Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, nikosaek2121 είπε

Δεν μπορώ να καταλάβω κάποιοι δεν θα έπρεπε να έχουν πάρει 2 βαθμολογίες? 

Στην κατηγορία 3 Όσοι δεν εγκριθούν δεν πρέπει να μεταφερθούν κατηγορία 4 αυτόματα και να έχουν και εκεί βαθμολογία?

Δεν πήρες και βαθμολογία για την κατηγορία 4 εφόσον δεν εγκρίθηκες στην 3 ?

Όχι , σε βάζει μόνο στην συγκεκριμένη κατηγορία λογικά το βλέπει από το ΤΚ , δεν σου δίνει 2 βαθμολογίες 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Όχι , σε βάζει μόνο στην συγκεκριμένη κατηγορία λογικά το βλέπει από το ΤΚ , δεν σου δίνει 2 βαθμολογίες 

Περίεργο, τότε δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα του να υπάρχει το Π1 με +25% Bonus στα μόρια εφόσον σε περιορίζει στην 3 μόνο και ουσιαστικά έχεις πιο λίγες πιθανότητες 1 στις 7000 αντί για 1 στις 45000 ? 

Καταλαβαίνω κάτι λάθος? 

Επεξ/σία από nikosaek2121
Δημοσ.

Όλα αυτά τα προγράμματα είναι για γέλια , απλά για να πέσει λίγο χρήμα στην αγορά . Το κράτος - νταβατζής αν ήθελε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις θα έπαιρνε ουσιαστικά μέτρα που θα βοηθούσαν την ανάπτυξη . 

Το προηγούμενο φιάσκο με τις ταμειακές που σου έδινε επιδότηση για αναβάθμιση και ενώ ήθελαν 3 μήνες να σου δώσουν voucher σου έστελνε η ΑΕΕΔΕ μήνυμα ότι αν δεν το αναβαθμίσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα φάς πρόστιμο . οπότε αν δεν ήθελες να φάς πρόστιμο το πλήρωνες εσύ και δεν έπαιρνες ποτέ voucher.

• Like 1
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

ουτε τον Λήγοντα 😂

• Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας.
  • Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 177568
  • Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539

• Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Rush13 είπε

Όλα αυτά τα προγράμματα είναι για γέλια , απλά για να πέσει λίγο χρήμα στην αγορά . Το κράτος - νταβατζής αν ήθελε να βοηθήσει τις επιχειρήσεις θα έπαιρνε ουσιαστικά μέτρα που θα βοηθούσαν την ανάπτυξη . 

Το προηγούμενο φιάσκο με τις ταμειακές που σου έδινε επιδότηση για αναβάθμιση και ενώ ήθελαν 3 μήνες να σου δώσουν voucher σου έστελνε η ΑΕΕΔΕ μήνυμα ότι αν δεν το αναβαθμίσεις μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα φάς πρόστιμο . οπότε αν δεν ήθελες να φάς πρόστιμο το πλήρωνες εσύ και δεν έπαιρνες ποτέ voucher.

Εγώ λέω απλά κρίμα στο hype το χρειαζόμουν πραγματικά ένα λάπτοπ για την δουλειά μου και είμαι δικαιούχος απλά δεν είμαι στον προυπολογισμό. Ανίκανοι τελείως μισές δουλειές μία ζωή.

Δημοσ.
  • Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 1199X
  • Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 6999

Κατηγορία 3

Κριτήρια αξιολόγησης
Κ1
2155.58
Κ2
3240
Π1
1348.895
Βαθμολογία
6744.475

Κουβά.

Δημοσ.

ρέει το χρήμα αδέρφια!!!

• Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας.
  • Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 6378Χ
  • Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539

Δημοσ.

σαν τις πανελλήνιες αισθάνομαι. τουλάχιστον περάσαμε :D

υποθέτω περιμένουμε να περάσει και αυτο

Τα αποτελέσματα είναι προσωρινά και μπορεί να μεταβληθούν όσο εκκρεμεί η διαδικασία υποβολής ενστάσεων.

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 186.680 πήγαμε κουβά.. 

Επεξ/σία από Raylan
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Ελπιζω οτι ολοι οι 45539 που επιδοτηθηκαν να μην εξαργυρωσουν αλλα και οι επομενοι 45539 και τελος οι επομενοι 45539, μετα βρισκομαι και εγω. Οποτε υπαρχει ελπιδα. ;)

• Like 1
  • Haha 5
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Αίτηση Χρηματοδότησης καλύπτει όλες προϋποθέσεις συμμετοχής / κριτήρια επιλεξιμότητας.
Η βαθμολογική σειρά της Αίτησης Χρηματοδότησης είναι 2260xx
Η βαθμολογική σειρά της τελευταίας (χαμηλότερης βαθμολογικά ) Αίτησης Χρηματοδότησης που δύναται να χρηματοδοτηθεί είναι 45539

😭

Επεξ/σία από guido
Δημοσ.

Team τυχαία μπήκα στο νήμα.

Είδα ότι εγκρίθηκα και άρχισα το ψάξιμο στα φόρουμ. 

Επειδή έχω λαπτοπ και λογισμικό μου είναι άχρηστο (κόβω αποδείξεις τιμ από ΑΑΔΕ) λέω να πάρω έναν εκτυπωτή λέιζερ? 

Πολύχρωμο? 

Έψαξα να δω ποια κατάστηματα μπορούν να εξυπηρετήσουν αλλά δεν βρήκα άκρη. 

Επίσης τι ποσοστό του ποσού είναι η συμμετοχή? 

Ευχαριστώ. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...