dtrzG Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Το ποντίκι του τίτλου σε ιστορικό χαμηλό με βάση το σκρουτζ. Διαθέσιμο σε μαύρο και άσπρο. ΜπλαΚ Γουάιτ 6 7
alex84 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις το χτύπησα , αύριο θα το έχω και εψαχνα κάτι γιατί το Motospeed V30 δεν αντέχει άλλο. Ευχαριστώ πολύ!
dtrzG Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, alex84 είπε Μόλις το χτύπησα , αύριο θα το έχω και εψαχνα κάτι γιατί το Motospeed V30 δεν αντέχει άλλο. Ευχαριστώ πολύ! Παρακαλώ! Ελπίζω να μας βολέψει. Προσωπικά είμαι περίεργος κι έχω κολλήσει χρόνια τώρα στο EC2-A. Οι εναλλακτικές ή οι επόμενες εκδόσεις και ειδικά το ασύρματο, είναι πανάκριβα.. 1 ώρα πριν, Nazar είπε το παρήγγειλα και εγώ, ευχαριστώ Να σαι καλά κι εύχομαι να το χαρούμε!
ReBeLoS Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 οταν με το καλο παραλαβετε ενημερωστε και εδω αν γλιστραει λογω του οτι ειναι glossy
alex84 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Θα δώσω feedback μόλις το παραλάβω, κανονικά σήμερα έπρεπε να το έχω ήδη αλλά είχα κλήση από το πλαίσιο που λέει πως δεν είναι διαθέσιμο αλλά μόνο με παραγγελία , ελπίζω να είναι όντως 2 ημέρες όσο μου είπαν. 1
leros2004 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, ReBeLoS said: οταν με το καλο παραλαβετε ενημερωστε και εδω αν γλιστραει λογω του οτι ειναι glossy Γλιστράει σε φυσιολογικά όρια. Το διάτρητο βοηθά να μην γλιστράει επικίνδυνα. Ps: Θέλει και προσοχή στο πρόγραμμα που θα κατεβάσετε, δεν είναι συμβατό με το καινούργιο, θέλει παλιότερη έκδοση Επεξ/σία 17 Δεκεμβρίου 2024 από leros2004 1
Toolband Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 18 ώρες πριν, leros2004 είπε Ps: Θέλει και προσοχή στο πρόγραμμα που θα κατεβάσετε, δεν είναι συμβατό με το καινούργιο, θέλει παλιότερη έκδοση Σωστά. Θέλει στο σαιτ που λέει Legacy Software κατεβάζεις στο Model O & Model D Wired (V1) το Model D/D- Wired Software 1
ReBeLoS Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Για ευκολια και να μην ψαχνομαστε το προγραμμα για το συγκεκριμενο mouse ειναι το παρακατω: https://downloads.gloriousgamingservices.com/download/ModelD_1-0-3.zip Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2024 από ReBeLoS 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα