Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Σήμερα κάτι έκανα στο laptop και σταμάτησε να αναγνωρίζει τις microSD. Προσπαθούσα να φλασάρω ένα image σε μία κάρτα μνήμης και προέκυψε ένα κόλλημα και ξαφνικά η mSD σταμάτησε να δουλεύει αλλά ακόμα και έτσι όταν την έβαζα στο laptop την αναγνώριζε. Μετά από διάφορες προσπάθειες να την κάνω (ανεπιτυχώς) format κάτι έγινε και σταμάτησε να την διαβάζει εντελώς. Σκέφτηκα ότι εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Πάω να βάλω την main κάρτα 512GB που έχω τα αρχεία μου και τίποτα. Δεν αναγνωρίζει ούτε αυτήν.

Το πρόβλημα είναι στο latptop γιατί δοκίμασα τις κάρτες σε άλλο και τις αναγνωρίζει κανονικά. Το πρόβλημα δεν είναι ούτε στο ενσωματωμένο card reader γιατί δοκίμασα και ένα επώνυμο εξωτερικό που έχω και πάλι δεν τις αναγνωρίζει (ενώ το hub σαν συσκευή εμφανίζεται.) Επιπλέον, όταν βάζω τις κάρτες στο ενσωματωμένο reader ακούγεται "γκλιν". Άρα καταλαβαίνει ότι μπαίνει. Στον file manager δεν εμφανίζεται τίποτα. Στο system - disk drives εμφανίζεται απλά ένα "SDXC Card" χωρίς κάποια άλλη πληροφορία. Έπιπλέον, τα στικάκια τα αναγνωρίζει κανονικά. Οπότε κάτι παίζει με τις mSD.

Τα φώτα σας.

Δημοσ.

Πηγαινε διαχειριση  συσκευων και κοιτα αν εχει θαυμαστικο  κτλ στην συγκεκριμενη συσκευη και ψάξου για drivers.

Βασικά διεγραψε την συσκευη και κανε ανιχνευση για αλλαγες υλικου

Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Είχαν χάσει οι κάρτες το letter. Όταν έδωσα γράμμα τις εμφάνισε. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...