Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

προχθές το ipad air έβγαλε διαθέσιμο update το οποίο και έκανα, όμως μετά την επανεκκίνηση μου εμφάνιζε μόνιμα μήνυμα ''software version could not be verified'' και το χειρότερο σταμάτησε πλέον να φορτίζει με αποτέλεσμα να εξαντληθεί η μπαταρία του. Αφού έκανα όλους τους σχετικούς ελέγχους στον φορτιστή και το καλώδια (αμφότερα γνήσια apple και δουλεύουν σωστά) το πήγα για service στην istorm όπου τους εξιστόρησα τα γεγονότα.

Στο  μεταξύ ψάχνοντας στο internet βρίσκω αρκετά σχόλια με τα ίδια φαινόμενα μετά από update της Apple όμως η  istorm αφού το εξέτασε μου απάντησε ότι είναι θέμα hardware και το στέλνει στην Apple για τα περαιτέρω.

Μέχρι εδώ ας πούμε ότι πέσαμε στην περίπτωση να παρουσιαστεί το hardware πρόβλημα αμέσως μετά το update.

Χθές εμφανίζεται αυτόματα στο Mac book pro διαθέσιμη αναβάθμιση σε Sequoia 15.2 την οποία δυστυχώς εκτελώ και μαντέψτε, αποκτά το Mac pro ακριβώς τα ίδια προβλήματα με το ipad, πλήρης αδυναμία φόρτισης ότι κόλπο και αν δοκίμασα από αυτά που βρίσκει κανείς στο internet και αύριο πάει και αυτό στο istorm,

Σαν πολλές συμπτώσεις δεν νομίζετε; Έχει κάποιος αντιμετωπίσει τα ίδια προβλήματα; Έχω αγανακτήσει, δεν έχω υπολογιστή ούτε ipad τα οποία είναι απαραίτητα εργαλεία στην δουλεία μου μετά από ένα απλό update.

Έχω ipad, Mac και iphone  από όταν παρουσιάστηκε το iphone 3GS αλλά μου φαίνεται ότι οι μέρες μου στην Apple θα τελειώσουν εδώ, δεν είναι δυνατόν να μένω από τα εργαλεία για την δουλειά μου έτσι απλά λόγω κάποιας αστοχίας σε update της Apple.

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν παρατήρησα κανένα πρόβλημα με τα τελευταία updates σε MacBook Pro M1, iPad Pro M4, iPhone 16 pro, Apple TV 4K, HomePod και Apple Watch. Και πάντα περνάω τα updates τη στιγμή που κυκλοφορούν. 

Το ότι έγιναν αυτά και στα 2 σου μηχανήματα κάθε άλλο παρά τυχαίο μου φαίνεται! Μήπως κάποιο συγκεκριμένο app που το έχεις και στα 2 δημιούργησε κάποιο θέμα; 

• Like 1
Δημοσ.

θυμάμαι σε παρόμοια περίπτωση που δε δούλευαν τα περισσοτερσ app της Apple....πήγα to MacBook στην apple και διαπιστωσε οτι ειχε εξαφανιστει το serial number

μόλις το έβαλε όλα έστρωσαν.......και σε άλλη περίπτωση με iPad με τα από update δεν δουλευε τιποτα .....μου ειπαν να κανω logout login  και εστρωσε....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...