Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θετικό δείγμα δεδομένου ότι τα περισσότερα ηλεκτρικά αυτοκίνητα κατασκευάζονται στην Κίνα και για αυτό κλείνουν ευρωπαϊκές βιομηχανίες. Οπότε το κόστος θα μειωθεί τα επόμενα χρόνια 

• Απαντ. 176
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 ώρες πριν, P_Spiros είπε

Οι μπαταρίες είναι μη ανακυκλώσιμες και τρομερά τοξικές, χωρίς κάποιο υπαρκτό σχέδιο ανακυκλωσης χωρίς περιβαντολογικό κόστος.

Πως το ξέρουμε αυτό ? 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, toylis είπε

επειδη μονο γελιοτητες διαβαζω ειπα να μπω στην κουβεντα. Το Tesla model 3 highland που εχω εδω και 6 μηνες ειναι το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει και εχω οδηγησει φερραρι λαμποργκινι και γενικα αρκετα ακριβα αυτοκινητα..

2 ώρες πριν, toylis είπε

το αν θα ειναι συμφερον θα στο πω σε 10 χρονια οταν θα δειξει ζημιες κτλ κτλ κτλ ..

csm_nobel-prize-medal_60934ccd36.jpg

• Haha 1
Δημοσ.

Καλα πως μπορειτε να οδηγειτε χωρις να ξεφυσαει ενα τουρμπακι ? η το μπασακι της εξατμισης..😁

και μην αρχισετε παλι τα περι καγκουριας και αλλα , παντως στην Αγγλια που εχει φορεθει αρκετα το φουλ ελεκτρικ

σε δευτερο χερι πιανουν τραγικες τιμες , δλδ για μεταπωληση ειναι παλτο να ξερετε , ειδα και τεσλα με 11-12k 🤣

• Like 1
Δημοσ.

Τωρα ειναι κούκλες τα ηλεκτρκα, σε 10-15 χρόνια να τα δω που η αξία τους θα εχει φτάσει το χιλιάρικο, οχι γιατί διαβάζω δεν έχουν σέρβις κλπ σαχλαμάρες, ε θα τα πληρώσει κάποιος ολα μαζεμένα και αμφιβάλλω αν τοτε τα έχει καβαντζα

Και μένα μου αρέσουν τα ηλεκτρικά αλλά έχουν πολλά μείον, σήμερα μάλιστα τρέλα μείον

Εχω ήδη ενα υβριδικό αλλά σε αμιγώς ηλεκτρικό δεν θα πήγαινα με την καμία 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, csontheline είπε

Το βενζινοκίνητο των 15Κ που σου βγάζει 600χλμ (δεν υπάρχει) είναι κουβάς.

Κουβας ξεκουβας τα βγάζει φίλε μου. Είμαι άλλης γεννιας και έχω γρήγορο αμάξι και μπορώ και το συντηρώ , νέα παιδιά όμως στη δουλειά που βλέπω με μισθούς των 700 ψάχνουν για μεταχειρισμένο με 3 - 12 k ανάλογα και με τις  πλάτες από γονείς , δεν έχει λεφτά ο κόσμος για επιδόσεις και ποιότητα πλέον δυστυχώς .

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Lucifer είπε

ναι. τι δεν καταλαβαινεις.. ειναι το καλυτερο αυτοκινητο που εχω οδηγησει .. και σε 10 χρονια θα σου πω και πως πηγε τοτε γιατι αυτο το αυτοκινητο δεν εχει δοκιμαστει 10 χρονια να ξερουμε και δεν ειμαι κανενας ηλιθιος να επιμενω χωρις να ξερω τι και πως.. τι το αστειο βρηκες? ή απλα ο μπαμπας σου εχει βενζιναδικο και σου φαγαμε το ψωμι σου και απλα ειπες να γραψεις μια ανοησια χωρις να εχεις κανενα επιχειρημα για να κερδισεις κατι ? δεν καταλαβα ?

csm_nobel-prize-medal_60934ccd36.jpg

Δημοσ.
11 ώρες πριν, LthIX είπε

Αυτήν την βλαχιά που μας δέρνει δεν μπορώ να την καταλάβω. Όλοι κράζουν τα ηλεκτρικά  με μίσος και έχθρα σε όλες τις συζητήσεις που έχω κάνει με φίλους και γνωστούς. Δεν ξέρω τι τους δυσκολεύει. Εμένα πάντως μου αρέσει να μην πληρώνω τέλη, να μην έχω δακτύλιο, να μην έχω μεγάλα services, και να μην έχω πονοκέφαλο από την φασαρία του κινητήρα (είχα παλιό πετρέλαιο. Σκέτο πονοκέφαλος)

Το κοστος ειναι αυτο που κανει τον κοσμο να μην τα θελει και να τα λασπολογει γιατι πολυ απλα δεν μπορει να τα παρει... Ετσι και ηταν φθηνα να εβλεπες τι θα ελεγαν. 

Εγω που εχω οδηγησει τεσλα θα πω οτι αν ειχα την δυνατοτητα θα το ειχα και θα το φορτιζα μεσω φ/β στο σπιτι. Το κανει γνωστος μου.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, BeSt_ είπε

Κινητήρες εσωτερικής καύσης μέχρι να σβήσει ο ήλιος.

Έχει πολύ μέλλον ακόμα η ηλεκτροκίνηση για την μετάβαση.

Ελλάδα ίσως. Εξω δεν υπάρχει κινητήρας εσωτερικής καυσης.

Πήγα πριν λιγες μέρες εξωτερικό, το 95% ηταν ηλεκτρικά.

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, Volga είπε

Ελλάδα ίσως. Εξω δεν υπάρχει κινητήρας εσωτερικής καυσης.

Πήγα πριν λιγες μέρες εξωτερικό, το 95% ηταν ηλεκτρικά.

BYD, MG etc likes this post. :lol:

• Like 1
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

BYD, MG etc likes this post. :lol:

Μπααα.. μονο ευρωπαϊκές. Ολοι είχαν Jeep, Audi, Renault Κλπ... αντε που και που κανα KIA.

Α και οι ταξιτζίδες όλοι με ηλεκτρικά /υβριδικά.

4 μέρες έμεινα, συνάντησα 10-15 εσωτερικής καύσης... 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα πράγματα είναι απλά. Έχεις χώρο στάθμευσης ? (π.χ Επαρχεία), παίρνεις ηλεκτρικό, έχεις σκοπό με το αμάξι να πηγαίνεις π.χ Βουλγαρία κάθε μήνα ? Παίρνεις θερμικό.   

Επεξ/σία από Vasilisxd
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Volga είπε

Μπααα.. μονο ευρωπαϊκές. Ολοι είχαν Jeep, Audi, Renault Κλπ... αντε που και που κανα KIA.

Α και οι ταξιτζίδες όλοι με ηλεκτρικά

για πες μοντέλα.....και σε ποια χώρα....

Επεξ/σία από dtk-386
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vasilisxd είπε

Τα πράγματα είναι απλά. Έχεις χώρο στάθμευσης ? (π.χ Επαρχεία), παίρνεις ηλεκτρικό, έχεις σκοπό με το αμάξι να πηγαίνεις π.χ Βουλγαρία κάθε μήνα ? Παίρνεις θερμικό.   

Υπάρχουν προτάσεις με μεγάλη αυτονομία. Δεν είναι όλα... πόλης.
το BYD Seal έχει αυτόνομία 570km
Το Volkswagen ID.4 έχει αυτόνομία 520km
Το Skoda Enyaq iV έχει αυτόνομία 530km
Το Tesla Model 3 έχει αυτόνομία 614km

Δεν συζητάω για κάτι Mercedes, BMW, κλπ που βγάζουν 700+ Km αυτονομία...

Δεν ειναι το πρόβλημα λοιπον τα παραπάνω. Η τσέπη μας ειναι το πρόβλημα 😄

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...