Προς το περιεχόμενο

Απελπισμένος!Βοήθεια απο γνώστες περι modems!!!

Milkywaygrad

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα εσωτερικό modem της intel (536EP) V92 και μέχρι τώρα με μία σύνδεση της Forthnet πήγαινε μιά χαρά και χωρίς να παρουσιάσει κανένα πρόβλημα. Μόλις η σύνδεση μου έληξε (πριν 3 μέρες δηλαδή) πήρα μια της HOL για να έχω και το Netspeeder (ψιλοαπογοητεύτηκα τελικα). Μόλις ετοίμασα τη σύνδεση και προσπάθησα να μπώ, μια δεν έμπαινε, μια αργουσε και τέτοια (το κάνει ακόμα). Τους πήρα τήλ. και μου είπαν πώς η HOL δεν δουλεύει με V92 αλλά μόνο με V90 και πώς έπρεπε να βάλω μία εντολή (που δεν ξέραν) για να δουλεύει σαν V90. Τελικά μετά απο πολλά τηλεφωνήματα σε τεχνικούς πέτυχα έναν στο Πλαίσιο απο όπου είχα πάρει το modem και μου είπε να βάλω την εντολή προετοιμασίας ms=v90 και έτσι το modem θα ήταν εντάξει. όταν έβαλα την εντολή και πήγα να συνδεθώ μου έβγαλε Σφάλμα 692 και δεν γινόταν τίποτα. Εν τέλει μου είπαν να πετάξω το modem μου και να πάρω ένα πολύ Super με 42 ευρώ. Τώρα μπαίνω σχετικά καλύτερα απο πριν αλλά όχι και τέλεια. Ακούω λύσεις και ευχαριστώ εκ' των προτέρων για οποιαδήποτε απάντηση.

Δημοσ.

Εξαρτάται απ' τη μάρκα του modem η εντολή που πρέπει να δώσεις για να επενεργοποιήσεις το v92. Συνήθως η εντολή είναι η

+MS=V90,0

Πες μας όμως τις μαρκες απ' τα modem σου και δες κι εδώ

http://www.restartoffice.com/init.htm

Αλήθεια ποιό είναι το "super" modem που σου έδωσαν με τα 42euro?

Δημοσ.

Μπήκα στο Link που μου έδωσες και σε ευχαριστώ αλλά λέει μόνο για Disable V92 για το δικό μου αλλά εγώ θέλω Disable V90 που το έχει κενό. Να βάλω την εντολή που μου έδωσες:

Δημοσ.

Έβαλα την εντολή σου αλλά μου λέει πως συνδέθηκε με 40 kb/sec. αντι για 115 που έλεγε πρίν, έτσι τυπικά στο λέω. Τουλάχιστον δεν μου λέει Error 692.

Δημοσ.

Έχεις ελέγξει ότι οι drivers του modem σου είναι οκ? Μήπως έβαλες κανα cd της HOL και σου κανε μπάχαλο το σύστημα?

Λογικά δεν χρειάζεται καν εντολή να βάλεις. Εγώ που συνδεόμουνα με το πανεπιστήμιο μου να φανταστείς, επειδή δεν είχαν καν 56κ modems κατέβαζε μόνο του το Modem ταχύτητα στα 33,6kbps.

To 115 που γράφεις προφανώς ήταν λάθος. Το 40kbps φαντάζει λογικό.

Είναι σταθερή η σύνδεση?

Το computer σου έχει όντως εσωτερκό modem μέσα?, γιατί αυτό το intel που μου λες μου δίνει την εντύπωσε acr modem (δηλαδή software modem).

Δημοσ.

Οτι έβαλα το cd της HOL είναι αλήθεια αλλά τα έσβησα όλα και τα έκανα manual.Οι Drivers είναι οι τελευταίοι και τους κατέβασα εχτές. Το modem το αγόρασα εγώ ο ίδιος και το τοποθέτησα όπως και όλο το Hardware του pc για να ξέρω τί έχω μέσα. Πάντως μπήκα και σε ξένα Forums και παγκοσμίως έχουν πρόβλημα με το V90 στο συγκεκριμένο modem. Παραιτούμαι. Θα πάω σε λίγο στο πλαίσιο να πάρω ένα άλλο που να έχει σαφή έντολή Disable V92.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...