venuets Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Προς αναζήτηση Κράνους , Μπουφάν και γαντιών για Scooter Budget 500-700 ευρώ Θα ήθελα εάν είναι εύκολο να μ πείτε 2 -3 καλές επιλογές και να πάω να δοκιμάσω αν μου κάνουν. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από venuets
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Moderators Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, venuets είπε Προς αναζήτηση Κράνους , Μπουφάν και γαντιών για Scooter Budget 500-700 ευρώ Θα ήθελα εάν είναι εύκολο να μ πείτε 2 -3 καλές επιλογές και να πάω να δοκιμάσω αν μου κάνουν. Το ιδανικότερο είναι να πας σε κατάστημα να δοκιμάσεις εκεί Ειδικά το κράνος επειδή ένα έκατσε καλά σε εμένα σε σημαίνει ότι και σε εσένα θα είναι κομπλέ Επίσης τη μπουφάν θέλεις? 2-3-4 εποχών? Επίσης και εδώ πας και κοιτάς τι σου κάθετε καλά, το ιδανικό είναι ένα μπουφάν για χειμώνα και ένα για καλοκαίρι αυτά που τα κάνουν όλα πάντα υστερούν κάπου και το κυριότερο καλοκαίρι όσους αεραγωγούς και να έχουν σκας Τώρα για τα γάντια η καλύτερη λύση για εμένα είναι χούφτες στη μηχανή και ένα ελαφρύ γάντι αν έχει υπερβολικό κρύο, εγώ εδώ έλυσα τελείως τι πρόβλημα με χούφτες +θερμενομενα grip έχω να βάλω γάντι πάνω από 5 χρόνια 2
venuets Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 4 hours ago, Inuyasha said: Το ιδανικότερο είναι να πας σε κατάστημα να δοκιμάσεις εκεί Ειδικά το κράνος επειδή ένα έκατσε καλά σε εμένα σε σημαίνει ότι και σε εσένα θα είναι κομπλέ Επίσης τη μπουφάν θέλεις? 2-3-4 εποχών? Επίσης και εδώ πας και κοιτάς τι σου κάθετε καλά, το ιδανικό είναι ένα μπουφάν για χειμώνα και ένα για καλοκαίρι αυτά που τα κάνουν όλα πάντα υστερούν κάπου και το κυριότερο καλοκαίρι όσους αεραγωγούς και να έχουν σκας Τώρα για τα γάντια η καλύτερη λύση για εμένα είναι χούφτες στη μηχανή και ένα ελαφρύ γάντι αν έχει υπερβολικό κρύο, εγώ εδώ έλυσα τελείως τι πρόβλημα με χούφτες +θερμενομενα grip έχω να βάλω γάντι πάνω από 5 χρόνια Καλημερα Καλες γιορτες να εχουμε με υγεια Συμβολο αγορας στην ουσια θελω! Διοτι δεν εχω ιδεα τι ειναι καλο και τι οχι στο ειδος και λεω μην φαω φολλα Σιγουρα πρωτα θα δοκιμασω! Αλλα οχι οτι μ καθεται καλα η ειναι ακριβω σημαινει οτι ειναι και καλο! Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από venuets
dpolal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τα χρήματα σου είναι που θα κρίνουν τις επιλογές που θα κάνεις και μετά η χρήση. Υπολόγισε περίπου 200 ευρώ για μπουφάν και γάντια, κοιτάς κυρίως Nordcore και Agvpro που είναι οικονομικά και όλα τα υπόλοιπα για κράνος και μην το τσιγκουνευτείς. Από μάρκα όποια και αν κοιτάξεις στα 300-400 ευρώ θα βρείς καλές προτάσεις. Απλά αποφάσισε τί σου αρέσει περισσότερο, φούλ face, ανοικτό ή ανοιγόμενο. (καλύτερα full face για μεγαλύτερη ασφάλεια) Εννοείτε ότι καλύτερα να πάρεις ένα σετ γάντια/μπουφάν για το χειμώνα και ένα για καλοκαίρι. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από dpolal
SoulisMafia Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Για κράνος κοίταξε μάρκες όπως SHOEI & HJC με ένα εύρος τιμής 300-500 μπορείς να βρεις πολύ καλό κράνος(full face ή τουλάχιστον modular). Για μπουφάν γάντια η Nordcode είναι μια καλή εταιρία όπως αναφέρθηκε με προιοντα value for money. Θα σου πρότεινα να μην πάρεις μπουφαν 4εποχών γιατί στο τέλος δν κάνει πουθενά καλή δουλεία.
basilis_k6 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 200-280ευρω μπουφαν χειμερινο revit ( εχει τις καλυτερες επιλογες για τα λεφτα που δινεις τα τελευταια χρονια στην ελλαδα). οταν καλοκαιριασει θα χρειαστεις ενα φουλ καλοκαιρινο, στην ελλαδα ΔΕΝ μπορεις με ενα μπουφαν να βγαλεις ολο το χρονο. κρανος 150-250 οτι σου καθεται καλα στο κεφαλι, τα hjc ειναι αρκετα vfm αυτη την περιοδο. εναλλακτικα Nolan γαντια ειναι τελειως προσωπικη υποθεση. για σκουτερ μπορεις να παρεις και χοντρο γαντι χωρις πολυ αισθηση. με 60 ευρω εισαι κομπλε.
Black Demis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 19 hours ago, venuets said: Προς αναζήτηση Κράνους , Μπουφάν και γαντιών για Scooter Budget 500-700 ευρώ Θα ήθελα εάν είναι εύκολο να μ πείτε 2 -3 καλές επιλογές και να πάω να δοκιμάσω αν μου κάνουν. Κράνος απο 300 εως 400 ευρω ανάλογά με το σχέδιο (ειναι νεας γενιας κράνος με ολες της προδιαγραφές με pinlock γιαλια ηλιου κλπ https://www.skroutz.gr/c/573/krani-mhxanhs/m/9194/Airoh.html?keyphrase=matryx μπουφαν 150 ευρω ειναι 4 εποχων εγω θα πω 3 καθος το καλοκαιρι μας θελει καθαρα καλοκαιρονο μπουφαν , συγεκριμενο εχει ολες της προσασιες και αντεχει πραγματικα απο 27 βαθμους μεχρι μιουν 10 (δωκιμασμενο αν βαλεις και την επενδυση ) https://www.skroutz.gr/s/26107595/AGVpro-Tornado-CHeimerino-Andriko-Mpoufan-Michanis-Adiavrocho-Mayro-GVR17001.html Γάντια (απο την στιγμή που ρωτάς χειμώνα θα σου δώσω χειμωνιάτικα) αυτα ειναι touring γαντια στην αρχή ειναι λιγο σκληρά μετα ανοίγουν και ειναι αρκετά καλα σε φαση νιώθεις ακόμη καιτα μικρα κουμπιά (αν εχει τέτοια η μηχανή σου) https://www.skroutz.gr/s/20527131/Five-WFX-Skin-Gore-Tex-CHeimerina-Andrika-Gantia-Michanis-Adiavrocha-Mayra-FIV000WFX21.html
gleft Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 εγω πηρα schuberth κρανος ενα σετ alpinestars καλοκαιρινα γαντια και ενα καλοκαιρινο revit μπουφαν οταν πηρα τα πρωτα πραγματα γιατι μετα ερχονται κι αλλες αγορες αναλογα το τι θες να κανεις με το μηχανακι. τωρα με τις πιο παγωμενες μερες ακομα και τα θερμενομενα grip δεν ειναι αρκετα, περναει το κρυο. οι χουφτες που ειπε κι ο φιλος στην αρχη ειναι καλη λυση αλλα μιας και το χειμωνα δε το παιρνω τοσο, δεν εχω παρει. τα πολλα λεφτα εγω τα εδωσα στο κρανος. τα γαντια, συμβουλη μου, παρε με πλαστικο στο τμημα μετα το μικρο δαχτυλο πριν τον καρπο, γιατι αν ειναι να γλυστρησεις θα πας αυτοματα να βαλεις χερι και με το πλαστικο κομματι θα γλυτωσεις το πολυ τριψημο στο δρομο. Τα μπουφαν, αν εχεις την προστασια και το φορας σωστα (μην ειναι πολυ χαλαρο στη μεση, οχι πολυ φαρδια μανικια) θα εισαι καλυμμενος, οσο μπορεις βεβαια, πανω απ ολα οδηγεις και υπολογιζεις οτι κανενας δε σε βλεπει
Black Demis Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 48 minutes ago, gleft said: εγω πηρα schuberth κρανος ενα σετ alpinestars καλοκαιρινα γαντια και ενα καλοκαιρινο revit μπουφαν οταν πηρα τα πρωτα πραγματα γιατι μετα ερχονται κι αλλες αγορες αναλογα το τι θες να κανεις με το μηχανακι. τωρα με τις πιο παγωμενες μερες ακομα και τα θερμενομενα grip δεν ειναι αρκετα, περναει το κρυο. οι χουφτες που ειπε κι ο φιλος στην αρχη ειναι καλη λυση αλλα μιας και το χειμωνα δε το παιρνω τοσο, δεν εχω παρει. τα πολλα λεφτα εγω τα εδωσα στο κρανος. τα γαντια, συμβουλη μου, παρε με πλαστικο στο τμημα μετα το μικρο δαχτυλο πριν τον καρπο, γιατι αν ειναι να γλυστρησεις θα πας αυτοματα να βαλεις χερι και με το πλαστικο κομματι θα γλυτωσεις το πολυ τριψημο στο δρομο. Τα μπουφαν, αν εχεις την προστασια και το φορας σωστα (μην ειναι πολυ χαλαρο στη μεση, οχι πολυ φαρδια μανικια) θα εισαι καλυμμενος, οσο μπορεις βεβαια, πανω απ ολα οδηγεις και υπολογιζεις οτι κανενας δε σε βλεπει για το κρυο θα σου πω...... γαντι 150 ερυρω απο τα καλυτερα στην αγορα + χουφτες + θερμαινομενα στην σκαλα 3 εξω 2 βαθμους...... ακρες δαχτυλων δεν νιθω καθε φορα που κανω ταξιδι αλλα τουλαχιστον σε γενικες γραμμες το χερι ειναι οκ
mp123 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Μπουφαν spidi και μόνο. Γαντια five. Τώρα το μόνο αξιοπρεπές κράνος στα 200 250 πάρε ένα agv k3.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα