Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα στην ομαδα εχω πολυ κοντινο μου προσωπο που ειναι διευθυντης σε καταστημα και μου ειπε για την παραπανω προσφορα και σκεφτηκα να το δημοσιευσω εδω μηπως βοηθησω κανεναν. Το προγραμμα ειναι το Vodafone Red 10gb που δινει απεριοριστη ομιλια, 6000 sms και 10gb internet (20gb αν υπαρχει 2ο συμβολαιο ή σταθερο στο ιδιο ΑΦΜ). Απο οτι ξερω ειναι προσφορα καταστηματος και οχι τηλεφωνικου κεντρου. Αν χρειαζεστε τιποτα μπορειτε να μου στειλετε dm.

Δημοσ.

Έχει δώσει και πολύ καλύτερες προσφορές η VF, πχ το RED 20 (20gb) χωρίς δεύτερο σταθερό/κινητό, στα 16€ & 100gb για 6 μήνες. Αυτή ήταν προσφορά το καλοκαίρι, γνωστός μου την πήρε πρόσφατα ,αλλά με 3 μήνες απεριόριστα data.

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, ParafronGR είπε

Έχει δώσει και πολύ καλύτερες προσφορές η VF, πχ το RED 20 (20gb) χωρίς δεύτερο σταθερό/κινητό, στα 16€ & 100gb για 6 μήνες. Αυτή ήταν προσφορά το καλοκαίρι, γνωστός μου την πήρε πρόσφατα ,αλλά με 3 μήνες απεριόριστα data.

Επιβεβαιώνω 

Screenshot_2024-12-15-17-15-02-14_9d4520cd849c2f5ce5f22987a0be6a1d.jpg

• Like 1
Δημοσ.

Οι προσφορές που λέτε είναι για μετατροπή από cu σε συμβόλαιο. Οι προσφορά που ανέβασα είναι για φορητότητα από άλλη εταιρεία. Έχει διαφορά. 

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...