yanagimachi Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Γειά σας. Τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ταχύτητα και αδυνατώ να καταλάβω τι συμβαίνει και αν υπάρχει λύση. Συγχωρείστε την άγνοιά μου. Εχω 100ρα γραμμή με router το Huawei DN8245V-70 και μέχρι πρότινος έπιανα καταπληκτικές ταχύτητες, μέχρι και 108mbps. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει πέσει δραματικά, έφτασε η ταχύτητα download τα 12mbps και κατά διαστήματα εμφανίζονται μικροδιακοπες κατα τις τηλεφωνικες συνομιλιες. Κάλεσα τη nova, ήρθε τεχνικός τους σπίτι, μέτρησε τη γραμμή μου και ειδε πως είναι μια χαρά, 95mbps μέτρησε. Οπότε είπε πως μάλλον φταίει το router. Πήρα ενα άλλο, refurbished απο τη nova, δεν αλλαξε κάτι. Ξαναρθε τεχνικός, ξαναμέτρησε τα ίδια, ξαναπρότεινε αλλαγή router με καινουργιο. Το εγκατέστησα προχτες και πλεον η ταχύτητα ειναι μεταξύ 45-55mbps, upload 9,5mbps, τοσο μεσω wifi οσο και ενσυρματα με ethernet. Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με το τεχνικό τους τμημα μου ειπαν πως δεν μπορει να κανουν κατι αλλο, φταιει η περιοχη μου. Ομως οταν τους λεω πως ο τεχνικος τους 2 φορες μέτρησε την ταχυτητα στα 95 εντος της οικιας μου (εβγαλε το καλωδιο απ το ρουτερ και το εβαλε σε εναν μετρητη τους) δεν μου εδωσαν καμια αλλη εξηγηση. Μπορω να κανω κατι; Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από yanagimachi
NikosKallithea Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Εχεις βαλει σπιντερ και φιλτρα στην γραμμη
technology_guy Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Κάποια βλάβη θα έπαθαν από το κέντρο διανομής της περιοχής σου, πιθανώς από τις βροχές. Αν έχεις κάποιον γνωστό με fttc γραμμή (ιδανικά nova 100αρα για να το συγκρινεις ασφαλέστερα) ρωτα να σου πουν για γις ταχύτητες τους ή αν έχουν παρατηρήσει κάτι. Κατά πάσα πιθανότητα δεν θα γίνει τίποτα αν πρόκειται για κάτι τέτοιο, εκτός αν τους πρήξουν στην νόβα πολλοί από την ίδια περιοχή επανηλλημένως. Σε κάθε περίπτωση, επικοινώνησε πάλι με το 13700, θα δουν την προηγούμενη επικοινωνία σου και να είσαι ευγενικός μαζί τους, μόνο έτσι θα καταφέρεις κάτι από το φιλότιμο των παιδιών στο τηλεφωνικό κέντρο κυρίως.
poulinos Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 25 Δεκεμβρίου 2024 On 14/12/2024 at 22:16, yanagimachi said: Γειά σας. Τις τελευταίες εβδομάδες αντιμετωπίζω πρόβλημα με την ταχύτητα και αδυνατώ να καταλάβω τι συμβαίνει και αν υπάρχει λύση. Συγχωρείστε την άγνοιά μου. Εχω 100ρα γραμμή με router το Huawei DN8245V-70 και μέχρι πρότινος έπιανα καταπληκτικές ταχύτητες, μέχρι και 108mbps. Τις τελευταίες εβδομάδες έχει πέσει δραματικά, έφτασε η ταχύτητα download τα 12mbps και κατά διαστήματα εμφανίζονται μικροδιακοπες κατα τις τηλεφωνικες συνομιλιες. Κάλεσα τη nova, ήρθε τεχνικός τους σπίτι, μέτρησε τη γραμμή μου και ειδε πως είναι μια χαρά, 95mbps μέτρησε. Οπότε είπε πως μάλλον φταίει το router. Πήρα ενα άλλο, refurbished απο τη nova, δεν αλλαξε κάτι. Ξαναρθε τεχνικός, ξαναμέτρησε τα ίδια, ξαναπρότεινε αλλαγή router με καινουργιο. Το εγκατέστησα προχτες και πλεον η ταχύτητα ειναι μεταξύ 45-55mbps, upload 9,5mbps, τοσο μεσω wifi οσο και ενσυρματα με ethernet. Σε νέα τηλεφωνική επικοινωνία με το τεχνικό τους τμημα μου ειπαν πως δεν μπορει να κανουν κατι αλλο, φταιει η περιοχη μου. Ομως οταν τους λεω πως ο τεχνικος τους 2 φορες μέτρησε την ταχυτητα στα 95 εντος της οικιας μου (εβγαλε το καλωδιο απ το ρουτερ και το εβαλε σε εναν μετρητη τους) δεν μου εδωσαν καμια αλλη εξηγηση. Μπορω να κανω κατι; στατιστικα γραμμης μεσα απο το router? sync,margin,attenuation?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα