Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι μου.πριν λιγες μερες κατα λαθος εβαλα ενα Pin στο κινητο μου[Sumsung], και τωρα καθε φορα μου το ζηταει & πρεπει να το βαζω για να μπορω να μπαινω, το οποιο pin εννοειται το γνωριζω. Επειδη ομως το κινητο το εχω μονο εγω, θελω να το βγαλω το pin,ειναι εκνευριστικο καθε φορα να βαζω τον 4ψηφιο αριθμο.  Δοκιμασα την καταργηση του, μεσα απο τις Ρυθμισεις, αλλα δεν τα καταφερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, vounisios είπε

Καλημερα φιλοι μου.πριν λιγες μερες κατα λαθος εβαλα ενα Pin στο κινητο μου[Sumsung], και τωρα καθε φορα μου το ζηταει & πρεπει να το βαζω για να μπορω να μπαινω, το οποιο pin εννοειται το γνωριζω. Επειδη ομως το κινητο το εχω μονο εγω, θελω να το βγαλω το pin,ειναι εκνευριστικο καθε φορα να βαζω τον 4ψηφιο αριθμο.  Δοκιμασα την καταργηση του, μεσα απο τις Ρυθμισεις, αλλα δεν τα καταφερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ!

Γιατί δεν τα κατάφερες από τις ρυθμίσεις; 🤔 

Δημοσ.

1• Ανοίξτε τις "Ρυθμίσεις".

2• Μεταβείτε στην επιλογή "Κλείδωμα Οθόνης και Ασφάλεια" ή "Κλείδωμα Οθόνης".

3• Πατήστε "Τύπος οθόνης κλειδώματος".

Εκεί για να ακυρώσεις το PIN.

Υπόψη θα σου ζητήσει τον κωδικό.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 15/12/2024 στις 11:13 ΠΜ, vounisios είπε

Μπορείς να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα σε συνδυασμό με pin και να ξεκλειδώνει κατευθείαν.Απλά κάθε 72 ώρες, θα σου ζητάει το pin.

Αν στο κινητό έχεις εφαρμογές e-banking, τότε αναγκαστικά απαιτεί να έχεις κλείδωμα και αυτό είναι το σωστό.

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Μπορείς να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα σε συνδυασμό με pin και να ξεκλειδώνει κατευθείαν.Απλά κάθε 72 ώρες, θα σου ζητάει το pin.

Αν στο κινητό έχεις εφαρμογές e-banking, τότε αναγκαστικά απαιτεί να έχεις κλείδωμα και αυτό είναι το σωστό.

Αυτό ακριβώς.

Επίσης αν έχει έξυπνο ξεκλείδωμα και το ορίσεις, δε θα σου ζητάει για ξεκλείδωμα όταν βρίσκεσαι στον χώρο που θα ορίσεις για σπίτι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, micos000 είπε

Αυτό ακριβώς.

Επίσης αν έχει έξυπνο ξεκλείδωμα και το ορίσεις, δε θα σου ζητάει για ξεκλείδωμα όταν βρίσκεσαι στον χώρο που θα ορίσεις για σπίτι.

Πώς αναγνωρίζει ότι είσαι στο σπίτι, από την ip αν είσαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi;

Επεξ/σία από AntiCambeR
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

gps?

Το σκέφτηκα, μπορεί να λειτουργεί έτσι.Αλλά το gps δεν γίνεται να έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε

Το σκέφτηκα, μπορεί να λειτουργεί έτσι.Αλλά το gps δεν γίνεται να έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια.

πως δεν μπορεί;Αν το έχεις στην μέγιστη ακρίβεια τοποθεσίας χρησιμοποιεί και wifi και  ΒΤ .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε

Πώς αναγνωρίζει ότι είσαι στο σπίτι, από την ip αν είσαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi;

Συνδυασμός είναι από gps, wifi, bt. Η ακρίβεια του gps από μόνο του είναι περίπου στα 50 μέτρα αλλά αν είσαι συνδεμένος στο wifi του σπιτιού σου τότε ξέρει ακριβώς την θέση σου.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...