DJ_WOODY Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα σε όλους εύχομαι να είστε όλοι καλά θα ήθελα λιγάκι τα φώτα σας. Μου χάρισαν αυτό το μοντέλο satellite c55-a-19r και επειδή η γιαγιά μου πάει πιο γρήγορα θα ήθελα να του βάλω μία μνήμη σαν αρχή. Βρήκα μία σε σχετικά καλή τιμή https://www.e-shop.gr/ram-patriot-psd38g16002s-8gb-so-dimm-signature-ddr3-pc3-12800-1600mhz-p-PER.549081 . Θα ήθελα να μου πείτε αν αυτή η μνήμη θα είναι συμβατή με το laptop για να μην πετάξω τα χρήματα μου.
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Εαν σου ειναι ευκολο κατεβαζεις ενα cpu-z και κανεις ενα screenshot εδω για να μην σε παρουμε στο λαιμο μας. Αρχικα βλεπω οτι μαλλον φοραει τον i3 3η γενια οποτε μαλλον μεσα εισαι. Εδω ριξε μια ματια https://www.mrmemory.co.uk/memory-ram-upgrades/toshiba/satellite/c55-a-19r?srsltid=AfmBOopBoTclA5LFNX-J9CjcdgQywPGL2w2hyuVol4KiA4jH6GzyuoAW Αποψη μου πρωτα εναν φθηνο ssd με φρεσκα windows θα το απογειωσει και μετα μνημες. 1
DJ_WOODY Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Επειδη απο κει τα ειδα και μετα ψαχτηκα . Εχεις εμπιστοσυνη να ψωνισεις απο κει ; Μια μνημη και ενα σκληρος κανουν 40 ευρω.
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μόλις τώρα, DJ_WOODY είπε Επειδη απο κει τα ειδα και μετα ψαχτηκα . Εχεις εμπιστοσυνη να ψωνισεις απο κει ; Μια μνημη και ενα σκληρος κανουν 40 ευρω. Oχι εγω δεν σου προτεινα να παρεις απο εκει,απλα να δεις περι συμβατοτητας. Το e-shop συνηθως ειναι η καλυτερη επιλογη σε παλιες so-dimm και φθηνα δισκακια (εγω και λογω επαρχιας γλυτωνω τα μεταφορικα και το προτιμω αρκετες φορες για να "αναστησω παλια λαπτοπ") Στο ξαναλεω ενα cpu-z θα μας κανει σιγουρους για να μην πεταξεις τα χρηματα σου,επισης υπαρχει και η επιλογη να βρεις ενα παλιο λαπτοπ με 50 ευρω πχ και να εχεις και τις μνημες που θελεις και τον ssd και ισως κι εναν καλυτερο επεξεργαστη. Σιγουρα ομως πριν απο οποιαδηποτε κινηση πρεπει να ειμαστε σιγουροι για το τι ψαχνουμε.
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Ok παιρνει ddr3 so-dimm 1333 η 1600. Δες και στο επομενο tab του cpu-z τι λεει στις μνημες τι φοραει,και εαν εχει 1 slot η 2. Εχω δυο παρομοια λαπτοπ και με ssd και 16gb ram δουλευουν απιστευτα καλα.
Λύση sattack Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Λύση Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 1 ώρα πριν, JDROGAS είπε Αποψη μου πρωτα εναν φθηνο ssd με φρεσκα windows θα το απογειωσει και μετα μνημες. Ναι! Όλοι οι παλιοί υπολογιστές, είτε laptop είτε desktop, το νο1 που θέλουν είναι αλλαγή του δίσκου σε SSD. Μετά έρχεται η μνήμη. 1
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Ωραια αυτη τη στιγμη φοραει 1600 cl11. Aρα αυτη που μου εδειξες ειναι συμβατη,την παιρνεις και πας στα 12gb,με εναν φθηνο ssd με χωρητικοτητα της επιλογης σου το μηχανακι θα πεταει,κατα προτιμηση με φρεσκα windows 10 pro (αυτα σου προτεινω) 1
DJ_WOODY Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) δες αυτό το σκληρό https://www.e-shop.gr/ssd-gigabyte-gp-gstfs31240gntd-240gb-25-sata-30-p-PER.320009 . Λογικά θα κάνω δουλειά. Θέλω να σας ευχαριστήσω και τους δύο για την ενημέρωση και τη βοήθεια θα είμαστε σε επαφή μέσω του forum για να επιβεβαιώσω ότι όλα πήγαν καλως. JDROGAS όποτε μπορέσεις δώσε μία απάντηση για το σκληρό. Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από DJ_WOODY
JDROGAS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Nαι μια χαρα θα κανει τη δουλεια του. Τωρα εαν πιανουν και τα χερια σου βρισκεις και επεξεργαστη και τον αλλαζεις. Πολλες επιλογες σε i5 και i7 με λιγα χρηματα.
Kthulhou Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Καλημέρα ΠΡΙΝ παραγγείλεις, βγάλε μπαταρία, άνοιξε από κάτω το καπάκι και δες αν η υπάρχουσα μνήμη είναι ή όχι ddr3L , low voltage ή όχι οπότε παραγγέλνεις αντίστοιχα. θα συμφωνήσω με τους φίλους, SSD +ram κ θα αναπνέυσει σημαντικά το λαπτοπάκι. με οποιονδήποτε ssd 2.5" θα κάνεις δουλειά Επεξ/σία 14 Δεκεμβρίου 2024 από Kthulhou
DJ_WOODY Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 28 Δεκεμβρίου 2024 Καλημέρα και χρόνια πολλά περιμένω από βδομάδα να έρθουν μνήμες και σκληρός μόλις εγκατασταθούν θα επανέλθω. Περίμενα τόσο καιρό ελπίζω και εύχομαι να είναι συμβατές οι μνήμες για να μην ξενερώσω. 1
DJ_WOODY Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ Μέλος Δημοσ. χθες στις 12:12 πμ Επι της ευκαιριας Καλη Χρονια και χαρουμενος οΚαινουργιος Χρονος. Το Λαπτοπ αναστηθηκε παει ΜΠΑΛΑ. Πραγματικα δεν το περιμενα.Θελω να σας ευχαριστησω ολους να ειστε καλα γεροι δυνατοι και χαρουμενοι. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα