vounisios Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα φιλοι μου.πριν λιγες μερες κατα λαθος εβαλα ενα Pin στο κινητο μου[Sumsung], και τωρα καθε φορα μου το ζηταει & πρεπει να το βαζω για να μπορω να μπαινω, το οποιο pin εννοειται το γνωριζω. Επειδη ομως το κινητο το εχω μονο εγω, θελω να το βγαλω το pin,ειναι εκνευριστικο καθε φορα να βαζω τον 4ψηφιο αριθμο. Δοκιμασα την καταργηση του, μεσα απο τις Ρυθμισεις, αλλα δεν τα καταφερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ!
koutsis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, vounisios είπε Καλημερα φιλοι μου.πριν λιγες μερες κατα λαθος εβαλα ενα Pin στο κινητο μου[Sumsung], και τωρα καθε φορα μου το ζηταει & πρεπει να το βαζω για να μπορω να μπαινω, το οποιο pin εννοειται το γνωριζω. Επειδη ομως το κινητο το εχω μονο εγω, θελω να το βγαλω το pin,ειναι εκνευριστικο καθε φορα να βαζω τον 4ψηφιο αριθμο. Δοκιμασα την καταργηση του, μεσα απο τις Ρυθμισεις, αλλα δεν τα καταφερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ! Γιατί δεν τα κατάφερες από τις ρυθμίσεις; 🤔
1ns0mn1a Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) https://www.youtube.com/watch?v=SdXmR0A7PQc https://r1.community.samsung.com/t5/galaxy-s/how-to-remove-pin-number/td-p/14537259 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από 1ns0mn1a
GATE123 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 1• Ανοίξτε τις "Ρυθμίσεις". 2• Μεταβείτε στην επιλογή "Κλείδωμα Οθόνης και Ασφάλεια" ή "Κλείδωμα Οθόνης". 3• Πατήστε "Τύπος οθόνης κλειδώματος". Εκεί για να ακυρώσεις το PIN. Υπόψη θα σου ζητήσει τον κωδικό. 1
AntiCambeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Στις 15/12/2024 στις 11:13 ΠΜ, vounisios είπε Καλημερα φιλοι μου.πριν λιγες μερες κατα λαθος εβαλα ενα Pin στο κινητο μου[Sumsung], και τωρα καθε φορα μου το ζηταει & πρεπει να το βαζω για να μπορω να μπαινω, το οποιο pin εννοειται το γνωριζω. Επειδη ομως το κινητο το εχω μονο εγω, θελω να το βγαλω το pin,ειναι εκνευριστικο καθε φορα να βαζω τον 4ψηφιο αριθμο. Δοκιμασα την καταργηση του, μεσα απο τις Ρυθμισεις, αλλα δεν τα καταφερα.Θα ηθελα την βοηθεια σας.ευχαριστω πολυ! Μπορείς να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα σε συνδυασμό με pin και να ξεκλειδώνει κατευθείαν.Απλά κάθε 72 ώρες, θα σου ζητάει το pin. Αν στο κινητό έχεις εφαρμογές e-banking, τότε αναγκαστικά απαιτεί να έχεις κλείδωμα και αυτό είναι το σωστό.
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 20 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Μπορείς να βάλεις δακτυλικό αποτύπωμα σε συνδυασμό με pin και να ξεκλειδώνει κατευθείαν.Απλά κάθε 72 ώρες, θα σου ζητάει το pin. Αν στο κινητό έχεις εφαρμογές e-banking, τότε αναγκαστικά απαιτεί να έχεις κλείδωμα και αυτό είναι το σωστό. Αυτό ακριβώς. Επίσης αν έχει έξυπνο ξεκλείδωμα και το ορίσεις, δε θα σου ζητάει για ξεκλείδωμα όταν βρίσκεσαι στον χώρο που θα ορίσεις για σπίτι.
AntiCambeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, micos000 είπε Αυτό ακριβώς. Επίσης αν έχει έξυπνο ξεκλείδωμα και το ορίσεις, δε θα σου ζητάει για ξεκλείδωμα όταν βρίσκεσαι στον χώρο που θα ορίσεις για σπίτι. Πώς αναγνωρίζει ότι είσαι στο σπίτι, από την ip αν είσαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi; Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από AntiCambeR
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Πώς αναγνωρίζεις ότι είσαι στο σπίτι, από την ip αν είσαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi; gps?
AntiCambeR Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε gps? Το σκέφτηκα, μπορεί να λειτουργεί έτσι.Αλλά το gps δεν γίνεται να έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια.
Ukforthemoment Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, AntiCambeR είπε Το σκέφτηκα, μπορεί να λειτουργεί έτσι.Αλλά το gps δεν γίνεται να έχει τόσο μεγάλη ακρίβεια. πως δεν μπορεί;Αν το έχεις στην μέγιστη ακρίβεια τοποθεσίας χρησιμοποιεί και wifi και ΒΤ .
micos000 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, AntiCambeR είπε Πώς αναγνωρίζει ότι είσαι στο σπίτι, από την ip αν είσαι συνδεδεμένος στο Wi-Fi; Συνδυασμός είναι από gps, wifi, bt. Η ακρίβεια του gps από μόνο του είναι περίπου στα 50 μέτρα αλλά αν είσαι συνδεμένος στο wifi του σπιτιού σου τότε ξέρει ακριβώς την θέση σου. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα