Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας 

θα ηθελα να κανω μια ερωτηση αν και ειναι σωστη η ενοτητα ας μινει εδω αλιως ας το μεταφερουν δεν ξερει που να κανω νεο θεμα.

λοιπον ξεκιναμε σκεφτομε να ανοιξω καταστημα ανταλλακτικων αυτοκινητων απο τον νεο χρονο εχω φτιαξει ενα site θελει λιγη δουλητσα ακοιμα μικρο λεπτομερεις δηλαδη θα βρω ενα παιδι να μου τα φτιαξει απλα πραγματα για αυτους το προβλημα ειναι σε ολη την υποθεση ειναι να βαλω ERP & CMR η δεν χρειαζεται και αν χρειαζεται ποιο να διαλεξω?

υπαρχουν τοσα ελληνικα και αλλα τοσα ξενα εχω woocomerce αλλα ειναι με συμδρομη και αλλα εφαπαξ ποιο να διαλεξω? και γιατι? δωστε μια βοηθεια η εμπειρη γιατι για μενα ειναι κατι καινουργιο και ειναι τοσα πολλα που εχω σκαλωσει. και ξεχασα τι θα χρειαστω για ταμειο ταμειακη δεν βαζω θελω απο τον υπολογιστη να βγαζω αποδειξης 

ευχαριστω για τον χρονο σας

• Λύση
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα,

Την απάντηση την δίνει η επιλογή συστήματος φορολόγησης. Δηλαδή: πως ακριβώς θα εκδίδεις τιμολόγια - αποδείξεις; Άρα πας στον λογιστή, σου προτείνει 2 - 3 λογιστικά προγράμματα ERP για την διαχείριση των προϊόντων και αφού επιλέξεις αυτό που θες, το συνδέει με το woocommerce. 

Νομίζω η γέφυρα σύνδεσης ERP με woocommerce είναι αυτό που χρειάζεται περισσότερη προσοχή. Αν ο λογιστής σου πει πως μπορείς να κόβεις απλές αποδείξεις με ταμειακή, τότε δεν χρειάζεσαι ERP, γιατί το woocommerce έχει όλα τα υπόλοιπα. Διαχείριση πελατών, παραγγελιών, αποθήκης, και αρκετά άλλα.

Επεξ/σία από changlee
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...