ThanosR92 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα. Έχοντας στα χέρια μου το νέο μου Macbook Air M3, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του AppleCare+. 1) Μέσα από τον laptop δεν μου δίνει την δυνατότητα αυτή. Υπάρχει κάποιο λινκ όπου μπορώ να προχωρήσω σε ηλεκτρονική αγορά; 2) Έχω διαβάσει και μέσα στο φόρουμ αλλά και εκτός, για AppleCare+ σε iPhone και άλλα Apple προϊόντα όπου στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο. Έχει βρεθεί τρόπος να γίνει η αγορά εκτός Ελλάδας; Ευχαριστώ πολύ.
djuan1988 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, ThanosR92 said: Καλησπέρα. Έχοντας στα χέρια μου το νέο μου Macbook Air M3, σκέφτομαι να προχωρήσω στην αγορά του AppleCare+. 1) Μέσα από τον laptop δεν μου δίνει την δυνατότητα αυτή. Υπάρχει κάποιο λινκ όπου μπορώ να προχωρήσω σε ηλεκτρονική αγορά; 2) Έχω διαβάσει και μέσα στο φόρουμ αλλά και εκτός, για AppleCare+ σε iPhone και άλλα Apple προϊόντα όπου στην Ελλάδα δεν είναι διαθέσιμο. Έχει βρεθεί τρόπος να γίνει η αγορά εκτός Ελλάδας; Ευχαριστώ πολύ. Χρειάζεσαι κάρτα της χώρας που θα αγοράσεις το Apple Care+. https://mysupport.apple.com/add-coverage?productTypeId=SG001 Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από djuan1988
ThanosR92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, djuan1988 είπε Χρειάζεσαι κάρτα της χώρας που θα αγοράσεις το Apple Care+. https://mysupport.apple.com/add-coverage?productTypeId=SG001 Κατάφερα και αγόρασα για το Laptop από το Αγγλικό, αλλά για κινητό δεν μπορώ. Εν το μεταξύ, μου βγάζει να ολοκληρώσω το Setup του AppleCare+. Μόλις πατάω δεν εμφανίζει τίποτα. Έχω λάβει απόδειξη κανονικά και ένα email με το "Proof" της κάλυψης.
djuan1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Ολοκλήρωση για το Macbook; Στο https://checkcoverage.apple.com τι σου βγάζει; Για το κινητό πως προσπαθείς; Μέσα από τη συσκευή; Επίσης αν μπορείς άφησε το για τις τελευταίες μέρες που είσαι eligible, καθώς η εγγύηση ξεκινά για δύο χρόνια από την ημέρα αγοράς του Apple Care (τουλάχιστον στο γερμανικό που αγοράζω εγώ). Το 15 pro μου το είχα αγοράσει την πρώτη ημέρα κυκλοφορίας του και το Apple Care είναι μέχρι 11 Νοε 25.
ThanosR92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Ολοκλήρωση για το Macbook; Ναι, κατάφερα και το έκανα, αλλά τώρα μου ζητάει να κάνω αυτό: This notice confirms your AppleCare+ annual premium payment. Your coverage is active for your Apple product listed above. Your payment method will be charged the recurring annual AppleCare+ premium indicated above on the Next Billing Date. Important: Complete the setup for your AppleCare+ coverage and link it to your Apple ID now. Όμως, δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω λινκ στον λογαριασμό μου. 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Στο https://checkcoverage.apple.com τι σου βγάζει; Μου βγάζει κανονικά το AppleCare+ 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Για το κινητό πως προσπαθείς; Μέσα από τη συσκευή; Και απο την συσκευή προσπαθώ και από την σελίδα που αγόρασα για το Macbook Air. 2 ώρες πριν, djuan1988 είπε Επίσης αν μπορείς άφησε το για τις τελευταίες μέρες που είσαι eligible, καθώς η εγγύηση ξεκινά για δύο χρόνια από την ημέρα αγοράς του Apple Care (τουλάχιστον στο γερμανικό που αγοράζω εγώ). Δεν μας συμφέρει να το έχουμε απο την αρχή δηλαδή; Γιατί εδώ μιλάμε για τις έξτρα καλύψεις. Εσύ μπορείς να μου το κάνεις για το κινητό; Φυσικά με το αζημίωτο.
djuan1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 19 minutes ago, ThanosR92 said: Ναι, κατάφερα και το έκανα, αλλά τώρα μου ζητάει να κάνω αυτό: This notice confirms your AppleCare+ annual premium payment. Your coverage is active for your Apple product listed above. Your payment method will be charged the recurring annual AppleCare+ premium indicated above on the Next Billing Date. Important: Complete the setup for your AppleCare+ coverage and link it to your Apple ID now. Όμως, δεν μπορώ με τίποτα να το κάνω λινκ στον λογαριασμό μου. Μου βγάζει κανονικά το AppleCare+ Αγόρασες το ετήσιο βλέπω, με ετήσια ανανέωση και όχι τα 3 χρόνια. Είχες κάνει login στον Apple λογαριασμό σου; Quote Και απο την συσκευή προσπαθώ και από την σελίδα που αγόρασα για το Macbook Air. Δεν μας συμφέρει να το έχουμε απο την αρχή δηλαδή; Γιατί εδώ μιλάμε για τις έξτρα καλύψεις. Εσύ μπορείς να μου το κάνεις για το κινητό; Φυσικά με το αζημίωτο. Αν το αγοράσεις στις 50+ μέρες θα έχεις 2 μήνες μεγαλύτερη εγγύηση. Φυσικά αν σου πέσει και σπάσει τους δύο αυτούς μήνες που θα είσαι χωρίς Apple Care δε θα έχεις την αντίστοιχη κάλυψη. Οπότε ζυγίζεις τις επιλογές σου και αγοράζεις ανάλογα. Δε θα ήθελα να το κάνω γιατί δε θέλω να μου δώσεις κωδικούς κτλ και φυσικά αν το έκανα δε θα σου ζητούσα χρήματα.
ThanosR92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Αγόρασες το ετήσιο βλέπω, με ετήσια ανανέωση και όχι τα 3 χρόνια. Είχες κάνει login στον Apple λογαριασμό σου; Ναι, σωστά, το ετήσιο πήρα. Είχα κάνει κανονικά login! 10 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Αν το αγοράσεις στις 50+ μέρες θα έχεις 2 μήνες μεγαλύτερη εγγύηση. Φυσικά αν σου πέσει και σπάσει τους δύο αυτούς μήνες που θα είσαι χωρίς Apple Care δε θα έχεις την αντίστοιχη κάλυψη. Οπότε ζυγίζεις τις επιλογές σου και αγοράζεις ανάλογα. Το laptop είναι ολοκαίνουργιο. Το iPhone 15 Pro Max το έχω 6 μήνες. 10 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Δε θα ήθελα να το κάνω γιατί δε θέλω να μου δώσεις κωδικούς κτλ και φυσικά αν το έκανα δε θα σου ζητούσα χρήματα. Σεβαστό και δεν θα επιμείνω. Εγω δεν έχω κάποιο θέμα φυσικά. Από ποιό σύνδεσμο το αγοράζεις μήπως και κατεφέρω απο εκεί; Απο την στιγμή που βγάζει ότι έχω το AppleCare+, είμαι καλυμμένος εφόσον δεν έχει γίνει linked; Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από ThanosR92
djuan1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 8 minutes ago, ThanosR92 said: Ναι, σωστά, το ετήσιο πήρα. Είχα κάνει κανονικά login! Περίεργο τότε, δεν ξέρω τι συμβαίνει. Δε μου το έχει κάνει ποτέ. 8 minutes ago, ThanosR92 said: Το laptop είναι ολοκαίνουργιο. Το iPhone 15 Pro Max το έχω 6 μήνες. Μπορείς να αγοράσεις Apple Care+ μέχρι 60 μέρες μετά την αγορά. Στο reddit πολλοί γράφουν ότι αν πας σε κάποιο Apple Store (US) εξετάζουν τη συσκευή σου και αν είναι οκ, σου επιτρέπουν να αγοράσεις το πακέτο και αργότερα. 8 minutes ago, ThanosR92 said: Σεβαστό και δεν θα επιμείνω. Εγω δεν έχω κάποιο θέμα φυσικά. Από ποιό σύνδεσμο το αγοράζεις μήπως και κατεφέρω απο εκεί; https://mysupport.apple.com/add-coverage/producttypes Από εδώ και επιλεγμένη χώρα κάτω δεξιά τη Γερμανία. 21 minutes ago, ThanosR92 said: Απο την στιγμή που βγάζει ότι έχω το AppleCare+, είμαι καλυμμένος εφόσον δεν έχει γίνει linked; Φαντάζομαι πως ναι, αλλά μπορείς να μιλήσεις αύριο με το support της Apple και λογικά θα το κανονίσουν. Απλά πρόσεξε τι θα αναφέρεις για τον τόπο κατοικίας σου. Είναι ασφαλιστήριο συμβόλαιο το Apple Care και είσαι μη νόμιμος αν δεν είσαι κάτοικος της χώρας αγοράς.
ThanosR92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Μπορείς να αγοράσεις Apple Care+ μέχρι 60 μέρες μετά την αγορά. 7 λεπτά πριν, djuan1988 είπε https://mysupport.apple.com/add-coverage/producttypes Ε άρα γιαυτό δεν με αφήνει να βάλω την ασφάλεια. Γιατί και το iPhone αλλά και τα AirPods Pro τα αγόρασα μαζί, οπότε και έχει περάσει ο καιρός. We couldn’t find any eligible devices. It looks like there aren’t any eligible devices associated with th****************. 9 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Απλά πρόσεξε τι θα αναφέρεις για τον τόπο κατοικίας σου. Είναι ασφαλιστήριο συμβόλαιο το Apple Care και είσαι μη νόμιμος αν δεν είσαι κάτοικος της χώρας αγοράς. Να τους πω άρα ότι ζω Αγγλία; Εν τέλη, ας κάνουν Refund και ας το αγοράσω απο Ελλάδα. Βέβαια, απο Ελλάδα δεν βρήκα να το πάρω online παρά μόνο απο resellers.
djuan1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, ThanosR92 said: Ε άρα γιαυτό δεν με αφήνει να βάλω την ασφάλεια. Γιατί και το iPhone αλλά και τα AirPods Pro τα αγόρασα μαζί, οπότε και έχει περάσει ο καιρός. We couldn’t find any eligible devices. It looks like there aren’t any eligible devices associated with th****************. Ναι, δεν μπορείς μετά τις 60 ημέρες. 9 minutes ago, ThanosR92 said: Να τους πω άρα ότι ζω Αγγλία; Εν τέλη, ας κάνουν Refund και ας το αγοράσω απο Ελλάδα. Βέβαια, απο Ελλάδα δεν βρήκα να το πάρω online παρά μόνο απο resellers. Από Ελλάδα μπορείς να πάρεις μόνο το απλό Apple Care, όχι το Care+, δεν έχεις δηλαδή την ασφάλεια, απλά έχεις εγγύηση για 3 χρόνια, αντί για 2 και μπορείς να το αγοράσεις μέσα στον πρώτο χρόνο. https://www.apple.com/gr/support/products/ Αν θες το + μόνο από χώρα που το προσφέρει και "δηλώνεις" κάτοικος της χώρας αυτής, για αυτό και ζητάει κάρτα πληρωμής έκδοσης της αντίστοιχης χώρας.
ThanosR92 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 9 λεπτά πριν, djuan1988 είπε Ναι, δεν μπορείς μετά τις 60 ημέρες. Από Ελλάδα μπορείς να πάρεις μόνο το απλό Apple Care, όχι το Care+, δεν έχεις δηλαδή την ασφάλεια, απλά έχεις εγγύηση για 3 χρόνια, αντί για 2 και μπορείς να το αγοράσεις μέσα στον πρώτο χρόνο. https://www.apple.com/gr/support/products/ Αν θες το + μόνο από χώρα που το προσφέρει και "δηλώνεις" κάτοικος της χώρας αυτής, για αυτό και ζητάει κάρτα πληρωμής έκδοσης της αντίστοιχης χώρας. Ωχ, έχεις δίκιο. Τώρα είδα ότι και εδώ το απλό έχουν. Και πως πέρασε η ελληνική κάρτα μου στην Αγγλία; 1
djuan1988 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 1 hour ago, ThanosR92 said: Ωχ, έχεις δίκιο. Τώρα είδα ότι και εδώ το απλό έχουν. Και πως πέρασε η ελληνική κάρτα μου στην Αγγλία; Περίεργο και αυτό. Παλαιότερα μπορούσες να αγοράσεις και με κάρτα άλλης χώρας, αλλά έχει χρόνια που το σταμάτησαν. Αφού πέρασε μην το συζητάς 😃
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα