rafinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Γεια σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω αν έχει στείλει κάποιος κάτι που να έχει μήκος μεγαλύτερο από 60 εκατοστά. Θέλω να στείλω κάτι που έχει πλάτος και ύψος 10 εκατοστά αλλά μήκος 70. Ξέρετε αν τα ντουλαπάκια τους έχουν ακριβώς 60 εκατοστά βάθος ή έχουν επιπλέον χώρο και απλώς για να μην είναι τελείως γεμάτο το ντουλάπι γράφουν το 60; Π.χ. θα μπορούσα να το βάλω πλάγια μέσα σε ένα ντουλάπι και να δω αν χωράει. Φυσικά είναι ρίσκο να βγάλω κωδικό χωρίς να μπορώ όντως να το στείλω αν δεν χωρέσει.
geopro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 30 λεπτά πριν, rafinos είπε Γεια σας παιδιά, θέλω να ρωτήσω αν έχει στείλει κάποιος κάτι που να έχει μήκος μεγαλύτερο από 60 εκατοστά. Θέλω να στείλω κάτι που έχει πλάτος και ύψος 10 εκατοστά αλλά μήκος 70. Ξέρετε αν τα ντουλαπάκια τους έχουν ακριβώς 60 εκατοστά βάθος ή έχουν επιπλέον χώρο και απλώς για να μην είναι τελείως γεμάτο το ντουλάπι γράφουν το 60; Π.χ. θα μπορούσα να το βάλω πλάγια μέσα σε ένα ντουλάπι και να δω αν χωράει. Φυσικά είναι ρίσκο να βγάλω κωδικό χωρίς να μπορώ όντως να το στείλω αν δεν χωρέσει. Μάλλον δεν θα χωρέσει στο διαγώνιο πλατους45 cm για λίγο. Υπάρχει όμως + έξτρα χώρος που προκύπτει από + του διαγώνιου ύψους. Ελπίζω να το διατυπώνω σωστά. Μικρό: Υ: 8 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ Μεσαίο: Υ: 17 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ Μεγάλο: Υ: 36 εκ, Π: 45 εκ, Μ: 60 εκ Πάρε το πακέτο σου και δες αν χωράει σε ένα υποτυπώδες 3d πατρόν. 1
rafinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το έχω σκεφτεί αυτό που είπες. Αλλά δεν είχα σκεφτεί να πάω στο πιο μεγάλο ντουλάπι που δίνει μεγαλύτερο χώρο όσον αφορά το ύψος. Πάντως έχεις κάνει λάθος. Η υποτείνουσα στην περίπτωση του κάθε ντουλαπιού (αν δεν σκεφτούμε το ύψος) είναι 75cm. 45 και 60 είναι οι πλευρές. Απλά το πακέτο δεν μπορεί να καλύψει πλήρως την υποτείνουσα γιατί δεν μπορεί να πηγαίνει από άκρη σε άκρη... βρίσκει στα τοιχώματα. Όπως βλέπεις το μελέτησα 😅 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από rafinos
geopro Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, rafinos είπε Το έχω σκεφτεί αυτό που είπες. Αλλά δεν είχα σκεφτεί να πάω στο πιο μεγάλο ντουλάπι που δίνει μεγαλύτερο χώρο όσον αφορά το ύψος. Πάντως έχεις κάνει λάθος. Η υποτείνουσα στην περίπτωση του κάθε ντουλαπιού (αν δεν σκεφτούμε το ύψος) είναι 75cm. 45 και 60 είναι οι πλευρές. Απλά το πακέτο δεν μπορεί να καλύψει πλήρως την υποτείνουσα γιατί δεν μπορεί να πηγαίνει από άκρη σε άκρη... βρίσκει στα τοιχώματα. Όπως βλέπεις το μελέτησα 😅 Δεν τα λησμόνησα τα 10 cm πλάτους που δεν επιτρέπουν την πλήρη εκμετάλλευση της υποτείνουσας. Το παρέλειψα λόγω συντομίας και επικεντρώθηκα στο έξτρα διάστημα και της διαγωνίου ύψους.
Haldol Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να το χωρέσεις εσύ μετά από... υπολογισμό υποτείνουσας, αλλά αν μπορεί να το χωρέσει και ο BOXάς χωρίς να το πολυσκεφτεί. Γιατί αλλιώς θα χτυπήσει ότι υπάρχει πρόβλημα με το πακέτο, θα γυρίσει αποθήκη, και καλή σου τύχη μετά. Από 'μενα μη το ρισκάρεις.
rafinos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 λεπτά πριν, Haldol είπε Το θέμα δεν είναι αν μπορείς να το χωρέσεις εσύ μετά από... υπολογισμό υποτείνουσας, αλλά αν μπορεί να το χωρέσει και ο BOXάς χωρίς να το πολυσκεφτεί. Γιατί αλλιώς θα χτυπήσει ότι υπάρχει πρόβλημα με το πακέτο, θα γυρίσει αποθήκη, και καλή σου τύχη μετά. Από 'μενα μη το ρισκάρεις. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έδωσα και εγώ τόσο βάση στο ύψος του ντουλαπιού αρχικά. Ωστόσο, αν χωράει διαγώνια (χωρίς να πρέπει να σηκωθεί και ψηλότερα το πακέτο) νομίζω δεν θα πάρει και πολύ χρόνο να το καταλάβει. Για αυτό ρωτάω και αν ξέρετε μήπως έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο το ντουλάπι όσον αφορά το βάθος. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από rafinos
geopro Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, rafinos είπε Αυτός είναι και ο λόγος που δεν έδωσα και εγώ τόσο βάση στο ύψος του ντουλαπιού αρχικά. Ωστόσο, αν χωράει διαγώνια νομίζω δεν θα πάρει και πολύ χρόνο να το καταλάβει. Για αυτό ρωτάω και αν ξέρει κάποιο μήπως έχει λίγο μεγαλύτερο περιθώριο το ντουλάπι όσον αφορά το βάθος. Δεν έχει μεγαλύτερο βάθος , ίσως κάτι λίγα mm μόνο. Πάρε το πακέτο σου και δες αν χωράει σε ένα υποτυπώδες 3d πατρόν και ας μην λάβεις υπόψιν την παράμετρο διαγωνίου ύψους παρά μόνο αν χωράει διαγώνια.
cthulhucarbide Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δεν χωράει με κανένα τρόπο Στην διαγώνιο του πατώματος εξέχουν οι άκρες για τα καλά: Αλλά ακόμα και να προσπαθήσουμε στην διαγώνιο του ύψους (για μεγάλη θυρίδα, 36cm) πάλι εξέχουν κάποιες άκρες: 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα