Nabuko Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, user2163 είπε Ο CEO της Tesla δεν θα είναι στην κυβέρνηση πλέον (σε κάποιο νέο υπουργείο νομίζω είδα) από τις 20/1; Δεν είναι conflict of interest αυτό; Vice President->Dick Cheney->Haliburton->Δισεκατομμύρια κέρδη λόγω Ιράκ. Εκεί δεν υπήρχε conflict of interest? 5 1
lakis_eo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Ο παπατζης της καρδιάς μας 22 λεπτά πριν, Nabuko είπε Vice President->Dick Cheney->Haliburton->Δισεκατομμύρια κέρδη λόγω Ιράκ. Εκεί δεν υπήρχε conflict of interest? Αλλο βούρτσα, αλλο... οδοντοβουρτσα. Υπάρχει μια σύγχυση 1
ccplz Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 33 minutes ago, 1600 said: Μα που ειναι πια ολοι αυτοι οι υποστηρικτες του? οι συνήθεις χειροκροτητες του? οι...μασκ_ίτσες? (εκ του ρουβίτσες) Αργησανε ηδη να βγουνε εδω να το αποθεωσουν το παληκαρι, τον μπροστάρη του free will, free speech, free law law free μαλλον... Να προτεινει η κυβερνηση μας στην νεα πρέσβειρα των η.π.α στην Αθηνα, να τους ανοιξουμε τα ματια πως γινονται οι σωστες δουλειες υπερ του κρατικου συμφεροντος, προσφεροντας τους την τεχνογνωσία μας απο τον αείμνηστο νόμο του "Βασικού Μετόχου", δεδομενου πως πηγε εξαιρετικα καλα και καταφερε να ρυθμισει ολες τις στρεβλώσεις των διαπλεκομένων συμφεροντων της εποχης κι εξαφανισε τους ολιγαρχες απο τη χωρα μας. not. Μου θυμιζει την μετεξελιξη ενός νόμου στη χωρα μας, οπου απλουστευθηκε η υποχρεωτκη διαδικασια καταθεσης δικαιολογητικων κι αντικατασταθηκε...χάριν της επιχειρηματικοτητας...με τη φανταστική "γνωστοποιηση-υπευθυνη δηλωση"...η οποια ενδεχεται να ελεχθεί για την ακρίβεια της. not Δεν νομίζω οτι ο κόσμος που γράφει εδώ υποστηρίζει τον φιδέμπορα τον musk. Οι πιο πολλοί πιστεύω είναι άνθρωποι που έχουν βαρεθεί να βλέπουν τους αμερικανούς δημοκράτες να κάνουν αίσχη και να κουνάνε και το δάχτυλο μετά, οπότε υποστηρίζουν την αντίπερα όχθη που κάνει αίσχη αλλά δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο τόσο καλά επειδή δεν ελέγχει τα παγκόσμια media. Ο τύπος είναι ξεκάθαρο οτι κάνει αδυσώπητο, ξεδιάντροπο lobbying και γνωρίζει πως δεν μπορούν να του κάνουν κάτι γι'αυτό, οπότε δεν το κρύβει καν. 2 1
freegr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Κυβέρνηση δισεκατομμυρίων οπότε έχουν θα ισχύσει το αποφασίζομεν και διατάσσουμε ν;
Ciccirya Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, AtiX είπε Και ακόμα δεν είδαμε τίποτα… Ούτε τα προσχήματα, πλέον. 1
panagiotis1988 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 8 ώρες πριν, user2163 είπε Δεν είναι conflict of interest αυτό; Μην πας μακριά...δες και τις περιπτώσεις των cvc και τέρνα... Κορπορατισμος λέγεται το σύστημα που ζούμε. Ουτε δημοκρατία ούτε καπιταλισμός... 6 1 1
lakis_eo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 6 ώρες πριν, ccplz είπε Δεν νομίζω οτι ο κόσμος που γράφει εδώ υποστηρίζει τον φιδέμπορα τον musk. Οι πιο πολλοί πιστεύω είναι άνθρωποι που έχουν βαρεθεί να βλέπουν τους αμερικανούς δημοκράτες να κάνουν αίσχη και να κουνάνε και το δάχτυλο μετά, οπότε υποστηρίζουν την αντίπερα όχθη που κάνει αίσχη αλλά δεν μπορεί να κουνήσει το δάχτυλο τόσο καλά επειδή δεν ελέγχει τα παγκόσμια media. Ο τύπος είναι ξεκάθαρο οτι κάνει αδυσώπητο, ξεδιάντροπο lobbying και γνωρίζει πως δεν μπορούν να του κάνουν κάτι γι'αυτό, οπότε δεν το κρύβει καν. Ρε μάστορα σοβαρά; Ο κόσμος βαρέθηκε τους δημοκρατικούς; Που; έχουν άποψη στην Ελλάδα για τους δημοκρατικούς /ρεπουμπλικανους; Και εκφράζουν προτίμηση; Τι σας έχει ταΐσει ο παπατζης; Θέλω και εγώ αυτό το κουτόχορτο.
dtk-386 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 7 ώρες πριν, Nabuko είπε Vice President->Dick Cheney->Haliburton->Δισεκατομμύρια κέρδη λόγω Ιράκ. Εκεί δεν υπήρχε conflict of interest? Ρεπουμπλικάνοι κι εκεί. Κατά τα άλλα οι πολεμοχαρείς δημοκρατικοί φταίνε για τους εδώ ιθαγενείς....
The_Judas Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Αναφορά σε κείμενο Ο Bryant Walker Smith, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας που ειδικεύεται στην αυτόνομη οδήγηση, επισήμανε ότι η Tesla συλλέγει δεδομένα ατυχημάτων σε πραγματικό χρόνο που άλλες εταιρείες δεν διαθέτουν και πιθανώς αναφέρει "πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των περιστατικών τους" από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Με απλά λόγια οι άλλοι απλά δεν τα αναφέρουν ποτέ και τα αποκρύπτουν, ενώ η Τεσλα δίνει real time δεδομένα. 2
lost2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Καταρχήν είμαι κατά του autopilot για πολλούς λογους, αλλά όταν διαβάζω ένα hate άρθρο παραποιημένο έτσι ώστε να δίνει το hate που θέλει ο hater , Ε! , είναι τραγικό, βέβαια είναι τροφή για τους haters που ούτε καταλαβαίνουν τι διαβάζουν , αν το διαβάζουν όλο, έτσι για να ξέρουμε τι λέμε αν γίνει αυτό δεν επωφελείται μόνο ο μανσκ αλλά και οι υπόλοιπες που βγάζουν autopilots στα οχήματά τους ,όπως πολύ καλά αφήνει να εννοηθεί στο αυθεντικό άρθρο . Άρθρο Ο Bryant Walker Smith, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας που ειδικεύεται στην αυτόνομη οδήγηση, επισήμανε ότι η Tesla συλλέγει δεδομένα ατυχημάτων σε πραγματικό χρόνο που άλλες εταιρείες δεν διαθέτουν και πιθανώς αναφέρει "πολύ μεγαλύτερο ποσοστό των περιστατικών τους" από άλλους κατασκευαστές αυτοκινήτων. Routers η συνέχεια που έχει ουσία και έμεινε εκτός άρθρου Tesla also likely has a greater frequency of crashes involving driver-assistance technologies because it has more vehicles on the road equipped with them and drivers engage the systems more often, Smith said Και άλλο ένα βασικό, αλλά εκτός άρθρου πάλι, χμ. NHTSA cautions that the data should not be used to compare one automaker's safety to another because different companies collect information on crashes in different ways. Και το one of the sources said Πως έγινε πληθυντικός, χμμ. Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, Τεσπά, πίσσα και πούπουλα στον μανσκ 4
ScorpioX777 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Νομισα και εγω οτι σε ενα τετοιο αρθρο και ειδικα με εναν τοσο "καλοφτιαγμενο" τιτλο θα γινοταν "μαχη" οπως παλια και διαβαζω τα σχολια και ειναι σκετη απογοητευση απο τους λιγους "δημοκρατες" που γραφουν, μαλλον οι υπολοιποι το παιζουν παλι υπερανω...
lakis_eo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, lost2 είπε Ο Bryant Walker Smith, καθηγητής νομικής στο Πανεπιστήμιο της Νότιας Καρολίνας που ειδικεύεται στην αυτόνομη οδήγηση, Εδώ ακριβώς σταμάτησα να διιβάζω. Ένας δικηγόρος "ειδικός" στην αυτόνομη οδήγησή. Ωρε σας ταϊζει σανό ο παπατζής. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από lakis_eo 1
pcos Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 κυρια μου ΝΗΤSA οσο κανει ΑΤΗ η τεσλα ολα βαινουν καλως
lost2 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, lakis_eo said: Εδώ ακριβώς σταμάτησα να διιβάζω. Ένας δικηγόρος "ειδικός" στην αυτόνομη οδήγησή. Ωρε σας ταϊζει σανό ο παπατζής. Άρα δεν διάβασες το άρθρο απλά σταμάτησες να διαβάζεις το σχόλιο μου, το οποίο είναι αντιγραφή του άρθρου... 2
lakis_eo Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, lost2 είπε Άρα δεν διάβασες το άρθρο απλά σταμάτησες να διαβάζεις το σχόλιο μου, το οποίο είναι αντιγραφή του άρθρου... Θα σου δώσω συμβουλή, δωρεάν. Να έχεις να με θυμάσαι. Όταν ένα άρθρο ξεκινάει με 1) "ο Πετράκης μιλά για τον κορονοιο" 2) Ο αρχιμανδρίτης παπαρούπας μιλάει για τη ζωή στο διάστημα 3) Ο ταξιτζής έλυσε το οικονομικό πρόβλημα της Ελλάδας 4) Ένας δικηγόρος ειδικός στην αυτόνομη οδήγηση. κτλ Σταματάς να διαβάζεις. Αμέσως. Θα σώσεις τα εναπομείναν εγκεφαλικά σου κύτταρα ή αν δεν νοιάζεσαι για αυτά, θα σώσεις το χρόνο συ. Επεξ/σία 16 Δεκεμβρίου 2024 από lakis_eo 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα