fmarkos Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 2 λεπτά πριν, koskon είπε Οκ. για να μην αναρωτιεστε γιατί θέλω ντε και καλά χωρίς password: ο κοντινότερος γείτονας μου βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από εμένα. Και οι 14 συσκευές που έχω συνδεδεμένες θέλουν παρα πολύ κόπο να ξανασυνδεθουν με password και configurations η κάθε μία τα δικά της. Απλά όταν αλλάζεις rooter βάζεις το παλιό όνομα και το παλιό Password και συνδέονται αυτόματα οι συσκευές χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. 1
nickol-us Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Μπορεί να ακουστεί χαζομάρα... αλλά ίσως παίξει. Repeater που θα συνδέεται πάνω στο booster και θα το βάλεις χωρίς κωδικό, με οτι ssid θες. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από nickol-us
koskon Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 5 λεπτά πριν, fmarkos είπε Απλά όταν αλλάζεις rooter βάζεις το παλιό όνομα και το παλιό Password και συνδέονται αυτόματα οι συσκευές χωρίς να χρειαστεί να κάνεις τίποτα. Καλή ιδέα είναι αυτή, όμως για κάποιον που έχει ήδη password. Εγώ ούτε έχω ούτε χρειάζομαι να έχω, και εκνευρίζομαι που μου το επιβάλλουν.
panatha1369 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 2 ώρες πριν, koskon είπε Οκ. για να μην αναρωτιεστε γιατί θέλω ντε και καλά χωρίς password: ο κοντινότερος γείτονας μου βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από εμένα. Και οι 14 συσκευές που έχω συνδεδεμένες θέλουν παρα πολύ κόπο να ξανασυνδεθουν με password και configurations η κάθε μία τα δικά της. Γι αυτο το λογο υπαρχει το wps..
elpenor Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, Lucifer said: Όχι αν το SSID δεν είναι φανερό. Ακόμα και να σταματήσει το router να κάνει broadcast το SSID είναι ιδιαίτερα εύκολο να το βρει κάποιος. Το κρυμμένο SSID μπορεί να φέρει αντίθετα αποτελέσματα δημιουργώντας μία ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας σε αυτόν που το χρησιμοποιεί. Ο ρόλους του WPA2/WPΑ3 δεν είναι μόνο να μην επιτρέπει σε κανένα να συνδεθεί με στο wifi αλλά κάνει και encrypt ( το WPA3 κάνει τα πάντα encrypt ενώ το WPA2 δεν κάνει τα managment frames). Χωρίς κανένα κωδικό όποιος είναι κοντά μπορεί να διαβάσει τα δεδομένα χωρίς καν να συνδεθεί στο δίκτυο, κυκλοφορούν στον αέρα σαν "clear text". Όσο μακρυά και να είναι ο κοντινότερος γείτονας εγώ θα πρότεινα στον TS να το ενεργοποιήσει. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από elpenor
poulinos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, Lucifer said: Όχι αν το SSID δεν είναι φανερό. to hidden ssid δεν λεει τιποτα.και αν δεν θελει να εχει password τοτε δεν θα μπει στην διαδικασια να βαλει manually ΠΙΣΤΕΥΩ το ssid σε τοσες συσκευες.to mac address filtering,no dhcp και hidden ssid ειναι απλα add ons στο θεμα security
koskon Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε και την λύση έδωσε ένας έξυπνος και φιλότιμος εργαζόμενος στο τεχνικό τμήμα της Cosmote. Ήταν ο όγδοος στη σειρά υπάλληλος που μίλησα μέσα σε 10 μέρες και μόλις του ανέφερα το θέμα μου, σε 20 δευτερόλεπτα το είχε φτιάξει !!!!!! Και μάλιστα απόρησε ο άνθρωπος γιατί οι προηγούμενοι συνάδελφοι του δεν ήξεραν να το φτιάξουν..... Τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά στο φόρουμ που προσπάθησαν να δώσουν λύση στο θέμα μου. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 15 hours ago, koskon said: Καλησπέρα σε όλους και χρόνια πολλά. Λοιπόν το πρόβλημα λύθηκε και την λύση έδωσε ένας έξυπνος και φιλότιμος εργαζόμενος στο τεχνικό τμήμα της Cosmote. Ήταν ο όγδοος στη σειρά υπάλληλος που μίλησα μέσα σε 10 μέρες και μόλις του ανέφερα το θέμα μου, σε 20 δευτερόλεπτα το είχε φτιάξει !!!!!! Και μάλιστα απόρησε ο άνθρωπος γιατί οι προηγούμενοι συνάδελφοι του δεν ήξεραν να το φτιάξουν..... Τα συμπεράσματα δικά σας. Πάντως ευχαριστώ τα παιδιά στο φόρουμ που προσπάθησαν να δώσουν λύση στο θέμα μου. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία καλο θα ηταν να πεις πως το εφτιαξε αν ξερεις.σου εκανε δευτερο καινουριο ssid και εκει δεν χρειαστηκε κωδικος?
koskon Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Μου είπε πως αυτοί έχουν στη διάθεσή τους και δεύτερο interface (διαφορετικό από εκείνο που βλέπω εγώ στην ip και μπορώ να χειριστώ) και το οποίο έχει την δυνατότητα no authentication security.
poulinos Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 31 Δεκεμβρίου 2024 2 hours ago, koskon said: Μου είπε πως αυτοί έχουν στη διάθεσή τους και δεύτερο interface (διαφορετικό από εκείνο που βλέπω εγώ στην ip και μπορώ να χειριστώ) και το οποίο έχει την δυνατότητα no authentication security. οι κλασσικες μπουρδες με τα custom firmware.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα