cpc464 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 7 minutes ago, for4 said: αν μιλάμε για μοντέλα μέχρι το 1992 πχ στάρλετ, θα συμφωνήσω ότι είναι σκυλιά. Μετά μια από τα ίδια με τους υπόλοιπους. Planned obsolence και πολλές πατάτες με ελαττωματικά. Αλλά η φήμη έμεινε. Τώρα όσον αφορά την στροφή, προφανώς δεν μπορούσε να μείνει απέξω γιατί η κατηγορία ηλεκτρικά έχει καθιερωθεί πλέον και αν γίνει καμιά στραβή και δεν της βγει το στοίχημα με τα υβριδικά/ υδρογόνα, θα γίνει η νέα νόκια. Οπότε ανοίγει το πορτφολιο της, να είναι μέσα σε όλα. Σωστή κίνηση. Φίλε το κακοποίησε ο Κλάρκσον του Top Gear με κάθε πιθανό τρόπο και επιβίωσε,δεν είναι τυχαίο που είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο.
for4 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 7 λεπτά πριν, cpc464 είπε Φίλε το κακοποίησε ο Κλάρκσον του Top Gear με κάθε πιθανό τρόπο και επιβίωσε,δεν είναι τυχαίο που είναι η πρώτη αυτοκινητοβιομηχανία στον κόσμο. μοντέλο του πότε είναι αυτό; 1992; κάπου εκεί γύρω. Ρώτα όσους πήραν το γιαπωνέζικο θαύμα κινητήρα 1NR-FE που δεν σπάει δεν χαλάει πόσο περήφανοι είναι για την αξιοπιστία της toyota.
Αντικειμενικός Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 13 hours ago, meletis11 said: Ηλεκτρικό κουτί. ποιανου εισαι μοι μαναρα 11 hours ago, nickolas said: Αν η Toyota συνεργαστεί σοβαρά με την CATL τελείωσε το παιχνίδι τόσο για τα θερμικά όσο και για τα άλλα ηλεκτρικά, περιλαμβανομένης της Tesla. Η μόνη ελπίδα των υπολοίπων είναι να έχουν πρώτοι full self driving. ΥΓ. Με το τελείωσε το παιχνίδι εννοώ ηλεκτρικά με πραγματική αυτονομία 600χλμ (1000χλμ σε ιδανικές συνθήκες) που σε 5 λεπτά θα βάζουν 200χλμ ("ένα 20άρικο βενζίνη) και θα κοστίζουν λιγότερο από το αντίστοιχο θερμικό! Στην Κίνα το ID3 κοστίζει λιγότερο από το Golf ήδη. η toyota εχει δηλωσει επισημα οτι δεν θα φτασει την tesla καμια εταιρια ουτε σε 20 χρονια. Μηπως να τους ενημερωσεις εσυ που ξερεις καλυτερα, να χαρουν οι ανθρωποι
cpc464 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 9 minutes ago, for4 said: Ρώτα όσους πήραν το γιαπωνέζικο θαύμα κινητήρα 1NR-FE Αν και έχει περάσει απο τα χέρια μου yaris δεν είχε τον συγκεκριμένο κινητήρα,για εμένα πάντα σκυλιά ήταν και αυτό που αργότερα έδωσα σε ξαδέρφι δέν απογοήτευσε, αρα δέν μπορώ να σου π'ώ άποψη.
megapaixtaras Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 οι κινεζοι φτιαχνουν πιο συμπαθητικα σχεδια στα ηλεκτρικα απο τους ιαπωνες.γενικα τα ιαπωνικα ηταν παντα πολυ φουτουριστικα αλλα οχι και πολυ ελκυστικα.ασχημο ειναι. 1
oldnew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 On 14/12/2024 at 13:15, cpc464 said: Toyota φίλε, η μονη εταιρεία που μπορεί να ισχυριστεί οτι δεν θα δεις όχημα της χαλασμένο,σκυλιά του πολέμου. Έχεις μείνει πίσω. Μια φορά και ενα καιρό ήταν ποιο αξιόπιστα απο τα υπόλοιπα τα τογιοτα.. Ρωτα σε 10 συνεργεία ποιο είναι το ποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο σήμερα και θα σου πουν και τα 10, kia.
cpc464 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 20 minutes ago, oldnew said: Έχεις μείνει πίσω. Μια φορά και ενα καιρό ήταν ποιο αξιόπιστα απο τα υπόλοιπα τα τογιοτα.. Ρωτα σε 10 συνεργεία ποιο είναι το ποιο αξιόπιστο αυτοκίνητο σήμερα και θα σου πουν και τα 10, kia. Τα ίδια συνεργεία που πάνε να με χρεώσουν 4 μπουζί για τρικύλινδρο αυτοκίνητό?,όχι ευχαριστώ.
oldnew Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 5 minutes ago, cpc464 said: Τα ίδια συνεργεία που πάνε να με χρεώσουν 4 μπουζί για τρικύλινδρο αυτοκίνητό?,όχι ευχαριστώ. Αρα τα ιδια συνεργεία που τοσα χρονια βγαζανε τα τογιοτα ποιο αξιοπιστα, σε δουλεύανε. Υπάρχουν και στατιστικά που λενε ακριβώς το ιδιο. Οτι τα κια ειναι τα ποιο αξιόπιστα πλεον. Στην οικογένεια εχω Toyota yaris, οχι kia, αρα δεν τα γράφω για να ευλογισω τα γενιά μου. Ίσως αυτο που δείχνει ο πίνακας σου να μη ισχυει στην Ελλάδα και στα μοντέλα που έρχονται εδω. Επίσης είναι γνωστο, υπάρχουν σχετικά ντοκιμαντέρ, οπου οι Ιαπωνες φτιαχνανε αυτοκίνητα με σκοπο να αντέχουν. Την ίδια ωρα στην Ευρώπη ειχαν τμήματα ποιοτικού ελενχου, οπου εξομοιωναν το χρονο και παλαιβαν να χαλασει το αυτοκίνητο σε 8 χρονια και μετα ωστε να πάρεις το επόμενο. Τώρα πλέον κανανε το ιδιο και οι Ιαπωνες, που καταλαβαν οτι χανανε λεφτα επειδη δε χαλαγαν. Πλεον μονο η κια φτιάχνει αυτοκίνητα χωρις υλικα ειδικά να χαλάσουν. Σε λιγα χρονια θα κανει και αυτη οτι και οι υπόλοιποι βέβαια. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από oldnew
cpc464 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Just now, oldnew said: Αρα τα ιδια συνεργεία που τοσα χρονια βγαζανε τα τογιοτα ποιο αξιοπιστα, σε δουλεύανε. Υπάρχουν και στατιστικά που λενε ακριβώς το ιδιο. Οτι τα κια ειναι τα ποιο αξιόπιστα πλεον. Στην οικογένεια εχω Toyota yaris, οχι kia, αρα δεν τα γράφω για να ευλογισω τα γενιά μου. Αυτό που έβαλα λέει consumer reports με δειγματοληψία 330.000 οχήματα,όχι συνεργεία,είχε Kia ceed εταιρεία που εργαζόμουν και μου έσβησε μέσα στην αττική οδό,απο θαύμα δεν σκοτώθηκα,και ευτυχώς είχα αρκετή φόρα για να βγώ ΛΕΑ, δέν χρειάζεται να συμερίζεσαι την αποψή μου,σεβαστή η γνώμη σου αλλά εγώ έχω άλλη προσωπική εμπειρία, έχω σαν δεύτερο όχημα για μεγάλα ταξίδια RAV4 με υγραέριο,το βιασμό που έχει υποστεί αυτο το αυτοκίνητο για 300000 χλμ δεν τον έχει αντέξει άλλο όχημα που είχα. 1
toyo73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 2 γρουπ, που πινανε νερο στο ονομα της ηλεκτροκινησης, την κανανε με ελαφρα, γιατι πηγαινανε για φουντο.Θελανε πληρη ηλεκτροποιηση και μεινανε πισω.Το γρουπ κουβαγκεν, που απολυει εργοζομενους και κλεινει εργοστασια.Και το υπερ γρουπ που ειναι 3 ενωμενα.Το Stellantis(Fiat-PSA-Crysler). Σουταρε τον καραβοκοιρη, τον Carlos Tavares, που τους πηγαινε στα βραχια.Τωρα θελουν να καταργησουν μαρκες, που στην ουσια ειναι ανυπαρκτες. 1
mercator84 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Με εκείνο το καημένο το epu έχουμε κάνα νέο;
@pnea1973 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, toyo73 είπε 2 γρουπ, που πινανε νερο στο ονομα της ηλεκτροκινησης, την κανανε με ελαφρα, γιατι πηγαινανε για φουντο.Θελανε πληρη ηλεκτροποιηση και μεινανε πισω.Το γρουπ κουβαγκεν, που απολυει εργοζομενους και κλεινει εργοστασια.Και το υπερ γρουπ που ειναι 3 ενωμενα.Το Stellantis(Fiat-PSA-Crysler). Σουταρε τον καραβοκοιρη, τον Carlos Tavares, που τους πηγαινε στα βραχια.Τωρα θελουν να καταργησουν μαρκες, που στην ουσια ειναι ανυπαρκτες. Ας καταργήσουν την maserati την lancia και την. Alfa Romeo Και οι 3 ζημιογόνες. Να δεις μετά που δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Βέβαια εδώ πήραν πεζό και το έκανα alfa.. Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από @pnea1973 1
toyo73 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, @pnea1973 είπε Ας καταργήσουν την maserati την lancia και την. Alfa Romeo Και οι 3 ζημιογόνες. Να δεις μετά που δεν θα έχουν που να κρυφτούν. Βέβαια εδώ πήραν πεζό και το έκανα alfa.. Η Lancia στην ουσια δεν υπαρχει. 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Στις 14/12/2024 στις 12:07 ΜΜ, Haldol είπε Παιδιά, η Toyota δεν πίστεψε στην ηλεκτροκίνηση, όχι δεν πιστεύει. Έχει μεγάλη διαφορά. Έκανε το λάθος και έμεινε πίσω εστιάζοντας εκεί που είχε ήδη τεχνογνωσία (υβριδικά). Όταν συνειδητοποίησε την πατάτα που έκανε, έκραζε τα ηλεκτρικά, κι ασχολιόταν (επίσημα) με οτιδήποτε άλλο (υδρογόνα, αμμωνίες, ή... σκ^τά) διότι απλά δε μπορούσε να πει «ναι, κάναμε μ^λακία, θα βγάλουμε σοβαρό ηλεκτρικό σε 2 χρόνια». Θα καταποντίζοταν οι πωλήσεις της και θα 'χανε το κύρος της. Τώρα που σιγά - σιγά βγάζει ηλεκτρικό στόλο, θα δείτε ότι τελικά δε τ' αντιπαθούσε όντως, απλά έκανε μια λάθος επιλογή την οποία στήριζε αναγκαστικά. Πολλοί τρελαμένοι fans της λέγανε ότι τα ηλεκτρικά είναι πατάτα, «επειδή έτσι λέει η Toyota», αγνοώντας ότι ως εταιρεία τη νοιάζει να βγάλει χρήματα, όχι να ικανοποιήσει τους σκληροπυρηνικούς της fan. Κατά τ' άλλα, σίγουρα δε θα επέλεγα την Toyota για ηλεκτρικό, ακριβώς επειδή είναι πιο πίσω απ' όλους τους άλλους. Εδώ έχουν προβλήματα εταιρείες με πείρα πόσων ετών στα ηλεκτρικά, και θα βγάλει η (άπειρη) Toyota απροβλημάτιστο μοντέλο, που βούτηξε στα βαθιά τελευταία απ' όλους; Είναι τόσο πίσω που οι υπόλοιποι γης τους οποίους αναφέρεσαι κλείνουν τα εργοστάσια τους ο ένας πίσω από τον άλλον τόσο πίσω είναι 🤣🤣🤣🤣 α ρε Πρωτοπόροι Ελληναράδες οδηγοί 1
NickTG Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2024 9 hours ago, oldnew said: Υπάρχουν και στατιστικά που λενε ακριβώς το ιδιο. Οτι τα κια ειναι τα ποιο αξιόπιστα πλεον. Βάλε links τότε. Γιατί περιμένεις κάποιος να σε πιστέψει επειδή απλά το λες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα