωστές στρεβλώσεις τους! Επίσης να σε ενημερώσω ότι χρειάζονται περισσότερο ψηφιακό - ηλεκτρονικό εξοπλισμό από όσο νομίζεις! 

Επεξ/σία από ntin
Δημοσ.

Και φίλος που έχει ανοίξει νέα επιχείρηση λιγότερο από 5 χρόνια, τον κόψανε.Αρα ούτε η ηλικία της επιχείρησης παίζει μεγάλο ρολο

• Confused 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mike299 είπε

Περίεργα πράγματα πάντως. Φίλος με κατάστημα 15+ χρόνια στην κατηγορία 4 έλαβε το voucher!!!

Δεν τον πίστευα, κάνεις λάθος του λέω μέχρι που μου έδειξε το email που έλαβε και το επιβεβαίωσε και με τον λογιστή του

Γιατί, στέλνει email η πλατφόρμα στους δικαιούχους ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, dis83 είπε

Γιατί, στέλνει email η πλατφόρμα στους δικαιούχους ; 

Στέλνει σε όλους με link για να ελένξεις αν έχεις επιλεχθεί ή όχι.

Επεξ/σία από ntin
Δημοσ.
Μόλις τώρα, ntin είπε

Στέλνει σε όλους με link για να ελένξεις αν έχεις επιλεχθεί ή όχι.

Σε εμένα πάντως δεν ήρθε κάτι. 

• Confused 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...