LancelotRel Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους, Παρατήρησα ότι δεν υπάρχει νήμα για το Granblue Fantasy: Relink που κυκλοφόρησε στις αρχές αυτής της χρονιάς. Ξεκίνησα να ασχολούμαι πριν από ένα μήνα και πραγματικά είναι, χωρίς να υπερβάλλω από τα καλύτερα game που έχω παίξει ποτέ. Συγκριτικά από τους φετινούς τίτλους έχω ξεχωρίσει, άσχετα με το genre το Dragon Ball: Sparking! Zero και πίστευα ότι δεν μπορεί να το συναγωνιστεί κάτι τη χρήση που κάνε στην Unreal Engine 5 και όμως το Relink είναι εφάμιλλο, ξεχώρισα το εξαιρετικό Warhammer 40K: Space Marine 2 και όμως το relink έχει σαφώς εξυπνότερους χαρακτήρες CPU στο co-op δηλαδή πολύ πιο δημιουργική χρήση του AI σε σχέση με το Warhammer - για το AI στο Dragon Age: The Veilguard δεν κάνω κουβέντα νόμιζα ότι ήμουν στο Δημοτικό το 2002 που βαρούσαν οι CPU στο γάμο του καραγκιόζη (με μια υπερβολή). Επιστρέφω στο Granblue Fantasy: Relink εξαιρετικό από όλες τις απόψεις, αν και νέος στο κόσμο του Granblue Fantasy, εξαιρετική ιστορία, απίστευτα γραφικά και AI και το κυριότερο το game είναι ένας κόσμος... Μπορείς να συνεχίσεις να παίζεις καθώς σου ανοίγουν νέα boss, chanllenge κλπ. μετά το main story. Υπάρχουν πλούσια σχήματα στα skills, στο forge/upgrade των weapons/skills. Θα το ξαναπώ το καλύτερο παιχνίδι των τελευταίων χρόνων και δεν είχε ούτε ένα nomination δυστυχώς. Υπάρχει κάποιος που να ασχολείται επίσης; Γνώμες; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από LancelotRel 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα