anikologr Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους, Το επόμενο μήνα λήγει η 24μηνη δέσμευση στην cosmote. Μου ζητάνε για ανανέωση για απλή adsl (δεν υπάρχει στην περιοχή οπτική) 31 ευρώ τον μήνα!!! Προφανώς μιλάμε για πραγματική κλοπή Τι εναλλακτικές υπάρχουν και τι θα μου προτείνατε; Το σήμα 4G είναι μέτριο αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσω να βρω ένα σημείο στο σπίτι που να έχει ικανοποιητικό σήμα. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να πάω σε κλασική λύση με χαλκό. Νιώθω πραγματικά πολύ ηλίθιος το 2025 να δίνω τόσα πολλά χρήματα, για τόσες λίγες παροχές...
NikolasKon14 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 13 ώρες πριν, anikologr είπε Καλημέρα σε όλους, Το επόμενο μήνα λήγει η 24μηνη δέσμευση στην cosmote. Μου ζητάνε για ανανέωση για απλή adsl (δεν υπάρχει στην περιοχή οπτική) 31 ευρώ τον μήνα!!! Προφανώς μιλάμε για πραγματική κλοπή Τι εναλλακτικές υπάρχουν και τι θα μου προτείνατε; Το σήμα 4G είναι μέτριο αλλά ελπίζω ότι θα μπορέσω να βρω ένα σημείο στο σπίτι που να έχει ικανοποιητικό σήμα. Αλλιώς δεν έχω πρόβλημα να πάω σε κλασική λύση με χαλκό. Νιώθω πραγματικά πολύ ηλίθιος το 2025 να δίνω τόσα πολλά χρήματα, για τόσες λίγες παροχές... Vodafone αν υποστηρίζεται στη περιοχή σου είτε λύση με 4G/5G Nova. Το βασικό όμως είναι να πάρεις ένα καρτοκινητό να δοκιμάσεις.
anikologr Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δεν θα με πείραζε και απλή adsl αν είναι να κάνω την δουλειά μου. Υπάρχει περίπτωση η cosmote αν χει αίτηση φορητοτητας να κάνει κάποια καλύτερη τιμή ή πλέον αυτά δεν παίζουν και άπαξ και υπογράψεις σε νέα εταιρία η αλλαγή δεν αναιρείται; Θυμάμαι παλιά που μόνο όταν έβλεπαν αίτηση φορητοτητας έκαναν μια προσφορά της προκοπής...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα