Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα κινητό παλαιάς τεχνολογίας για τον πατέρα μου. Είναι ένα samsung gt e1182.

Βάζοντας όμως την σιμ, μου ζητάει έναν κωδικό. Ούτε pin ούτε puk είναι..

Ζητάει έναν κωδικό δικτύου εάν κατάλαβα διότι είναι κλειδωμένο λόγω παλαιάς τεχνολογίας υποθέτω;

Ρώτησα τον πρώην κάτοχο αλλά δεν είχε κάποιο κωδικό.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, mihawk88 είπε

Καλησπέρα,

Αγόρασα ένα κινητό παλαιάς τεχνολογίας για τον πατέρα μου. Είναι ένα samsung gt e1182.

Ζητάει έναν κωδικό δικτύου εάν κατάλαβα διότι είναι κλειδωμένο λόγω παλαιάς τεχνολογίας υποθέτω;

Ευχαριστώ 

Χωρίς σιμ ζητάει κωδικό;

Μηπως είναι κλειδωμένο στο δίκτυο επειδή μπορεί να ειναι απο πάροχο;Τότε θελει ίδιας εταιρίας σιμ.

Δημοσ.

Είναι κάποιες περιπτώσεις ουσιαστικά. 

Είτε θα είναι αγορασμένο από εξωτερικό (Αμερική κυρίως) και είναι κλειδωμένο σε παροχο οπότε δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις σιμ αλλού παροχου, με επιφύλαξη αυτό στο πως λειτουργεί βέβαια γιατί δεν ξέρω αν σου ζητάει κωδικό. 

Δεύτερη περίπτωση να είναι κωδικός σιμ αλλά είπες δεν είναι. 

Τρίτη περίπτωση κωδικός κινητού. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mihawk88 είπε

Καλησπέρα,

Ευχαριστώ 

Ότι είπαν . Παλιά έπαιζε πολύ το κλείδωμα σε εταιρία και άλλα επειδή τα έδιναν με επιδότηση 

Δημοσ.

Και πως το ξεκλείδωνω; Ασχολείται κάποιος;

Ρώτησα τον πωλητή και μου είπε πως το αγόρασε από Ελλάδα και πως δεν έβαλε κάποιο κωδικό.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, mihawk88 είπε

Ρώτησα τον πωλητή και μου είπε πως το αγόρασε από Ελλάδα και πως δεν έβαλε κάποιο κωδικό.

Το πιο πιθανό είναι ότι δε σε δουλεύει. Το αγόρασε από κατάστημα παρόχου και είναι κλειδωμένο σε αυτόν τον πάροχο. Ρώτα τον τι εταιρία είχε μέσα και δοκίμασε με μία τέτοια SIM για επιβεβαίωση.

Παλιά κυκλοφορούσαν στο internet σελίδες που έβαζες το IMEI και έπαιρνες τον 16ψήφιο κωδικό για να το ξεκλειδώσεις, τώρα δεν ξέρω τι έχει απομείνει από αυτά και τι είναι αξιόπιστο τόσα χρόνια μετά.

Επεξ/σία από BadBoy
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mihawk88 είπε

Βάλε μια εικόνα το κλείδωμα. 

Και όντως έχω και εγώ απορία πως και πόσο αγόρασες τόσο παλιό τηλέφωνο.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, BadBoy είπε

Το πιο πιθανό είναι ότι δε σε δουλεύει. Το αγόρασε από κατάστημα παρόχου και είναι κλειδωμένο σε αυτόν τον πάροχο. Ρώτα τον τι εταιρία είχε μέσα και δοκίμασε με μία τέτοια SIM για επιβεβαίωση.

Παλιά κυκλοφορούσαν στο internet σελίδες που έβαζες το IMEI και έπαιρνες τον 16ψήφιο κωδικό για να το ξεκλειδώσεις, τώρα δεν ξέρω τι έχει απομείνει από αυτά και τι είναι αξιόπιστο τόσα χρόνια μετά.

Αυτό πιστεύω πως είναι, κάτι με το IMEI

17 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

Αναρωτιέμαι πόσο  πλήρωσες ένα κινητο 10τόσων ετών.

15€..

Δημοσ.
32 λεπτά πριν, mihawk88 είπε

Αυτό πιστεύω πως είναι, κάτι με το IMEI

15€..

Μην αποκλείεις να το αγόρασε και αυτός και να μην μπόρεσε να το ξεκλειδώσει και το πούλησε σε εσένα.

Φοβάμαι πως δεν θα βγάλεις άκρη,ελπίζω να κάνω λάθος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δοκίμασε αυτό:

Πάτα κουμπι power και το κουμπι αύξησης φωνής Η μείωσης ταυτόχρονα,(δοκίμασε και με τα δύο ξεχωριστά)

Θα σε βγάλει σε recovery mode.

Πατάς reset και επανέρχεται σε εργοστασιακές ρυθμίσεις αγνοώντας κάθε κωδικό .....

Επεξ/σία από alexioannou

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...