papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Καλημερα προσπαθώ να γράψω στο you tube μου ανοίγει την παράθεση αλλά δεν παίρνει γράμματα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό;; Σε άλλα φόρουμ όπως και εδω δεν έχω πρόβλημα.
cumulus Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 4 hours ago, papoys1 said: Καλημερα προσπαθώ να γράψω στο you tube μου ανοίγει την παράθεση αλλά δεν παίρνει γράμματα. Συμβαίνει σε κάποιον άλλο αυτό;; Σε άλλα φόρουμ όπως και εδω δεν έχω πρόβλημα. Μια ιδέα. Κάνε login από την αρχή, σβήσε κανένα "μπισκοτάκι" και δες ξανά.
phanispal Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Για δες μήπως την ώρα που γράφεις είναι μαύρα και δεν το πρόσεξες. Το κάνει σε μένα εδώ και λίγες μέρες. Όταν πατήσεις υποβολή είναι λευκά κανονικά. 1
papoys1 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2024 3 ώρες πριν, phanispal είπε Για δες μήπως την ώρα που γράφεις είναι μαύρα και δεν το πρόσεξες. Το κάνει σε μένα εδώ και λίγες μέρες. Όταν πατήσεις υποβολή είναι λευκά κανονικά. Μάλλον κατι τετοιο συμβαίνει να δω πως θα αλλάξω χρωμα.
Qyraxos Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 22 ώρες πριν, papoys1 είπε Μάλλον κατι τετοιο συμβαίνει να δω πως θα αλλάξω χρωμα. Δοκίμασε ν' αλλάξεις την εμφάνιση σε λευκό ή σκούρο (ανάλογα πώς το έχεις ορίσει). 1
cthulhucarbide Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Αν απλά επιλέξεις αυτά που έχεις πληκτρολογήσει πχ πατώντας CNTRL + A δεν θα φανεί αν έχουν μπει τα γράμματα και είναι αόρατα? 1
papoys1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) Τελικά έγραφε μαυρα σε μαυρο φόντο και τα είδα με ctrl +A .Εβαλα ασπρο φοντο και είναι οκ. Ευχαριστω όλους 46 λεπτά πριν, cthulhucarbide είπε Αν απλά επιλέξεις αυτά που έχεις πληκτρολογήσει πχ πατώντας CNTRL + A δεν θα φανεί αν έχουν μπει τα γράμματα και είναι αόρατα? Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από papoys1 1
phanispal Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Αυτό όμως δεν είναι bug του YouTube; Δε μπορεί να είναι σύμπτωση. Έκανες επαναφορά στο dark mode και έφτιαξε; Γιατί το να είσαι μονίμως (ή μέχρι να το φτιάξουν) στο light δε λέει.
papoys1 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 Μέλος Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2024 (επεξεργασμένο) μου ηρθαν καποιες ενημερώσεις και μάλλον εκεί εγινε Δεν ξερω και πολλά θα πω στο γιο κάποια στιγμη να περάσεοι να το φτιάξει καλύτερα. Βλεπω και πλάγια γραμματα αλλο και αυτό.🤣 Α αυτό είχα πατήσει από πάνω πλάγια το εφτιαξα. Μη γελάτε ρε σεις παππους ειμαι πολλά κανω.😜 Επεξ/σία 15 Δεκεμβρίου 2024 από papoys1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα