koskon Δημοσ. Σάββατο στις 07:13 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 07:13 μμ Καλησπέρα σε όλους. Έχω το speed booster της cosmote και θέλω να έχω το wifi ανοικτό χωρίς password. Το μενού τού authentication type δεν έχει τέτοια επιλογή (none, no safety κλπ). Υπάρχει κάποιος αλλος τρόπος;
koskon Δημοσ. Σάββατο στις 08:07 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:07 μμ Ο λόγος είναι ότι είναι συνδεδεμένες ασύρματα 14 συσκευές. Δεν θέλω password.
benign Δημοσ. Σάββατο στις 08:18 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:18 μμ Θα ειναι επικινδυνο ομως για την ασφαλεια του δικτυου σου. Οποισδηποτε θα μπορει να συνδεθει και θεωρητικα αν το επιδωξει και ξερει πως και τι,να σου κλεψει προσωπικα και ισως ευαισθητα στοιχεια.
koskon Δημοσ. Σάββατο στις 08:28 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:28 μμ Ναι τα γνωρίζω αυτά. Δεν θέλω password. Γίνεται ;
nickol-us Δημοσ. Σάββατο στις 08:37 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:37 μμ (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, koskon είπε Ναι τα γνωρίζω αυτά. Δεν θέλω password. Γίνεται ; Στην ενότητα της ασφάλειας (Security), άλλαξε τον τύπο κρυπτογράφησης από WPA2/WPA3 σε None ή Open. Λογικά κάπου στα settings - wifi settings... Αν δουλέψει πες μας... Επεξ/σία Σάββατο στις 08:38 μμ από nickol-us
Lucifer Δημοσ. Σάββατο στις 08:40 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:40 μμ 21 λεπτά πριν, benign είπε Θα ειναι επικινδυνο ομως για την ασφαλεια του δικτυου σου. Οποισδηποτε θα μπορει να συνδεθει και θεωρητικα αν το επιδωξει και ξερει πως και τι,να σου κλεψει προσωπικα και ισως ευαισθητα στοιχεια. Όχι αν το SSID δεν είναι φανερό.
koskon Δημοσ. Σάββατο στις 08:42 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:42 μμ (επεξεργασμένο) Παιδιά, σάς είπα από την αρχή ότι δεν δίνει την επιλογή none ή κάτι τέτοιο. Είναι περίεργο που δεν έχει τέτοια επιλογή. Για το καλό μας πάντα........ Επεξ/σία Σάββατο στις 08:44 μμ από koskon
nickol-us Δημοσ. Σάββατο στις 08:46 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:46 μμ Ε τότε πάρε την cosmote και μίλα απευθείας. Το booster( huawei ha35) μπορεί να πάρει τέτοια ρύθμιση, προφανώς το custom firmware δε το επιτρέπει. Μίλα μαζί τους μήπως σου έχουν τη λύση
dis83 Δημοσ. Σάββατο στις 08:47 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 08:47 μμ Και σε ρούτερ της Cosmote συμβαίνει αυτό, να μην έχεις τη δυνατότητα να αφήσεις ξεκλείδωτο το wifi. Δεν υπάρει λύση. Μόνο να αλλάξεις το ρούτερ σου.
koskon Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 08:58 μμ Είναι το 2ο router που μου αντικαθιστά η cosmote. Το προηγούμενο ήταν ολόιδια και ενώ ούτε εκείνο είχε επιλογή για open wifi, ένας τσιφτης από την εξυπηρέτηση τής cosmote κάτι έκανε και μου το έκανε ανοικτό. Βέβαια ήταν το 6ο ή 7ο άτομο που απευθύνθηκα και ήξερε τη δουλειά του. Δεν έχω κουράγιο να ψάχνω ξανά με ατέλειωτα τηλεφωνήματα να βρω τον ένα που ξέρει. Εναλλακτικά, πείτε μου παιδιά ποιο router να πάρω που να παίρνει και κάρτα sim
Kthulhou Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 μμ to ποιο φθηνό που θα βρεις,ρωτάς τον πωλητή για τη δυνατότητα να είναι ξεκλείδωτο θα το συνδεσεις με το υπάρχον κ θα εκπέμπει αυτό χωρίς wifi, απλά θα έχεις 2 συσκευές βεβαια μπορεί κ κάποιος να συνδεθει κ να βλέπει πχ παράνομα stream κλπ ή ό,τι κάνει θα φαίνεται από την δική σου συσκευή / ΙΡ κ φυσικά εσύ θα είσαι υπέυθυνος καλύτερα βάλε τον κωδικό στις συσκευές
benign Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:21 μμ (επεξεργασμένο) 42 minutes ago, Lucifer said: Όχι αν το SSID δεν είναι φανερό. Ακομη και αν επιλεξει απο την σελιδα του modem την επιλογη disable SSID broadcast η κατι παρομοιο ωστε να μην φαινεται,παλι καποιος με το καταλληλο προγραμμα μπορει να ανιχνευσει το modem και να ξεκινησει hacking. Βεβαια ενταξει σε μια πολυκατοικια που ο κοσμος ειναι νορμαλ ανθρωποι και γνωστοι μεταξυ τους και εχουν ο καθενας το modem του κατι τετοιο ειναι εξωπραγματικο. Εκτος και αν ειναι μεγαλη πολυκατοικια και ερθουν περιεργοι νεοι ενοικοι,τοτε υπαρχει κινδυνος. Οποτε,ναι,εχεις δικιο για το 99% των περιπτωσεων. Επεξ/σία Σάββατο στις 09:23 μμ από benign 1
Ukforthemoment Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ Δημοσ. Σάββατο στις 09:24 μμ 1 ώρα πριν, koskon είπε Ο λόγος είναι ότι είναι συνδεδεμένες ασύρματα 14 συσκευές. Πως είναι λόγος αυτό; 1 ώρα πριν, koskon είπε Δεν θέλω password. αυτό οκ
koskon Δημοσ. Σάββατο στις 09:38 μμ Μέλος Δημοσ. Σάββατο στις 09:38 μμ Οκ. για να μην αναρωτιεστε γιατί θέλω ντε και καλά χωρίς password: ο κοντινότερος γείτονας μου βρίσκεται 2 χιλιόμετρα από εμένα. Και οι 14 συσκευές που έχω συνδεδεμένες θέλουν παρα πολύ κόπο να ξανασυνδεθουν με password και configurations η κάθε μία τα δικά της.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα