Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 14/12/2024 at 20:37, Inuyasha said:

Εγώ απορώ πως με όλους εδώ μέσα που για προβλήματα προτείνουν ασβερκους, κλήσεις σε ρομα/γύφτους κτλ νύκτα πως δεν είναι η μισή Ελλάδα πίσω από τα κάγκελα, ξέρω βέβαια πως το 95% από όσους τα γράφουν είναι μαχητές του πληκτρολόγιου

εγω danny boy. εσυ πληρωσει 50 ευρω εμενα εγω καθαρισει και παππου και αμαξι.,αμαξι παρει εγω κανει σιδερα.πουλησει σιδερα ταισει παιδια. lol

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/12/2024 στις 2:56 ΜΜ, kostas_anes είπε

Μακαρι σε δικο σου αμαξι φιλε μου, που τοσο ευκολα το λες για περιουσια του αλλουνου. 

Το μονο σωστο που μπορει να γινει, ειναι να τον πιασετε μετα απο συμβουλιο ολη η πολυκατοικια και να φτιαξετε και το καταστατικο να το αναφερει.

Στις 14/12/2024 στις 8:37 ΜΜ, Inuyasha είπε

Το ενδεχόμενο να είναι κάποιου που έχει πεθάνει και να μην υπάρχουν συγγενείς, είτε οι κληρονόμοι να μην γνωρίζουν για την ύπαρξη του οχηματος δεν περνάει από το μυαλό σας ε?

Εγώ απορώ πως με όλους εδώ μέσα που για προβλήματα προτείνουν ασβερκους, κλήσεις σε ρομα/γύφτους κτλ νύκτα πως δεν είναι η μισή Ελλάδα πίσω από τα κάγκελα, ξέρω βέβαια πως το 95% από όσους τα γράφουν είναι μαχητές του πληκτρολόγιου

Πολλοί νόμοι σε αυτή τη χώρα δεν εφαρμόζονται στην πράξη και αν ξεκινήσει κάποιος διαδικασία στην πορεία απογοητεύεται από την απύθμενη αδράνεια του συστήματος.

Οπότε κάποιοι παίρνουν πιο δραστικά και αποτελεσματικά μέτρα. 

Εγώ απ' την άλλη απορώ που νομίζετε ότι θα έμπαιναν φυλακή.

Εδώ δε μπαίνουν κάποιοι που βιάζουν ανήλικα και παίρνουν παραμάζωμα περαστικούς.

Αναρωτιέμαι τι νομίζετε ότι γίνεται σε αυτή τη χώρα.

Στις 14/12/2024 στις 2:56 ΜΜ, kostas_anes είπε

Επεξ/σία από phanispal
Δημοσ.
1 ώρα πριν, phanispal είπε

Αναρωτιέμαι τι νομίζετε ότι γίνεται σε αυτή τη χώρα.

Οι περισσοτεροι γνωριζουμε φιλτατε, απλως επειδη εγω δεν γουσταρω να παιζω το παιχνιδακι του βιτζιλαντε, μένω στα όρια της λογικής και των πρακτικών λύσεων. 

Γιατί όλοι οι βαρύμαγκες εδώ μέσα, αν σας καταστρέφανε περιουσία για την Χ/Υ μαλακία που προκαλεί minor inconvenience και έχετε κάνει εσείς οι ίδιοι (γιατί όλοι κάνουμε σε τέτοιο επίπεδο), θα σας βλέπαμε την άλλη μέρα εδώ μέσα να κλαίγεστε για το τι πάθατε και να ζητάτε βοήθεια για το τι μπορείτε να κάνετε.

Όχι φίλοι μου, με βανδαλισμό και καταστροφή θέτε να λύνετε τα προβλήματά της καθημερινότητάς σας; Τα ίδια θα υποστείτε για τα προβλήματα που δημιουργείτε στους άλλους. 

Κρίμα πάντως για την κοινωνία που τα μέλη της έχουν ως εύκολη λύση τέτοιες συμπεριφορές. 

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, poulinos είπε

εγω danny boy. εσυ πληρωσει 50 ευρω εμενα εγω καθαρισει και παππου και αμαξι.,αμαξι παρει εγω κανει σιδερα.πουλησει σιδερα ταισει παιδια. lol

ΑΣΧΕΤΟ ..poylinos δεν είσαι mod πια?

• Haha 1
Δημοσ.

Προς τα εκει οδευουμε και πολυ συντομα.
Βραζει..

Δημοσ.
On 17/12/2024 at 06:25, poulinos said:

παντα σε τετοιες καταπληκτικες συμβουλες μου ερχεται στο μυαλο το Horrible Bosses και ο μαδαφακα Τζοουνς

Εχεις προβλημα? Βγαινεις μια γυρα στις κακοφημες γειτονιες και ο μαδαφακα Τζοουνς να θα στο λυσει😉

• Haha 2
Δημοσ.
On 18/12/2024 at 09:25, tutuyo said:

παντα σε τετοιες καταπληκτικες συμβουλες μου ερχεται στο μυαλο το Horrible Bosses και ο μαδαφακα Τζοουνς

Εχεις προβλημα? Βγαινεις μια γυρα στις κακοφημες γειτονιες και ο μαδαφακα Τζοουνς να θα στο λυσει😉

δεν την εχω δει ποτε την ταινια :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...