Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πήγαινε άφοβα σε Α55 . Έχεις ακόμη 4+ χρονια security updates και θα πάρεις 4 μεγάλες εκδόσεις Android μεχρι το 18. Μια χαρά κινητό. Δεν αγοράζεις επεξεργαστή αλλά συνολικο πακέτο. 

• Like 1
  • Απαντ. 40
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, Donalhioy είπε

απο οτι λενε ειναι γεματο bugs με μεγαλο προβλημα στην καταναλωση μπαταριας

Δεν γνωρίζω εαυτό που λες.

Πάντως μου κάνει εντύπωση γιατί η OnePlus δεν έχει τέτοια θέματα.

Εκτός εάν παίζει ρόλο ο επεξεργαστής που έχει.

Η κατανάλωση μπαταρίας πιστεύω είναι όπως το δουλεύει ο καθένας.

15 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε

Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τις προτάσεις.

Προτιμώ, η αγορά να γίνει από τις γνωστές αλυσίδες, για θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το after sale support. Επίσης, δεν προορίζεται για μένα το κινητό, οπότε θέλω να αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις. Συμφωνώ πως από Skroutz & Bestprice, αξίζει καλύτερα, άλλωστε προ διετίας και εγώ το A52s το είχα πάρει από ένα τέτοιο κατάστημα. 

Δεν ξέρω τι ισχύει με τα oneplus από αγορά εκτός αλυσίδων με την εγγύηση.

Στις αλυσίδες βλέπω είναι αρκετά πιο ακριβό από το budget που υπάρχει.

Από τα καταστήματα skroutz & bestprice, δεν ξέρω τι ισχύει με την εγγύηση.

Για διάφορους λόγους τα poco, xiami, realme βρίσκονται εκτός συζήτησης.

Χρήση, γενική, όχι κάτι ιδιαίτερο, σκέψου θα αντικαταστήσει κινητό εξαετίας (!).

Oppo Reno 12(12/256) 449€ στο Κωτσο

Είναι θυγατρική της OnePlus.

Όντως σε Samsung δεν θα πήγαινα με αυτά τα λεφτά.

Τουλάχιστον από αλυσίδες.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 15/12/2024 στις 12:58 ΜΜ, Rebelos2018 είπε

Δεν θέλω να ασχοληθώ με xiaomi, poco, realme. 

Τα realme παντως δεν εχουν καμμια σχεση με τα xiaomi/poco

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, osfp1978 είπε

Τα realme παντως δεν εχουν καμμια σχεση με τα xiaomi/poco

Δεν αντιλέγω, απλά δεν έχω καθόλου άποψη μήτε προσωπική μήτε από τον κύκλο μου, οπότε είναι λίγο άγνωστα για μένα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Παντως ξαναλεω αν θες το α55 δεν χανεις κατι να το τσεκαρεις κ απο κοντα.Το κινητο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι τοσο καλο λειτουργικα οσο εμφανισιακα.Μπεζελ επισης μια 10ετια πισω.Πρακτικα αγοραζεις hardware 5ετιας σε ωραιο περιτυλιγμα κ πληρωνεις το σημα της samsung.Μπορει κ να σου κανει βεβαια.Παντως ακομα κ τα 320 του σκρουτζ πολλα ειναι για το συγκεκριμενο,ποσο μαλλον το ποσο που ζητανε απο μεγαλες αλυσιδες.Υπαρχουν τουλαχιστον 10 κινητα που θα ρολαρουν καλυτερα ακομα κ στα 320 του σκρουτζ.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, alimentas είπε

Παντως ξαναλεω αν θες το α55 δεν χανεις κατι να το τσεκαρεις κ απο κοντα.Το κινητο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι τοσο καλο λειτουργικα οσο εμφανισιακα.Μπεζελ επισης μια 10ετια πισω.Πρακτικα αγοραζεις hardware 5ετιας σε ωραιο περιτυλιγκα κ πληρωνεις το σημα της samsung.Μπορει κ να σου κανει βεβαια.Παντως ακομα κ τα 320 του σκρουτζ πολλα ειναι για το συγκεκριμενο,ποσο μαλλον το ποσο που ζητανε απο μεγαλες αλυσιδες.Υπαρχουν τουλαχιστον 10 κινητα που θα ρολαρουν καλυτερα ακομα κ στα 320 του σκρουτζ.

Το έχω τσεκάρει, για να είμαι ειλικρινής, δεν εντόπισα κάποιο lag.

Ήταν και καλή επιλογή το s23 fe αλλά πάει αυτό, πέταξε.

Εκτός του Moto 50 Fusion (έχει υψηλό/υψηλότερο SAR), σε αυτό το εύρος τιμών, έχεις κάποια άλλη πρόταση;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Aμα θες να εξαντλησεις το budget σου πας σε nord 4 που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια

Μετα σε μοτορολα 50 fusion ή το επισης πολυ καλο g85(100 ε πιο κατω)

Σε Real me (καμια σχεση με κινεζικα,πρακτικα ειναι η Oneplus) Realme 12 Pro ή Realme 12+(αρκετα πιο κατω σε τιμη)

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογη επισης το Nothing Phone (2a) που δεν το εχει προτεινει καποιος 

Επισης αξιολογο και το Honor Magic6 Lite

Δεν βαζω 3-4 xiaomi γιατι ειπες οτι δεν θες ,αν κ υπαρχουν  τουλαχιστον 3 συσκευες καλυτερες απ το a55.

Εγω σε αντιστοιχη κατασταση πηρα το 50 fusion στα 310 (με τιμολογιο 260) γιατι δινει μακραν το καλυτερο πακετο.Τιμιο επεξεργαστη,12ram 512 μνηνη,p oled οθονη 144hz,γρηγορη φορτιση .K σημαντικο επισης ειναι αν δεν κανω λαθος η μονη συσκευη που δινει κ φορτιστη.Το μονο που θα ηθελα ειναι να εχει flat οθονη

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 3
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, alimentas είπε

Aμα θες να εξαντλησεις το budget σου πας σε nord 4 που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει στην κατηγορια

Μετα σε μοτορολα 50 fusion ή το επισης πολυ καλο g85(100 ε πιο κατω)

Σε Real me (καμια σχεση με κινεζικα,πρακτικα ειναι η Oneplus) Realme 12 Pro ή Realme 12+(αρκετα πιο κατω σε τιμη)

ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ επιλογη επισης το Nothing Phone (2a) που δεν το εχει προτεινει καποιος 

Επισης αξιολογο και το Honor Magic6 Lite

Δεν βαζω 3-4 xiaomi γιατι ειπες οτι δεν θες ,αν κ υπαρχουν  τουλαχιστον 3 συσκευες καλυτερες απ το a55.

Εγω σε αντιστοιχη κατασταση πηρα το 50 fusion στα 310 (με τιμολογιο 260) γιατι δινει μακραν το καλυτερο πακετο.Τιμιο επεξεργαστη,12ram 512 μνηνη,p oled οθονη 144hz,γρηγορη φορτιση .K σημαντικο επισης ειναι αν δεν κανω λαθος η μονη συσκευη που δινει κ φορτιστη.Το μονο που θα ηθελα ειναι να εχει flat οθονη

Σε ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις σου. 

Δημοσ.
21 ώρες πριν, Petros Electron είπε

Γιατι το λες αυτό?. Στα 300 ευρώ ειναι πολυ καλο και εχει πολυ καλες κριτικές σαν τηλέφωνο.
Δηλαδη με 310 που εχει και πανω ποιο το συναγωνιζετε σε αυτα τα λεφτά?

realme 12 pro+, samsung A55, poco x6 pro, redmi note 13 pro +

18 ώρες πριν, alimentas είπε

Προσωπικα κατι κοντα στα 300-350 καλυτερο απ το moto δεν βρηκα σε specs 

εχει καλη καμερα, σε ολα τα υπολοιπα ειναι απο την μεση και κατω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To realme 12 pro plus κανει 100 ε παραπανω απ το μοτορολα κ εχει τον ιδιο επεξεργαστη.Το μοναδικο πλεονεκτημα ειναι μια  καλυτερη καμερα

Το κατω του μετριου edge 50 στα 300ε!!!! εχει μακραν καλυτερη κ πιο φωτεινη οθονη.Δινει το τοπ πακετο ram-rom με 12-512.Γρηγορη φορτιση κ φορτιστη,καλυτερη αδιαβροχοποιηση κ σχεδον στοκ android.Σε σχεση με το realme το moto,το a55 δεν ειναι καν κοντα σε καμια επιλογη

Καλο ειναι οταν λεμε μια γνωμη σ εναν υποψηφιο αγοραστη να λεμε πραγματα που ισχυουν οχι της φαντασιας.

Σιγα μην δωσει 400e να παρει specs που βρισκει σε συκευη 100-150ε κατω.Αν ειναι να δωσει τοσα παει στο nord που ειναι οτι καλυτερο υπαρχει.Αν ειναι να δωσει 300 παιρνει οποιοδηποτε αλλο.

Επεξ/σία από alimentas
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, alimentas είπε

To realme 12 pro plus κανει 100 ε παραπανω

https://www.skroutz.gr/s/55162434/Realme-12-Pro-5G-Dual-SIM-8GB-256GB-Submarine-Blue.html

https://www.bestprice.gr/item/2159838375/realme-12-pro-5g-8gb-256gb.html?qo=realme+12+pro+plus&from=cat

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 15/12/2024 στις 7:08 ΜΜ, Petros Electron είπε

Γιατι το λες αυτό?. Στα 300 ευρώ ειναι πολυ καλο και εχει πολυ καλες κριτικές σαν τηλέφωνο.
Δηλαδη με 310 που εχει και πανω ποιο το συναγωνιζετε σε αυτα τα λεφτά?

3 ώρες πριν, Donalhioy είπε

realme 12 pro+, samsung A55, poco x6 pro, redmi note 13 pro +

realme 12 pro+ (ξεκινάει απο  400,00ευρω)  samsung A55, (ξεκινάει απο 362 ευρω) poco x6 pro (ξεκιναει απο 346 ευρω) και redmi note 13 pro + (ξεκινάει απο 407,99 για το 12GB/512GB)
Όποτε συγκρίνεις ανομία πράματα για το θέμα της τιμης, το Motorola Edge 50 Fusion 5G έχει 12GB/512GB 

@Donalhioy καλα σου λεει ο @alimentas To realme 12 pro plus εχει 100 ευρω παραπάνω στα 12GB/512GB απο το Motorola Edge 50 Fusion Άκυρο το επιχείρημα σου! 

2 ώρες πριν, alimentas είπε

Καλυτερη αδιαβροχοποιηση κ σχεδον στοκ android.

+ καλύτερα ηχεία 

Επεξ/σία από Petros Electron

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...