Rebelos2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Καλή Κυριακή εύχομαι σε όλους. Ενδιαφέρομαι για αγορά νέου κινητού, μέχρι 400, άντε ταβάνι τα 450 ευρώ. Έχω κάνει μία έρευνα και έχω καταλήξει σε samsung a55 αλλά μου αρέσει και το sony Xperia 10 vi. Επίσης έχω δει και το Moto edge 50 fusion. Δεν θέλω να ασχοληθώ με xiaomi, poco, realme. Είναι κάποιο άλλο που μου ξεφεύγει σε αυτά τα χρήματα; Αν όχι, μεταξύ αυτών, ποιο προτείνετε; Σας ευχαριστώ πολύ όλους.
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Αν μιλάς για αγορά από αλυσίδες μεγάλες τότε οκ αλλιώς τα κινητά που σκέφτεσαι είναι πολύ φθηνότερα στο best price - skroutz. Το Motorola αυτήν την στιγμή κάνει 299€ στις αλυσίδες και είναι τρομερό VFM. Στα λεφτά που γράφεις θα κοιτούσα Nord 4. Χριστούγεννα έρχονται μπορεί να παίξει προσφορά και από το επίσημο κατάστημα. A55 και Sony με τίποτα δεν αξίζουν την τιμή που έχουν στις γνωστές αλυσίδες. 1
GATE123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) OnePlus Nord 4 5G από best 453€ η μεγάλη έκδοση (16/512) ή πας στην μικρή (12/256) στα 405€. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από GATE123 2
CaptainChris Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, liakinen είπε Αν μιλάς για αγορά από αλυσίδες μεγάλες τότε οκ αλλιώς τα κινητά που σκέφτεσαι είναι πολύ φθηνότερα στο best price - skroutz. Το Motorola αυτήν την στιγμή κάνει 299€ στις αλυσίδες και είναι τρομερό VFM. Στα λεφτά που γράφεις θα κοιτούσα Nord 4. Χριστούγεννα έρχονται μπορεί να παίξει προσφορά και από το επίσημο κατάστημα. A55 και Sony με τίποτα δεν αξίζουν την τιμή που έχουν στις γνωστές αλυσίδες. Δυστυχώς το Edge 50 Fusion δεν έχει πια 299€ , οι αλυσίδες επανέφεραν την πρότινος τιμή των 449€ , η Lenovo το έχει 399€ και από καταστήματα του Σκρουτζ το βρίσκεις από 315€. Τελείωσε το Black Friday. 2
Fulgore Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 4 ώρες πριν, Rebelos2018 είπε Επίσης έχω δει και το Moto edge 50 fusion. Στα χρήματα αυτά βρισκεις το καλύτερο moto edge 50 pro πάντως από motorola μεριά(βεβαια δεν ξερω για τι χρήση μιλάμε). Προσπέρασε το Sony Xperia , αρκετά αδύναμο. 2
Donalhioy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, GATE123 είπε OnePlus Nord 4 5G απο οτι λενε ειναι γεματο bugs με μεγαλο προβλημα στην καταναλωση μπαταριας 17 λεπτά πριν, CaptainChris είπε Δυστυχώς το Edge 50 Fusion δεν έχει πια 299€ το 50 fusion και στα 300 δεν αξιζει στo budget 400-450 το xiaomi 14t ειναι λιγο καλυτερο απο τα υπολοιπα 1
Rebelos2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τις προτάσεις. Προτιμώ, η αγορά να γίνει από τις γνωστές αλυσίδες, για θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το after sale support. Επίσης, δεν προορίζεται για μένα το κινητό, οπότε θέλω να αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις. Συμφωνώ πως από Skroutz & Bestprice, αξίζει καλύτερα, άλλωστε προ διετίας και εγώ το A52s το είχα πάρει από ένα τέτοιο κατάστημα. 2 ώρες πριν, GATE123 είπε OnePlus Nord 4 5G από best 453€ η μεγάλη έκδοση (16/512) ή πας στην μικρή (12/256) στα 405€. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα oneplus από αγορά εκτός αλυσίδων με την εγγύηση. 36 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στα χρήματα αυτά βρισκεις το καλύτερο moto edge 50 pro πάντως από motorola μεριά(βεβαια δεν ξερω για τι χρήση μιλάμε). Προσπέρασε το Sony Xperia , αρκετά αδύναμο. Στις αλυσίδες βλέπω είναι αρκετά πιο ακριβό από το budget που υπάρχει. Από τα καταστήματα skroutz & bestprice, δεν ξέρω τι ισχύει με την εγγύηση. 36 λεπτά πριν, Donalhioy είπε απο οτι λενε ειναι γεματο bugs με μεγαλο προβλημα στην καταναλωση μπαταριας το 50 fusion και στα 300 δεν αξιζει στo budget 400-450 το xiaomi 14t ειναι λιγο καλυτερο απο τα υπολοιπα Για διάφορους λόγους τα poco, xiami, realme βρίσκονται εκτός συζήτησης. 45 λεπτά πριν, Fulgore είπε Στα χρήματα αυτά βρισκεις το καλύτερο moto edge 50 pro πάντως από motorola μεριά(βεβαια δεν ξερω για τι χρήση μιλάμε). Προσπέρασε το Sony Xperia , αρκετά αδύναμο. Χρήση, γενική, όχι κάτι ιδιαίτερο, σκέψου θα αντικαταστήσει κινητό εξαετίας (!).
stark Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 11 minutes ago, Rebelos2018 said: Καταρχάς, σας ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή και τις προτάσεις. Προτιμώ, η αγορά να γίνει από τις γνωστές αλυσίδες, για θέματα που έχουν να κάνουν κυρίως με το after sale support. Επίσης, δεν προορίζεται για μένα το κινητό, οπότε θέλω να αποφύγω δυσάρεστες καταστάσεις. Συμφωνώ πως από Skroutz & Bestprice, αξίζει καλύτερα, άλλωστε προ διετίας και εγώ το A52s το είχα πάρει από ένα τέτοιο κατάστημα. Δεν ξέρω τι ισχύει με τα oneplus από αγορά εκτός αλυσίδων με την εγγύηση. Στις αλυσίδες βλέπω είναι αρκετά πιο ακριβό από το budget που υπάρχει. Από τα καταστήματα skroutz & bestprice, δεν ξέρω τι ισχύει με την εγγύηση. Για διάφορους λόγους τα poco, xiami, realme βρίσκονται εκτός συζήτησης. Αν όντως σε ενδιαφέρει και το Galaxy A55, μπορείς να το πάρεις άφοβα από το skroutz ή bestprice στην πιο χαμηλή τιμή που θα το βρεις αρκεί να είναι EU version. Το επίσημα service centers της Samsung στη Ελλάδα (π.χ. Smartec) το καλύπτουν κανονικότατα εφόσον είναι EU. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, stark είπε Αν όντως σε ενδιαφέρει και το Galaxy A55, μπορείς να το πάρεις άφοβα από το skroutz ή bestprice στην πιο χαμηλή τιμή που θα το βρεις αρκεί να είναι EU version. Το επίσημα service centers της Samsung στη Ελλάδα (π.χ. Smartec) το καλύπτουν κανονικότατα εφόσον είναι EU. Το γνωρίζω αυτό έχεις δίκιο.
Petros Electron Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, Donalhioy είπε το 50 fusion και στα 300 δεν αξιζει Γιατι το λες αυτό?. Στα 300 ευρώ ειναι πολυ καλο και εχει πολυ καλες κριτικές σαν τηλέφωνο. Δηλαδη με 310 που εχει και πανω ποιο το συναγωνιζετε σε αυτα τα λεφτά?
alimentas Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Αν σε ψηνει το το α55 προτεινω να του κανεις ενα τσεκ απο κοντα.Εμενα μ αρεσε η εμφανιση του μιας κ πολυ ποιοτικη συσκευη για να λεφτα που παιζει τωρα,αλλα οταν πηγα να το δω απο κοντα επαθα.Η συσκευη δυσκολευεται να κανει ενα απλο scrolling χωρις lagg.Οποτε προφανως πηγα παρακατω. Πηρα στο fusion 50 κ εγω.Απο γνωστο μαγαζι στο σκρουτζ παιζει λιγο πανω απο 300.Με τιμολογιο που βγηκε 260 η τουμπανη εκδοση με 12-512.Περιμενω αυριο μεθαυριο κ γραφω ενυπωσεις.Προσωπικα κατι κοντα στα 300-350 καλυτερο απ το moto δεν βρηκα σε specs .Επισης ολα τα reviews λενε τα καλυτερα.Τυχαιο δεν ειναι σιγουρα μιας κ δεν νομιζω να σπρωχνει κανεις την ......μοτορολα
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Το σπαστικό με το Moto είναι ότι αν το πάρει κάποιος τώρα και το στήσει, σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να το κάνει από την αρχή μιας και η 15 βγήκε σε κάποια μέρη και αναμένεται και Ευρώπη πολύ σύντομα. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από liakinen
teot Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 19 λεπτά πριν, liakinen είπε Το σπαστικό με το Moto είναι ότι αν το πάρει κάποιος τώρα και το στήσει, σε λίγες μέρες θα χρειαστεί να το κάνει από την αρχή μιας και η 15 βγήκε σε κάποια μέρη και αναμένεται και Ευρώπη πολύ σύντομα. Γιατι να το κάνει αυτό; Στο 40 όταν απο 13 πήγε 14 δεν πείραξα τίποτα. 1
Rebelos2018 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 50 λεπτά πριν, alimentas είπε Αν σε ψηνει το το α55 προτεινω να του κανεις ενα τσεκ απο κοντα.Εμενα μ αρεσε η εμφανιση του μιας κ πολυ ποιοτικη συσκευη για να λεφτα που παιζει τωρα,αλλα οταν πηγα να το δω απο κοντα επαθα.Η συσκευη δυσκολευεται να κανει ενα απλο scrolling χωρις lagg.Οποτε προφανως πηγα παρακατω. Πηρα στο fusion 50 κ εγω.Απο γνωστο μαγαζι στο σκρουτζ παιζει λιγο πανω απο 300.Με τιμολογιο που βγηκε 260 η τουμπανη εκδοση με 12-512.Περιμενω αυριο μεθαυριο κ γραφω ενυπωσεις.Προσωπικα κατι κοντα στα 300-350 καλυτερο απ το moto δεν βρηκα σε specs .Επισης ολα τα reviews λενε τα καλυτερα.Τυχαιο δεν ειναι σιγουρα μιας κ δεν νομιζω να σπρωχνει κανεις την ......μοτορολα Έχω διαβάσει τόσες κριτικές και έχω δει κάμποσα reviews, δεν το έχω δει πουθενά αυτό.
liakinen Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 12 λεπτά πριν, teot είπε Γιατι να το κάνει αυτό; Στο 40 όταν απο 13 πήγε 14 δεν πείραξα τίποτα. Κάποιοι έχουμε χούι να κάνουμε Factory Reset μετά από major update. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα