Rockstreamgr Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλησπέρα σε όλους Ψάχνω κινητό για την σύζυγό μου να αλλάξει το Xiaomi note 7 Είμαι ανάμεσα σε Samsung A25 6/128 gb 5G (έχει κάρτα μνήμης οπότε θα βολευτεί για μνήμη) και Xiaomi redmi note 13 8/256 gb 5G Θα το αγοράσω από Πλαίσιο γιατί έχω μια δωροεπιταγή Οι ανάγκες της είναι απλές , καμία φωτογραφία χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, browsing, καθόλου παιχνίδια τι προτιμάτε ;
Therempant Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 10 λεπτά πριν, Rockstreamgr είπε Καλησπέρα σε όλους Ψάχνω κινητό για την σύζυγό μου να αλλάξει το Xiaomi note 7 Είμαι ανάμεσα σε Samsung A25 6/128 gb 5G (έχει κάρτα μνήμης οπότε θα βολευτεί για μνήμη) και Xiaomi redmi note 13 8/256 gb 5G Θα το αγοράσω από Πλαίσιο γιατί έχω μια δωροεπιταγή Οι ανάγκες της είναι απλές , καμία φωτογραφία χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, browsing, καθόλου παιχνίδια τι προτιμάτε ; Δεν ειναι τόσο θέμα προτίμησης όσο θέμα λογισμικού. Έχοντας προσωπικά δοκιμάσει και ναυαρχίδα της xiaomi το λογισμικό της είναι επιεικώς μιλώντας για κλωτσιες ώρες ώρες. Πόσο μάλλον αν πάρεις φθηνή σειρά της. Για εμένα πήγαινε στο Α25. Σε αυτά που ανέφερες θα την κάλυψουν. Αν μπορείς να κάνεις την υπέρβαση και θέλει να το κρατήσει χρόνια πας στο Α55.
GATE123 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Rockstreamgr είπε Καλησπέρα σε όλους Ψάχνω κινητό για την σύζυγό μου να αλλάξει το Xiaomi note 7 Είμαι ανάμεσα σε Samsung A25 6/128 gb 5G (έχει κάρτα μνήμης οπότε θα βολευτεί για μνήμη) και Xiaomi redmi note 13 8/256 gb 5G Θα το αγοράσω από Πλαίσιο γιατί έχω μια δωροεπιταγή Οι ανάγκες της είναι απλές , καμία φωτογραφία χωρίς εξειδικευμένες γνώσεις, browsing, καθόλου παιχνίδια τι προτιμάτε ; Εγώ θα πήγαινα στο OnePlus Nord CE4 Lite 8/256 5G Πιο καθαρό λειτουργικό μεγαλύτερη ram+roms ,περισσότερη μπαταρία, φόρτιση στα 80W,πιο καινούργιο μοντέλο ,με Snapdragon επεξεργαστή , αδιάβροχο (IP54). Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από GATE123
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα