Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας. Είχα ξανά ανεβάσει το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βρήκα άκρη. Στην πολυκατοικία που μένω και είμαστε ιδιοκτήτες σε διαμέρισμα δεν υπάρχει καταστατικό. Οι θέσεις πάρκινγκ όπως είχαν πει στην μητέρα μου όταν ήρθαν είναι ότι όποιος προλάβει. Εδώ και 20 χρόνια στην πιλοτή που είναι για το πάρκινγκ έχει αφήσει ένας παππούς ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες που πιάνει θέση. Μέχρι πριν 3 χρόνια το αμάξι έπιανε δύο θέσεις πάρκινγκ αλλά κάποιος άλλος ιδιοκτήτης πλήρωσε κάποιους για να το μετακινήσουν πιο πίσω ώστε να ανοίξει μια θέση για να μπαίνουν και άλλοι αλλά αυτός ο παππούς βάζει το δεύτερο δικό του. Παίρνω τον δήμο λέει να πάρω την τροχαία και η τροχαία λέει ότι είναι σε πιλοτή και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τόσα χρόνια οι δικοί μου δεν έβγαλαν ακρη διότι υπήρχε κλίκα μεταξύ άλλων που ζουν εδώ και της τότε διαχειριστριας. Το όχημα αυτό πέρα του ότι πιάνει χώρο είναι και εστία μικροβίων και υπέροχο σπίτι για ποντίκια. Τι μπορώ να κάνω. 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kotanidoy75 είπε

Γεια σας. Είχα ξανά ανεβάσει το συγκεκριμένο θέμα αλλά δεν βρήκα άκρη. Στην πολυκατοικία που μένω και είμαστε ιδιοκτήτες σε διαμέρισμα δεν υπάρχει καταστατικό. Οι θέσεις πάρκινγκ όπως είχαν πει στην μητέρα μου όταν ήρθαν είναι ότι όποιος προλάβει. Εδώ και 20 χρόνια στην πιλοτή που είναι για το πάρκινγκ έχει αφήσει ένας παππούς ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες που πιάνει θέση. Μέχρι πριν 3 χρόνια το αμάξι έπιανε δύο θέσεις πάρκινγκ αλλά κάποιος άλλος ιδιοκτήτης πλήρωσε κάποιους για να το μετακινήσουν πιο πίσω ώστε να ανοίξει μια θέση για να μπαίνουν και άλλοι αλλά αυτός ο παππούς βάζει το δεύτερο δικό του. Παίρνω τον δήμο λέει να πάρω την τροχαία και η τροχαία λέει ότι είναι σε πιλοτή και δεν μπορούν να κάνουν κάτι. Τόσα χρόνια οι δικοί μου δεν έβγαλαν ακρη διότι υπήρχε κλίκα μεταξύ άλλων που ζουν εδώ και της τότε διαχειριστριας. Το όχημα αυτό πέρα του ότι πιάνει χώρο είναι και εστία μικροβίων και υπέροχο σπίτι για ποντίκια. Τι μπορώ να κάνω. 

Σε ιδιωτικό χώρο ούτε δήμος ούτε τροχαία μπορούν να κάνουν κάτι.Υγειονομικό απο την άλλη.............. ίσως.

Αν δεν υπήρχε ιδιοκτήτης το φόρτωνε μια ανακύκλωση ή το βγάζατε στον δρόμο να το πάρει ο δήμος ή Ρομά.

• Like 1
Δημοσ.
20 minutes ago, kotanidoy75 said:

το να κανετε συνελευση και να του την πειτε δεν παιζει?δεν τρωει μονο απο εσενα θεση αλλα απο ολους σας αφου ειναι οποιος προλαβει.και δεν γινεται να εχει δυο αμαξια μεσα.

• Like 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, xsterg είπε

η μονη λυση ειναι στα κρυφα με γυφτο...

Μακαρι σε δικο σου αμαξι φιλε μου, που τοσο ευκολα το λες για περιουσια του αλλουνου. 

Το μονο σωστο που μπορει να γινει, ειναι να τον πιασετε μετα απο συμβουλιο ολη η πολυκατοικια και να φτιαξετε και το καταστατικο να το αναφερει.

Δημοσ.
54 λεπτά πριν, kotanidoy75 είπε

Εδώ και 20 χρόνια στην πιλοτή που είναι για το πάρκινγκ έχει αφήσει ένας παππούς ένα πολύ παλιό αυτοκίνητο χωρίς πινακίδες που πιάνει θέση.

Ποιο είναι το status του αυτοκινήτου? Αν πχ έχει παραδώσει πινακίδες για να μην πληρώνει τέλη κυκλοφορίας τότε πρέπει να το έχει σταθμευμένο σε ιδιόκτητο χώρο*. Η πιλοτή δεν είναι ιδιόκτητος χώρος αλλά κοινόκτητος και κοινόχρηστος.

*κλειστός και περιφραγμένος χώρος φύλαξης του οχήματος (ιδιόκτητος / μισθωμένος / παραχωρημένος)

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, kostas_anes said:

Μακαρι σε δικο σου αμαξι φιλε μου, που τοσο ευκολα το λες για περιουσια του αλλουνου. .

τα σκουπιδια του αλλου.γιατι αν ηταν ανθρωπος α.θα το ειχε μετακινησει πιο παλια για να μην πιανει δυο θεσεις και β.δεν θα παρκαρε δυο αμαξια μεσα.

αρα ειναι ο γαμαουα τυπος σας γραφω ολους στα @@ μου και δεν ασχολουμαι καν να το μετακινησω αλλα ουτε να το αποσυρω. τα ιδια ατομα που δεν πληρωνουν κοινοχρηστα απο hobby

Επεξ/σία από poulinos
  • Like 1
Δημοσ.

Βρείτε όσα αυτοκίνητα μπορείτε από φίλους και γνωστούς. Όταν μετακινήσει το δεύτερο που έχει, πιάστε εσείς την θέση του ώστε να μην μπορεί να βρει πουθενά μέσα στην πιλοτή. Εάν αυτό γίνεται σε καθημερινή βάση ή θα παρκάρει έξω ή θα αναγκαστεί να αποσύρει το παλιό για να έχει θέση.

Το παράξενο βέβαια είναι πως γίνεται να περισσεύει θέση πάρκινγκ σε πιλοτή. Τα συμβόλαια για παράδειγμα τι γράφουν για την πιλοτή! Είναι το διαμέρισμα του μεγάλο ώστε να δικαιολογεί 2 θέσεις πάρκινγκ?

Δημοσ.
4 ώρες πριν, kostas_anes είπε

Μακαρι σε δικο σου αμαξι φιλε μου, που τοσο ευκολα το λες για περιουσια του αλλουνου. 

Το μονο σωστο που μπορει να γινει, ειναι να τον πιασετε μετα απο συμβουλιο ολη η πολυκατοικια και να φτιαξετε και το καταστατικο να το αναφερει.

ασε μας φιλε μου. ποια περιουσια? για να ειναι παρατημενο 20 ετη μαλλον ο ιδιος δεν το θεωρει περιουσια. στην περιουσια δινεις εσυ ο ιδιος αξια. για να εμφανιζει τετοια συμπεριφορα φαντασου τι ποιοτητας ανθρωπος ειναι. οι πυλωτες και οι κοινοχρηστοι χωροι δεν ειναι χωματερη. 

• Moderators
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, xsterg είπε

ασε μας φιλε μου. ποια περιουσια? για να ειναι παρατημενο 20 ετη μαλλον ο ιδιος δεν το θεωρει περιουσια. στην περιουσια δινεις εσυ ο ιδιος αξια. για να εμφανιζει τετοια συμπεριφορα φαντασου τι ποιοτητας ανθρωπος ειναι. οι πυλωτες και οι κοινοχρηστοι χωροι δεν ειναι χωματερη. 

Το ενδεχόμενο να είναι κάποιου που έχει πεθάνει και να μην υπάρχουν συγγενείς, είτε οι κληρονόμοι να μην γνωρίζουν για την ύπαρξη του οχηματος δεν περνάει από το μυαλό σας ε?

Εγώ απορώ πως με όλους εδώ μέσα που για προβλήματα προτείνουν ασβερκους, κλήσεις σε ρομα/γύφτους κτλ νύκτα πως δεν είναι η μισή Ελλάδα πίσω από τα κάγκελα, ξέρω βέβαια πως το 95% από όσους τα γράφουν είναι μαχητές του πληκτρολόγιου

• Like 4
  • Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Inuyasha είπε

Το ενδεχόμενο να είναι κάποιου που έχει πεθάνει και να μην υπάρχουν συγγενείς, είτε οι κληρονόμοι να μην γνωρίζουν για την ύπαρξη του οχηματος δεν περνάει από το μυαλό σας ε?

Σύμφωνα με την ts ο παππούς ζει και βασιλεύει. Και οδηγάει κιόλας

• Like 5
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Inuyasha είπε

Εγώ απορώ πως με όλους εδώ μέσα που για προβλήματα προτείνουν ασβερκους, κλήσεις σε ρομα/γύφτους κτλ νύκτα πως δεν είναι η μισή Ελλάδα πίσω από τα κάγκελα, ξέρω βέβαια πως το 95% από όσους τα γράφουν είναι μαχητές του πληκτρολόγιου

ειπε παραπανω οτι ζει κανονικα. 

εαν ειναι απο περιπτωση πεθαμενου τοτε οι κληρονομοι εαν υπαρχουν εχουν ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ να εμφανιστουν και να διευθετησουν τετοια ζητηματα. και οχι το προβλημα να μετατιθεται στους συγκατοικους η την γειτονια. 

επιμενω. η μονη λυση ειναι αυτη που ειπα παραπανω. και ασε τον μετα να κουρευεται...

Δημοσ.

στην Ελλάδα δυστυχώς δεν υπάρχουν ξεκάθαροι νόμοι. για να τον πετάξετε έξω θα πρέπει να κάνετε νομικές ενέργειες απλά για να φύγει ένα σαράβαλο από την μέση.

υπάρχουν στην πολυκατοικία τόσες θέσεις όσα και τα διαμερίσματα; εάν είναι έτσι, κάντε συνέλευση και μετά πηγαίντε σε μηχανικό για να δοθεί μία θέση στάθμευσης σε κάθε ένα διαμέρισμα. ορίστε δλδ τις θέσεις στάθμεσης. θα αναγκαστεί να μετακινήσει το αυτοκίνητο ο παππούς για να βάλει το κανονικό του...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/12/2024 στις 2:09 ΜΜ, kotanidoy75 είπε

Αυτό θέλει υγειονομικό κανονικά να το μαζέψει… άντε βγάλε άκρη όμως με ηλικιωμένους. Προς το παρόν θα έβαζα το δικό μου μέσα όταν φύγει  και αν δεν έχεις δεύτερο αμάξι συνεννοηθείτε με ένα γείτονα να τη μοιράζεστε. Και αν σου πει τίποτα του λες να μαζεύεις τη σαβούρα που έχεις παρατημένη. Και αν σου πειράξει το αμάξι καταγγελία στην αστυνομία για φθορά ξένης περιουσίας. Άντε με τον κάθε μπάρμπα που εχει ένα σπίτι και θέλει και δύο θέσεις πάρκινγκ δικές του. 

Επεξ/σία από NikolasKon14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...