Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 ώρες πριν, user2163 είπε

Ο CEO της Tesla δεν θα είναι στην κυβέρνηση πλέον (σε κάποιο νέο υπουργείο νομίζω είδα) από τις 20/1;

Δεν είναι conflict of interest αυτό;

ειναι οποτε  δεν θα  υπουργοποιηθει επισημως  αλλα θα αναλαβει τον ρολο  Αρχι-"συμβουλου".

Επεξ/σία από nepomuk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 hours ago, lakis_eo said:

Ρε μάστορα σοβαρά; Ο κόσμος βαρέθηκε τους δημοκρατικούς; Που; έχουν άποψη στην Ελλάδα για τους δημοκρατικούς /ρεπουμπλικανους; Και εκφράζουν προτίμηση; 

Τι σας έχει ταΐσει ο παπατζης; Θέλω και εγώ αυτό το κουτόχορτο. 

Δεν θα το πιστέψεις αλλά πλέον υπάρχει αυτό το μαραφέτι που ονομάζεται ίντερνετ και πλέον μπορείς να διαβάζεις νέα από όλη την υφήλιο! Η Αμερική και η διακυβέρνηση της είναι το no. 1 σήριαλ στον κόσμο, τι game of thrones και squid game μου λες τώρα

Eπίσης διάβασε τις 8 πρώτες λέξεις του προηγούμενου ποστ. Δεν μιλάω για τον κυρ Ηρακλή τον Μανάβη και τον Κώστα τον Immobilizer με την κομμένη εξάτμιση, μιλάω για άτομα του φόρουμ που σε οτιδήποτε thread έχει να κάνει με αμερικανικές εκλογές μόνο μαχαίρια δεν βγάζουν να πάνε να σφαχτούν

Επεξ/σία από ccplz
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ccplz είπε

Δεν θα το πιστέψεις αλλά πλέον υπάρχει αυτό το μαραφέτι που ονομάζεται ίντερνετ και πλέον μπορείς να διαβάζεις νέα από όλη την υφήλιο! Η Αμερική και η διακυβέρνηση της είναι το no. 1 σήριαλ στον κόσμο, τι game of thrones και squid game μου λες τώρα

Τι λες ρε παιδί μου; Αυτό το μαραφέτι το ιντερνέτ τα έκανε όλα αυτα; Για πες λίγο τί υποστηρίζεις στις εκλογές του 2025 στο Μπουρουντί; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 hours ago, user2163 said:

Ο CEO της Tesla δεν θα είναι στην κυβέρνηση πλέον (σε κάποιο νέο υπουργείο νομίζω είδα) από τις 20/1;

Δεν είναι conflict of interest αυτό;

Ο ορισμος του conflict of interest . Ο υπουργος δεχεται τις καταγγελιες εναντιων του  για να τις "ερευνησει "  :P ... Tωρα πηγαινουν εκει που δε πιανει μελανι κατευθειαν God-bless-Αmerica  . :devil:

Επεξ/σία από Mhlogiatros
Δημοσ.
1 minute ago, lakis_eo said:

Τι λες ρε παιδί μου; Αυτό το μαραφέτι το ιντερνέτ τα έκανε όλα αυτα; Για πες λίγο τί υποστηρίζεις στις εκλογές του 2025 στο Μπουρουντί; 

Γιατί ως γνωστόν τo ίδιο αντίκτυπο έχει το Μπουρουντί στη παγκόσμια πολιτική με τις ΗΠΑ.

• Like 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, ccplz είπε

Γιατί ως γνωστόν τo ίδιο αντίκτυπο έχει το Μπουρουντί στη παγκόσμια πολιτική με τις ΗΠΑ.

Οι εκλογές του Μπουρουντί είναι μάλλον (σίγουρα δηλαδή) πολύ πιο σημαντικές από το τί είπε ένας τυχαίος δικηγόρος κάπου - κάποτε, για ένα θέμα που είναι εκτός γνωστικού επιπέδου. Άλλα είπαμε, ταίζει σανό ο παπατζής. 

Δημοσ.
6 minutes ago, lakis_eo said:

Οι εκλογές του Μπουρουντί είναι μάλλον (σίγουρα δηλαδή) πολύ πιο σημαντικές από το τί είπε ένας τυχαίος δικηγόρος κάπου - κάποτε, για ένα θέμα που είναι εκτός γνωστικού επιπέδου. Άλλα είπαμε, ταίζει σανό ο παπατζής. 

Το έχεις ξεχειλώσει με τον δικηγόρο. Εδώ το original κείμενο.

Bryant Walker Smith, a University of South Carolina law professor who focuses on autonomous driving, said Tesla collects real-time crash data that other companies don’t and likely reports a "far greater proportion of their incidents” than other automakers.

Εντάξει τώρα; Πάμε παρακάτω;

• Like 1
Δημοσ.
2 minutes ago, vonnabe7 said:

Οτι γινεται στην αμερικη, επιρεαζει κι εμας ☺️

Κακίες, σε λίγο θα πείτε πως είμαστε και υποτελές κράτος τους... Ποιος ασχολείται με το Μπουρουντί μέρα μεσημέρι;

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimmy213 είπε

Το έχεις ξεχειλώσει με τον δικηγόρο. Εδώ το original κείμενο.

Εντάξει τώρα; Πάμε παρακάτω;

Ο Πετράκης, ένδοξος τροβαδούρος του ελληνικού πενταγράμμου, είπε ότι τα εμβόλια κάνουν τζιζ. 

Εντάξει τώρα. Ας πάμε παρακάτω. 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lakis_eo είπε

Ο Πετράκης, ένδοξος τροβαδούρος του ελληνικού πενταγράμμου, είπε ότι τα εμβόλια κάνουν τζιζ. 

Αδερφέ αν θες να σε πάρουν στα σοβαρά γράφε και σοβαρά. Έχεις αραδιάσει ένα μάτσο ασυναρτησίες μέχρι τώρα

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 minutes ago, lakis_eo said:

Το παίζεις χαζός ή είσαι; Αν το πρώτο, καλή συνέχεια. Αν το δεύτερο, λυπάμαι.

• Like 3
  • Haha 1
Δημοσ.

Δηλαδή αν στο τέλος του χρόνου πάρω τα δεδομένα κονσέρβα των άλλων κατασκευαστών και τα συγκρίνω με τα real time της τέσλα θα έχω άλλο αποτέλεσμα;, αυτό ισχυρίζεται ο καθηγητής με ειδικότητα στην αύτονομη οδήγηση;. η φράση και μόνο "αυτόνομη οδήγηση" είναι προκλητική όταν τα οχήματα καρφώνουν πυροσβεστικές,περιπολικά και γιαπωνέζους τουρίστες.

https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Tesla_Autopilot_crashes

Ούτε η αστυνομία δεν ειναι ασφαλείς απο τα τέσλα.

• Like 1
Δημοσ.
14 ώρες πριν, bazzil είπε

Δίκοπο μαχαίρι είναι το autopilot. Φταίει η tesla που το δίνει ατελές και με σφάλματα στην κρίση του ή ο οδηγός που χαζεύει και δεν προσέχει. Όπως και να 'χει έχω την εντύπωση με τα μέχρι τώρα δεδομένα οτι αυτά που θα δούμε επι τραμπ του χρόνου δεν θα περιγράφονται...

... καημένα αμερικανάκια ...

Αστα να πανε τι εχουν να τραβηξουν οι αμερικανοι με λιγοτερη woke ατζεντα δεν περιγραφεται. Ουτε στον εχθρο μου δεν θα ευχομουν κατι τετοιο.

14 ώρες πριν, cpc464 είπε

5 μίλιον ντάλαρς το μήνα έδινε ο Muskαράς στην καμπάνια του Τρόμπα,δέν θα τον στηρίξει;.

Ακομα και 0 νταλαρς να του εδινε επιβαλλεται  να τον στηριξει. Ειναι ο πιο πλουσιος ανθρωπος στην γη και εχει μεγαλα σχεδια. 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 minutes ago, dhm21911 said:

Ακομα και 0 νταλαρς να του εδινε επιβαλλεται  να τον στηριξει.

Θα σώσει την Αμερική το δίδυμο Walter Trump και Jesse Musk,με αυτό το πλευρό να κοιμάστε 🤣.

Επεξ/σία από cpc464
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...