Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αγόρασα το Motorola Edge 50 Fusion στα 300€ από Γερμανό.

Ο βασικός λόγος ήταν το σχεδόν stock android συν του ότι, ότι εφαρμογή έξτρα έχει είτε της Motorola είτε της Google μπορεί να απενεργοποιηθεί ή να απεγκατασταθει ακόμα και η κάμερα ή ο file explorer της Google.

Υπέρ ευχαριστημένος από την αγορά !!

Δεν έχει top τσιπάκι, αλλά κάνει πολύ καλά την δουλειά του. Οθόνη, μπαταρία, κάμερα, ποιότητα κατασκευής όλα είναι εξαιρετικά. Είναι και IP68 !! Όπως είπαν και κάποιοι άλλοι έχει ήδη βγει το android 15 στην Ινδία, άρα όπου να ναι θα έρθει και εδώ. Και θα πάρει μέχρι και android 17.

Επεξ/σία από bep1995
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
On 15/12/2024 at 12:58, Rebelos2018 said:

Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλους. 

Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου κινητού, μέχρι 400, άντε ταβάνι τα 450 ευρώ. 

Έχω κάνει μία έρευνα και έχω καταλήξει σε samsung a55 αλλά μου αρέσει και το sony Xperia 10 vi. 

Επίσης έχω δει και το Moto edge 50 fusion. 

Δεν θέλω να ασχοληθώ με xiaomi, poco, realme. 

Είναι κάποιο άλλο που μου ξεφεύγει σε αυτά τα χρήματα; 

Αν όχι, μεταξύ αυτών, ποιο προτείνετε; 

Σας ευχαριστώ πολύ όλους. 

Δες κι αυτό.
Είναι πολύ καλή προσφορά σε σχέση με την αρχική του τιμή. Κυρίως αν σε ενδιαφέρει το μαζεμένο μέγεθος και δεν σε πειράζει που θα πάρει μέχρι Android 15 μόνο.

https://www.plaisio.gr/tilefonia-tablet/tilefona/smartphones/asus-zenfone-10-8-256gb-5g-mauro_4667204

Review: https://www.gsmarena.com/asus_zenfone_10-review-2583p6.php

και: https://www.youtube.com/watch?v=fRVmcxaP0ik

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, Petros Electron είπε

realme 12 pro+ (ξεκινάει απο  400,00ευρω)  samsung A55, (ξεκινάει απο 362 ευρω) poco x6 pro (ξεκιναει απο 346 ευρω) και redmi note 13 pro + (ξεκινάει απο 407,99 για το 12GB/512GB

+ καλύτερα ηχεία 

comparison.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

comparison.jpg

Ολα αυτα που παραθετεις εχουν λιγότερη RAM & ROM απο το Motorola (12GB/512GB 🤷‍♂️

Επεξ/σία από Petros Electron
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Petros Electron είπε

Ολα αυτα που παραθετεις εχουν λιγότερη RAM & ROM απο το Motorola (12GB/512GB 🤷‍♂️

επισης πιο γρηγορη ραμ

πιο γρηγορο ufs

και καλυτερη οθονη

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Donalhioy είπε

επισης πιο γρηγορη ραμ

πιο γρηγορο ufs

και καλυτερη οθονη

Φιλε μου δεν εχει νοημα να συνεχίσουμε αυτη την κουβεντα!.
Πως γινεται ενα κινητό με λιγότερη να ραμ και τον ιδιο επεξεργαστή να ειναι ποιο γρηγορη η ραμ του απο ενα αλλο που εχει περισσότερη με παλι τον ιδιο επεξεργαστή?
Καθε κινητό επίσης εχει τα υπερ και τα κατα του. 
Σε αυτα τα λεφτα άλλοι θέλουν το motorola αλλοι το realme 12 pro+ και με παραπάνω λεφτά καποιο αλλο κ.ο.κ. 
Στο ιντερνετ εχει απειρα reviews των συσκευών και ο καθενας κρίνει και αποφασίζει.
Πληροφοριακά η οθονη του motorola ειναι φοβερή, τωρα ειναι μικρες οι διάφορες στα αλλα και ισως να μην γινουν και αντιληπτές (στο θεμα οθόνης εννοώ) 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Petros Electron είπε

Πως γινεται ενα κινητό με λιγότερη να ραμ και τον ιδιο επεξεργαστή να ειναι ποιο γρηγορη η ραμ του απο ενα αλλο που εχει περισσότερη με παλι τον ιδιο επεξεργαστή?

για απαντησεις εδω εισαι https://www.insomnia.gr/forums/forum/23-επεξεργαστές-μητρικές-ram/

επισης να θυμισω οτι ειπα για 4 επιλογες... και απο καμια το μοτο δεν ειναι καλυτερο

πλεον δεν ξερω ποιες ειναι οι επιλογες, με τα xiaomi realme εκτος το Α55 και το nord 4 εμειναν

Δημοσ.

Το καλύτερο είναι και στα μάτια καθενός . Ειδικα  η οθόνη φαίνεται εύκολα ,άσχετα τι διαφημίζει καθε εταιρία ..

Μια επίσκεψη σε κατάστημα  που τα έχει ανοικτά ,και αποφασίζει ...

Δημοσ.

Ηρθε το fusion.Οι πρωτες εντυπωσεις αριστες.Οπως το περιμενα,γρηγορο,ΤΡΟΜΕΡΗ ΟΘΟΝΗ κ λογω ελαχιστων bezels το κινητο αν κ 6,7 ιντσες ειναι πολυ ανετο στο χερι.

Μια συμβουλη,οποιος κινηθει για την συσκευη να το παρει στο marshmallow blue.Δεν ειναι μπλε ειναι ασπρο ελαφρως προς το γαλαζιο.Το συγκεκριμενο χρωμα ειναι απο vegan leather (το γκρι ειναι πλαστικο).Τρομερη αισθηση στο χερι,καλο grip κ σιγουρα το κανει να φαινεται πιο ακριβο απο κινητο των 300Ε.Πoλυ ευχαριστημενος μεχρι τωρα.

• Like 3
Δημοσ.

Πήρα πρόσφατα το Honor 200 από το eshop.

Πολύ καλή κάμερα, πολύ καλή μπαταρία που μου κρατάει 2 μέρες με συχνή χρήση αλλά όχι παιχνίδια. Τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά του μπορείς εύκολα να τα βρεις. Δεν  έχει φορτιστή και θήκη αλλά έχει καλώδιο 6Α.

Το service το έχει η Procordia που έχει και της motorola.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

μεγεια. 

Αν και λόγω πολλών χρόνων υποστήριξης θα πήγαινα μονο samsung

Επεξ/σία από blanka

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...