zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Βρίσκω εργάτες για να μου χτίσουν κ σοβαντίσουν στο σπίτι και ζητάνε ένσημα κλπ. κλπ. Ποιά είναι η διαδικασία που θα πρέπει να κάνω και σε ποιό σύστημα πρέπει να μπω για να τα κάνω αυτά ή αν δεν τα κάνω να δω εάν έχουν γίνει σωστά από το λογιστή κλπ κλπ.
xsterg Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 εαν το κανεις σαν ιδιωτης η σωστη λυση λεγεται εργοσημο. 1
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Εκτός από σαν ιδιώτης τί άλλη λύση υπάρχει... εννοείς να προσλάβω κάποια εταιρία/συνεργείο; Αυτό με το εργόσημο πού μπαίνω για να το κάνω κλπ κλπ? Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από zoranb
alefther Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 13 λεπτά πριν, zoranb είπε Αυτό με το εργόσημο πού μπαίνω για να το κάνω κλπ κλπ? Στο e-banking της τραπεζας σου 1
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 2 minutes ago, alefther said: Στο e-banking της τραπεζας σου Στο ebanking της Τράπεζας θα καταθέσω τα ένσημα του εργάτη;
alefther Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, zoranb είπε Στο ebanking της Τράπεζας θα καταθέσω τα ένσημα του εργάτη; στο ebanking της Τραπεζας θα βγαλεις τα εργοσημα, ναι πχ https://www.piraeusbank.gr/el/idiwtes/trapezikes-ypiresies/e-banking/dimofileis-ilektronikes-trapezikes-synallages/ergosimo Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από alefther
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δεν είμαι επιχείριση, ιδιώτης είμαι, έχουν ολοκληρωθεί κάποιες οικοδομικές εγασίες και πρέπει να συμπληρωθούν κάποια ένσημα εργατών... από πού ξεκινάω;
alefther Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, zoranb είπε Δεν είμαι επιχείριση, ιδιώτης είμαι, έχουν ολοκληρωθεί κάποιες οικοδομικές εγασίες και πρέπει να συμπληρωθούν κάποια ένσημα εργατών... από πού ξεκινάω; σου εβαλα το λινκ για ιδιωτες ... δηλαδη χωρις λινκ, αν σου λενε κατι δε μπορεις να γκουγκλαρεις?
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, alefther είπε σου εβαλα το λινκ για ιδιωτες ... δηλαδη χωρις λινκ, αν σου λενε κατι δε μπορεις να γκουγκλαρεις? καινούργιος στο φόρουμ; 1 11
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Πώς και πού βλέπω τα ένσημα που έχουν κατατεθεί για τις εργασίες της οικοδομής μέχρι στιγμής, για να ξέρω πόσα υπολείπονται, ώστε στη συνέχεια να μπορέσω να τα συμπληρώσω. Το στάδιο που αναφέρεις εσύ είναι πιό μετά νομίζω. Στο taxis φαίνεται η μέχρι στιγμής κατάσταση; 10 minutes ago, Ukforthemoment said: καινούργιος στο φόρουμ; #Elefther... Aν είσαι νέος, να σου γνωρίσω το βοηθό μου, πάντα εμφανίζεται για συνδρομή κ χωρίς να του το ζητήσω... πάντα είναι "εκεί"! Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από zoranb
JakeKaufman Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Κλασσικος ζοραν β, βαριέται να ασχοληθεί έστω και ένα δευτερόλεπτο και απλά ρωτάει για μασημένη τροφή 1 1
gokuthelegend Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, zoranb είπε Πώς και πού βλέπω τα ένσημα που έχουν κατατεθεί για τις εργασίες της οικοδομής μέχρι στιγμής, για να ξέρω πόσα υπολείπονται, ώστε στη συνέχεια να μπορέσω να τα συμπληρώσω. Το στάδιο που αναφέρεις εσύ είναι πιό μετά νομίζω. Στο taxis φαίνεται η μέχρι στιγμής κατάσταση; #Elefther... Aν είσαι νέος, να σου γνωρίσω το βοηθό μου, πάντα εμφανίζεται για συνδρομή κ χωρίς να του το ζητήσω... πάντα είναι "εκεί"! Υπάρχουν 2 επιλογές, ή ο εργάτης σου κόβει απόδειξη πληρωμής ή τους πληρώνεις με εργόσημο. Στην 1η περίπτωση αν ο εργάτης δουλεύει μόνος του τότε κάπως απίθανο να έχει κάνει έναρξη επιχείρησης, εκτός αν έχεις καλέσει συνεργείο. Το αφεντικό του συνεργείου σου κόβει απόδειξη και μετά είναι δικό του πρόβλημα για το πως θα πληρώσει τους εργάτες, εσύ δεν ασχολείσαι καθόλου. Αν δεν έχεις καλέσει συνεργείο αλλά έχεις καλέσει τον κάθε εργάτη μεμονωμένα, τότε σε ενδιαφέρει το εργόσημο. Μπορείς να βγάλεις μόνο σου από το e-banking ή να πας στο ταμείο της τράπεζας αν δεν έχεις κωδικούς. Η διαδικασία είναι πολύ απλή και νομίζω πρέπει να γνωρίζεις το ΑΦΜ και το ΑΜΚΑ του εργάτη. Για το πόσα ένσημα υπολείπονται, ο πιο απλός τρόπος για να το μάθεις είναι πολύ απλά να ρωτήσεις τον εργάτη πόσα ένσημα χρειάζεται, δεν θέλει και πολύ ψάξιμο. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από gokuthelegend 1
zoranb Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Σε ευχαριστώ πολύ, με κατάλαβες αμέσως τί ήθελα φίλε! Σχετικά με τα υπολειπόμενα ένσημα, εννοώ για τα δικά μου... δηλαδή από πού βλέπω πόσα οφείλω, πόσα χρειάζονται ακόμα για να συμπληρωθούν εφόσον η οικοδομή έχει ολοκληρωθεί. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από zoranb
gokuthelegend Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 33 λεπτά πριν, zoranb είπε Σε ευχαριστώ πολύ, με κατάλαβες αμέσως τί ήθελα φίλε! Σχετικά με τα υπολειπόμενα ένσημα, εννοώ για τα δικά μου... δηλαδή από πού βλέπω πόσα οφείλω, πόσα χρειάζονται ακόμα για να συμπληρωθούν εφόσον η οικοδομή έχει ολοκληρωθεί. Τι εννοείς τα δικά σου; Δουλεύεις και εσύ στην οικοδομή σαν εργάτης;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα